Mesaili 12-8 vardiyası dönüşü uyumuşAllah dayanma gücü versin. Çok zor sabır versin Rabbim
Kaza nasıl olmuş.
Ailesi izin istedi, memlekette gömülsün dediler, bizimkiler de kabul etti.Neden Antep'e gömüldü
Eşinin olduğu yere gömülseydi keşke
İnsan sık sık mezarına gitmek ister
Amin CanomKötü olmaz mı canım. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Aniden gelen ölüm. Zor
Kelimeler yetmiyor. Acısı taze daha.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Sağ olasın canım, görümcemin eşi.basiniz sagolsun kim vefat etti
Allah sabir versin gorumcenedeSağ olasın canım, görümcemin eşi.
Görümcen için çok zor bir durum hiç iyi olmamışMesaili 12-8 vardiyası dönüşü uyumuş
Ailesi izin istedi, memlekette gömülsün dediler, bizimkiler de kabul etti.
Keşke izin vermeselerdi, daha çabuk toparlar insan çünkü.
Amin Canom
7 canım.Görümcen için çok zor bir durum hiç iyi olmamış
Şimdi içi soğumayacak
Kaç yıllık evliydi.
Amin canım.Allah sabir versin gorumcenede
Rabbim sabır versin7 canım.
Amin canım benimRabbim sabır versin
Değil mi, bir de evladı var. O ufacık çocuğu da hiç düşünmediler, hızlı karar vermemek lazım.Babamı özleyince mezara gitmek beni çok rahatlatıyor
Onun eşi hayat arkadaşı
AminRabbim sabır versin
Tamam canım o sıkıntı değil.Amin canım benim
Nevoş, benim tarifi isteyen olursa ver canım. Olmadı kendin yap, benim ne fırsatım ne de motivasyonum var.
Gördün mü, tedavimin ertelenmesinin de sebebini bu şekilde öğrendik. Rabbim gösterdi bana.
bizimkiler de yapti ayni hatayi ben balikesir mantikli dedim tum ailesi orda ...yada manisa dedim tsbi esimle bizi kaale alan yokDeğil mi, bir de evladı var. O ufacık çocuğu da hiç düşünmediler, hızlı karar vermemek lazım.
Ayyy çocukta varsa niye oraya gömdüler yaDeğil mi, bir de evladı var. O ufacık çocuğu da hiç düşünmediler, hızlı karar vermemek lazım.
Allah rahmet eylesin cancağızımAllah razı olsun canlar.
Amin canım benim, sağ olasınTamam canım o sıkıntı değil.
Öyle düşünme her şeyde bir hayır vardır
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ne korkmuşlardırAmin canım benim, sağ olasın
En acısı ne biliyor musun, biz haberi erkek kardeşimden aldık. Eşim sanmış.
Düşünemediler ki, böyle bir şok anında evde aklı yerinde kimse yokken hemen yanıt verilmemeliydi. Şimdi pişmanlar, ablam orayı istiyordu, kendi toprağında olsun demiş.Ayyy çocukta varsa niye oraya gömdüler ya
Hiç iyi olmamışDüşünemediler ki, böyle bir şok anında evde aklı yerinde kimse yokken hemen yanıt verilmemeliydi. Şimdi pişmanlar, ablam orayı istiyordu, kendi toprağında olsun demiş.
Ee tamam, ya sen? Evladın?
Çok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktıNe korkmuşlardır
Allah korusun