Amin aşkom, cümlemizeAllah iyilik versin aşkom
Bizde sabah eşimle biraz iş yaptık. Sonra o dışarı çıktı bende senin modadan gezindim
Sağ ol aşkomAmin aşkom, cümlemizeEllerinize sağlık Arada lazım
Duysalar artıkBekliyoruz
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Sesimiz gelür müDuysalar artık
AmiiiiiiiinElbet birgün gülecek
Gördüm
yasminsay görümcesinin eşi vefat etmiş
O sebeple bir süre uğrayamıyacak.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun canım
Ani ölüm mü Nevoş. Allah rahmet eylesin.
Hasta falanmiydi acaba abla çok üzüldüm
yasminsay başınız sağ olsun,mekanı cenent olsun ..
yasminsay , başınız sağ olsun canım. Allah sabır versin yakınlarına.
Allah razı olsun canlar.Cancağızım?yasminsay
Canım merhaba nasılsınAllah razı olsun canlar.
Nasılsınız canımAllah razı olsun canlar.
Dün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.Canım merhaba nasılsın
Durumlar nasıl
Kötü Canom, inşallah çabuk toparlarız da daha güçlü ayağa kaldırırız ablamı.Nasılsınız canım
Allah dayanma gücü versin. Çok zor sabır versin RabbimDün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.
Gecenin 4 buçuğunda evin bahçesinde sesleniyor eşine
Salı günü Antep’e uçuyoruz nasipse. Toprağına el sürmeden, eşine konuşup ağlamadan yangını sönmeye geçmeyecek gibi canım.
Yani durumlar pek iyi değil şimdilik.
Neden Antep'e gömüldüDün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.
Salı günü Antep’e uçuyoruz nasipse. Toprağına el sürmeden, eşine konuşup ağlamadan yangını sönmeye geçmeyecek gibi canım.
Kötü olmaz mı canım. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Aniden gelen ölüm. ZorKötü Canom, inşallah çabuk toparlarız da daha güçlü ayağa kaldırırız ablamı.
basiniz sagolsun kim vefat ettiDün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.