Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
yasminsay yasminsay görümcesinin eşi vefat etmiş 😥
O sebeple bir süre uğrayamıyacak.🥺
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun canım 🤲

Ani ölüm mü Nevoş. Allah rahmet eylesin.

Hasta falanmiydi acaba abla çok üzüldüm☹️

yasminsay yasminsay kuzum başınız sağolsun mekanı cennet olsun 🤲☹️Rabbim sabırlar versin ☹️

yasminsay yasminsay başınız sağ olsun,mekanı cenent olsun ..

yasminsay yasminsay canım başınız sağolsun mekanı cennet eylesin😔

yasminsay yasminsay , başınız sağ olsun canım. Allah sabır versin yakınlarına.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabırlar versin. yasminsay yasminsay

Ölüm sebebi neymiş 😔

yasminsay yasminsay yasocanim başınız sagolsun, Allah kalanlara sabır versin inşallah 🤲🥺

Allah razı olsun canlar. 🤲🏻🌷

Canım merhaba nasılsın 🥺
Durumlar nasıl:KK43:
Dün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.
Gecenin 4 buçuğunda evin bahçesinde sesleniyor eşine🥹

Salı günü Antep’e uçuyoruz nasipse. Toprağına el sürmeden, eşine konuşup ağlamadan yangını sönmeye geçmeyecek gibi canım.
Yani durumlar pek iyi değil şimdilik.

Dün ikindide Antep’te defnedildi. Görümcem hiç iyi değil, bu akşam okumada yalvardı resmen bana beni götürün diye. Gidemedi çünkü O, kendini hazır hissetmiyordu.

Salı günü Antep’e uçuyoruz nasipse. Toprağına el sürmeden, eşine konuşup ağlamadan yangını sönmeye geçmeyecek gibi canım.
Allah dayanma gücü versin. Çok zor sabır versin Rabbim 🥺

Kaza nasıl olmuş.

Neden Antep'e gömüldü:KK43:
Eşinin olduğu yere gömülseydi keşke🥺
İnsan sık sık mezarına gitmek ister😢

basiniz sagolsun kim vefat etti :KK43:

X