- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Allah razı olsun cancağzımAllah rahmet eylesin cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cancağzımAllah rahmet eylesin cancağızım
ne kadar zorÇok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktı
Abla dedi kp arabasına baksana, kapıda mı dedi. Baktım yok, dedim enişte arabayla işe gitti dün akşam.
Abla eniştemi ara, kaza vardı yolda, kpnin arabasına benzettim ama ben plakayı 54 SD … biliyordum, kaza yapan araç sizinki dedi.
Aradım eşimi dedim nerdesin, babamla bahçedeyiz dedi.
Ayrıl yanından, polis arkadaşları ara dedim. Sonrası kıyamet.
Aracın başındaki polisler bizimkiler, arayamamışlar eşimi.
Çok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktı
Abla dedi kp arabasına baksana, kapıda mı dedi. Baktım yok, dedim enişte arabayla işe gitti dün akşam.
Abla eniştemi ara, kaza vardı yolda, kpnin arabasına benzettim ama ben plakayı 54 SD … biliyordum, kaza yapan araç sizinki dedi.
Cümlemizden cancağızımAllah razı olsun cancağzım
Offf çok kötü yaÇok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktı
Çok genç, dediğin gibi bu şekilde ani ölüm olunca yaktı geçti herkesi.Offf çok kötü ya
Ani ölümün verdiği acının tarifi yok
Birde yaşlı değil
Rabbim kalanlara sabır versin. Kimseye yaşatmasın. Sabaha çıkıp çıkmayacağımız belli değilÇok genç, dediğin gibi bu şekilde ani ölüm olunca yaktı geçti herkesi.
Anadolu insanında da bu düşünce yaygın. Kendi toprağında olsun istiyor çoğunlukla. İstanbulda yaşayıp vefat edince köye götürülen çok kişi var. Bana da mantıksız geliyor. Ailesi mezarını sık sık ziyaret etmek ister.Hiç iyi olmamış
Rabbim sabır versin
Tamam orası toprağı ama ailesi kendisiÇocuğuyla ziyaret etmek isteyecek. Ne sıklıkla gidebilecek şimdi
Eniştenin ailesi düşüncesizlik yapmış.
günaydınnnnnnnnGünaydın
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jennam
Günaydin bismillah kız...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim tarifi kim aldı itiraf etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çalmşlar senmi aldn kız yoksaGünaydin bismillah kız...
Sanmam...benim tarifi pek isteyen yokturçalmşlar senmi aldn kız yoksa
amaağğnnnnn benden iyi yapamazlar zatenSanmam...benim tarifi pek isteyen yoktur
Sen ne istemiştin hemen arayalım
boşver her tarif çalındı bu kategorideamaağğnnnnn benden iyi yapamazlar zaten
oy moy yok
olan bizim pastaya olduboşver her tarif çalındı bu kategoride
olan bizim pastaya oldu