Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Çok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktı🤷🏻‍♀️
Abla dedi kp arabasına baksana, kapıda mı dedi. Baktım yok, dedim enişte arabayla işe gitti dün akşam.
Abla eniştemi ara, kaza vardı yolda, kpnin arabasına benzettim ama ben plakayı 54 SD … biliyordum, kaza yapan araç sizinki dedi.
Aradım eşimi dedim nerdesin, babamla bahçedeyiz dedi.
Ayrıl yanından, polis arkadaşları ara dedim. Sonrası kıyamet.🥹

Aracın başındaki polisler bizimkiler, arayamamışlar eşimi.🥹
ne kadar zor :KK43:

Çok korkmuş, uykumdan telefonla uyandım. Abla, kp araç plakası neydi dedi. 54 SL … dedim uykulu uykulu. Hemen eniştem nerede dedi, bilmem dedim bahçe kazacaktı🤷🏻‍♀️
Abla dedi kp arabasına baksana, kapıda mı dedi. Baktım yok, dedim enişte arabayla işe gitti dün akşam.
Abla eniştemi ara, kaza vardı yolda, kpnin arabasına benzettim ama ben plakayı 54 SD … biliyordum, kaza yapan araç sizinki dedi.

:KK43:

Offf çok kötü ya🥺😥
Ani ölümün verdiği acının tarifi yok:KK43:
Birde yaşlı değil:KK43:

Hiç iyi olmamış😥
Rabbim sabır versin 🥺
Tamam orası toprağı ama ailesi kendisi😥Çocuğuyla ziyaret etmek isteyecek. Ne sıklıkla gidebilecek şimdi:KK43:
Eniştenin ailesi düşüncesizlik yapmış.
Anadolu insanında da bu düşünce yaygın. Kendi toprağında olsun istiyor çoğunlukla. İstanbulda yaşayıp vefat edince köye götürülen çok kişi var. Bana da mantıksız geliyor. Ailesi mezarını sık sık ziyaret etmek ister.

Günaydın
noodles-taha.gif

X