- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi NightStalker
alıstıra alıstkra kır zincirleri planı bızma ugramayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta kadın ameliyata giriyor 1 Bu şekilde nasıl hayat geçiriyorsunuz derken ? Kocam çalışmıyor tek göz evde oturuyoruz ekmek bulamıyoruz yinede 7,8 çocuk yapmışız gibii bi olay mı varBu şekilde nasil hayat geciriyorsunuz sasiriyorum bazilariniza cidden. Her hafta kaynanaya gitmeler, kaynana cagirinca plan bozmak, gitsem mi, gitmesem alinir filan gerginligi.
Ben düzenli olarak hickimseye gitmem. Canimizin istedigi, musait oldugumuz zaman gideriz kime istiyorsak. Onceden planim varsa ve yapmak istiyorsam bunu bozmam önemli bir durum yoksa.
Azcik bir bagimsiz olun, nefes alin ya.
Yok ya öyle zincir kırılacak birşey yok öyle bi kaynanam da yok hadi gelin gelin diye ısrar eden. Sıkıntı yok.alıstıra alıstkra kır zincirleri planı bızma ugramayın
Bu hafta kadın ameliyata giriyor 1 Bu şekilde nasıl hayat geçiriyorsunuz derken ? Kocam çalışmıyor tek göz evde oturuyoruz ekmek bulamıyoruz yinede 7,8 çocuk yapmışız gibii bi olay mı var
Bizde canımızın istediğine gidiyoruz, canımız istediğinde gidiyoruz, canımız istediğinde misafire evet diyoruz ikimiz de pasif insanlar değiliz her hafta bizdeler her hafta onlardayiz demedim. Bazen uzun süre görüşmediğimiz zamanlar oluyor. Bazen gelmesinler ev dağınık ama istersen sen git diye eşimi evden gönderdiğim zamanlar oluyor. Buraya actığım bu konu eşimle ailece bi aktivite yapmak istediğimden ve aklıma bişey gelmeyisinden. Ve bişey bulamayınca da CANIM İSTERSE, ÇARŞIDA OLDUKLARI İÇİN, hadi annenlere gidelim ordan başka yere geçeriz diyorum çünkü tam ana yerdeler heryere eşit mesafede.
Yani sandığınız gibi ah vah saf durumum yok. Kaldı ki kayinvalidemin başında 3 tane kist var ceviz büyüklüğünde geçen hafta ameliyat olması gerekiyordu doktor seminere gittiği için yurtdışına bu haftaya ertelendi mesela geçen hafta görecektik onu görmedik. Mesela dün gidecektik gitmedik. Mesela bugün dedik belki yine gidemicez.
ANLADINIZ?
HEMEN HEMEN NE DEMEK ? HER ZAMAN Mİ DEMEK ? CANIM İSTEMİYORSA GİTMİYORUZ MERAK ETMEYİN. 7.5 AYLIK KIZIM VAR EVİM DAMIM VAR COCUGUNUZ VARSA YORGUNLUGUMU DA ANLARSINIZ YANI İSTEDİĞİM ZAMAN GİDİP İSTEDİĞİM ZAMAN GİTMİYORUM SİZE YALAN BORCUM FALAN MI VAR NE saçmalıyorsunuz?Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz
Bunu kendiniz yazdiniz. Benim yorumumdan sonra "canimiz isterse gidiyoruz, yok bazen hic gitmiyoruz" olarak degiştiniz birden.
Yazinizda tek dert ettiginiz sey esinizle ne aktivite yapsaniz degilde kvnin alinganligiydi, planimiz var diyememenizdi Simdi kalkmis bana burada kafasinda ceviz buyuklugunde hastaligi var, yok ameliyat olacakti goremedik diyorsunuz. Kadin mesaj atmasa cagirmasa umurunda mi olurdu ameliyati bilmem neydi? Umurunda olcak olsa ilk firsatta baska bir plan yerine ziyareti zaten öne cekmiş olurdun kendiliginden.
Neyse neyse kendi kendine kurup oyna.
Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz
Bunu kendiniz yazdiniz. Benim yorumumdan sonra "canimiz isterse gidiyoruz, yok bazen hic gitmiyoruz" olarak degiştiniz birden. Pardon eminim her hafta her hafta esinizin ailesine israr kiyamet siz goturuyorsunuzdur kesin. Caniniz istediginden.
Yazinizda tek dert ettiginiz sey esinizle ne aktiviteler icinden aktivite begenememeniz, ne yapsaniz karar verememeniz degilde kvnin alinganligiydi, planimiz var diyememenizdi Simdi kalkmis bana burada kafasinda ceviz buyuklugunde hastaligi var, yok ameliyat olacakti goremedik diyorsunuz. Kadin mesaj atmasa cagirmasa umurunda mi olurdu ameliyati bilmem neydi? Umurunda olcak olsa ilk firsatta baska bir plan yerine ziyareti zaten öne cekmiş olurdun kendiliginden.
Neyse neyse kendi kendine kurup oyna.
EvetValla mı ?
Göz ardı et mümkünse.Yani artık konu felan acmasaniz.
Ne yapalım illa gözardı mi edelim he?