• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir konu

Herkes evlenmiş yuvasını kurmuş kendi çocuklarını yetiştirmiş simdi sıra gençlerde. Siz de kendiniz yaşayın evladınızı büyütün sürekli gitmeyin eşinizle kaliteli vakit geçirin ben hep eşimle her boş günümüzü ya son günümüzse diye düşünüp huzurlu ve başbaşa geçirmeye çalışıyorum. Hatta hep eşim diyo annenlere gidelim diye ben gitmek istemiyorum sürekli. Eşim bnm aileme gitmek ister hep.

Benimkide benim ailemden çekinir hala. Bu arada çok doğru bi düşünce son günmüş gibi yaşamak.

Gündüz ailece gezin akşam eve gitmeden uğrayın aşure yiyin.. :dondurma:

Canım çekti ya emzikli kadınım ben ayıp ayıp. :sopa: Yarın olsa da yapsam.. :hamarat:

Kimse kırılmasın, üzülmesin , aman alınmasın bana derseniz ohoooo en cok bunları yaşayan ve yıpranan siz olursunuz..
kırılan kızılsın üzülen üzülsün anılan anılsın cookta tııın deyin kendinize ve sadece kendi ailenizi düşününün.
zaten sürekli gidiyormussunuz ne gerek var aşureyede gitmeyiverirsiniz..
bence 3 ünüz birşeyler yapın.. eşinide yavaş yavaş alıştır siz bu kadayla giderseniz herşeyinizi kv ile yaparsınız

Kimse kırılmasın, üzülmesin , aman alınmasın bana derseniz ohoooo en cok bunları yaşayan ve yıpranan siz olursunuz..
kırılan kızılsın üzülen üzülsün anılan anılsın cookta tııın deyin kendinize ve sadece kendi ailenizi düşününün.
zaten sürekli gidiyormussunuz ne gerek var aşureyede gitmeyiverirsiniz..
bence 3 ünüz birşeyler yapın.. eşinide yavaş yavaş alıştır siz bu kadayla giderseniz herşeyinizi kv ile yaparsınız

Yok eşim de bazen gitmek istemiyor ama biz 40imizda kayinvalidemle bi problem yaşadığımız için onun ısrarcı tavırları benim ilk defa sert çıkışım, eşimin annesini evden göndermesi bana da biraz laf çarptırması gibi bi durum oldu ertesi gün ozurdilemistim 7 ay oldu ama ben bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum çünkü eşim de bu konu yüzünden annesini istemediğimi düşünüyor gibi hissediyorum o yüzden her seferinde ara ara ben teklif ettim hadi gidelim diye. Öyle deyince de mutlu olduğunu görüyorum. Hani ana kuzusu değil benim eşim 30 yaşında biraz asi yetişmiş ama yine de hayırlı bi evlat annesini seviyor normal olarak bende ona göre davranıyorum. Daha uyanmadı uyanınca burda bi park var büyük antalya dayız. Annesinde 1 saat oturup oraya gitmeyi teklif edicem. Ya da tam tersi bakalim

Ya hem öyle hem evden eve evden eve gitmekten sıkıldım artık gezelim dedikçe ev ortamına giriyoruz. Ailesiyle görüşmeyi teklif etme sebebim eşimi de hoşnut etme isteğimden çünkü ailesiyle onun ya da benim problemimiz yok.

sabahtan kocanla çık bir kahvaltı yapın dışarda. bi güzel dolaşın. öğleden sonra bir vakit kv ye uğrayın onun da gönlü olsun. sonra madem çarşı içinde oturuyorlar bırak torunlarını onlara 1-2 saat kocanla başbaşa çıkın dolaşın tekrar bu kadar basit.

sabahtan kocanla çık bir kahvaltı yapın dışarda. bi güzel dolaşın. öğleden sonra bir vakit kv ye uğrayın onun da gönlü olsun. sonra madem çarşı içinde oturuyorlar bırak torunlarını onlara 1-2 saat kocanla başbaşa çıkın dolaşın tekrar bu kadar basit.
O kadar basit olsa ise bile girmiştim şimdiye :D :D bebeğim afedersin wcye gittiğimde bile kıyameti kopariyo resmen koşarak emekliyo beni arıyo. Bi de biberona ya da emzige alışık değil. Annesi de bebek eğlendirmekten pek anlamıyor gibi geliyor yani kucağına alır canım benim torunum benim ay kızıma aman aşkıma falan bu kadar. Öyle de bizimki hiç susmuyor. Eşime parka gitmeyi ordan da annesine gecebilecegimizi söyledim 1 saat. Hala uyanmış değil birazdan konusucaz

O kadar basit olsa ise bile girmiştim şimdiye :KK70: :KK70: bebeğim afedersin wcye gittiğimde bile kıyameti kopariyo resmen koşarak emekliyo beni arıyo. Bi de biberona ya da emzige alışık değil. Annesi de bebek eğlendirmekten pek anlamıyor gibi geliyor yani kucağına alır canım benim torunum benim ay kızıma aman aşkıma falan bu kadar. Öyle de bizimki hiç susmuyor. Eşime parka gitmeyi ordan da annesine gecebilecegimizi söyledim 1 saat. Hala uyanmış değil birazdan konusucaz

Bütün günün kv de geçecek :)

çıkıp takılın kafanıza göre ya. dert etcek bi mesele göremedim ben. uğramak istemiyosanız uğramayın kırılırlar vs diye.

Sürekli gittiğiniz yer zaten bir günde eşinizle vakit geçirin , çıkın dolaşın akşam üstü 1 saatliğine uğrarsınız.

Aşure vs herhangi başka şey
Bende aşure kazanır valla, ne yalan diyim, karatay hocam bile engelleyemez.

Aşure saatinde orada olacak gibi yapın planınızı. Sonra gezersiniz :anneadayı:

Aşure vs herhangi başka şey
Bende aşure kazanır valla, ne yalan diyim, karatay hocam bile engelleyemez.

Aşure saatinde orada olacak gibi yapın planınızı. Sonra gezersiniz :anneadayı:
Eşim de bende sevmiyoruz ki :D bu arada nick ve durumundaki yazı çok hoşuma gitti. Anlamları nedir ?

Back