• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir konu

Eşim de bende sevmiyoruz ki :KK70: bu arada nick ve durumundaki yazı çok hoşuma gitti. Anlamları nedir ?

Mersi canım. Aşure sevmeyen mi olur diye şok olarak okusam da mesajını :KK70:

Nickim bir kitap karakteri, durumum da yine bir kitaptan alıntı. İkisi de ursula k.le guin imzalı kitaplar.:KK200:

ins ben yanilirim ama benm kayinvaldem gbi huyu ve yasam tarzu bence geliiir yada cagirsnlar bnde gdym die umar yada esin benm esm gbiyse anne sende gel deer keske tembihleseydn gtmdn
Dur daha gitmedik bi yere eşim hala uyuyor bu gidişle başka bi konu acicam aile faciasıyla ilgili :D :D evet eşim teklif eder ama tembihlersem bişey demez

Ne üzerine peki roman falan mı? Çok güzelmiş gercekten

Evet fantastik ve bilim kurgu yazıyor. Ay ben her kitabını öneriyorum bu kadının. Çok yaşlandı, valla kötü haberini almaktan acayip korkuyorum, hep yazsa keşke.
Bak ben genelde ondan alıntı yaparım profilimde. Azıcık çakalımdır :KK28:

Evet fantastik ve bilim kurgu yazıyor. Ay ben her kitabını öneriyorum bu kadının. Çok yaşlandı, valla kötü haberini almaktan acayip korkuyorum, hep yazsa keşke.
Bak ben genelde ondan alıntı yaparım profilimde. Azıcık çakalımdır :KK28:
Aaaa çakal cukal arkadaş. :D bakıyorum hemn

Dert değil tabi nereye açacağımı bilemedim ama konuyu deşince derinlerde kuyunun dibinde evde oturmaktan psikolojisi bozulmuş bi kadıncağız görebilirsiniz :))
Iste o psikolojisi bozulmus kadincagiz biraz baskalarini mutlu etmekten once kendi istediklerini yaparsa psikolojisi duzelir.Bozmayin planinizi ,onceliginiz kendiniz olsun.

Konudan bağımsız olacak ama söylemek için fırsat kolluyordum
Abla siz çok samimi çok güzel bir insansınız ya :D tanımadan çok sevdiğim nadir insanlardansınız hep musmutlu olun :)))) NightStalker NightStalker

Back