Arkadaşlar eşimin bugün ve yarın 2 gün tatili var ve bugün artık bişeyler yaparız diye konuştuk ailecek yani ben eşim ve bebeğim üçümüz. Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz ya da evde oturuyor oluşumuz. Artık aile olarak bişeyler yapmak istiyorum. Dün eşim dedi ki Aquarium'a mı gitsek. Olabilir dedim valla başka şeyler de düşünelim bunun yanında. Neyse yarım saat sonra whatsapimda bi mesaj kayınvalidem yazmış
"Linam yarın müsaitsen babana aĺdırayim seni ( taksi soforu ) bize gel (eşimin izinli olduğundan haberi yok) aşure yaptım" falan demiş.
Bende söz vermiyim anne bakarız dedim eşime de söyledim gideriz ederiz demedi ne aşuresi dedi geçti gitti. Napmaliyim ? Bi yanım diyor ki eşimle konuşayım gel sizinkilere gidelim diyeyim orda 1 saat oturup ( genelde akşamı buluyor bu saat 6,7 saat ) çarşıya çıkalım ya da sahile inelim. Çarşının içinde oturuyorlar çünkü.
Diğer yanım da diyor ki hiçbir yere gitme evde oturun ya da hiç ailesini karıştırmadan başka yere gidin.
Yanlız annesi de biraz alıngan. Bi ara İstanbula gidip gelmiştim normalde eve gelicekken babamla döndüğüm için bizde kalın dedi tamam dedim ertesi gün sabahtan bırakırsın neyse paylaşım yaptım o da sanmış ki evime geldim. Eşimi aramış torunu özledik gelelim demiş eşim de anne daha gelmediler babasında diyince oğlum sadece bi görecektik demiş yani ben istemiyorum sanıyor.
Ya kısaca napayim işte sizce ? Aklıma da bişey gelmiyo