- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bunu neden soyluyorum evliligimin ilk on senesi , o ne der bune dusunur,aman kimse uzulmesin onlarda mutlu olsunlarla gecti .Son on senesi de kendi dusuncelerime oncelik vermekle , sonuc simdi daha mutluyum .Bazen bencil olmak gerekiryor ,yoksa hayat cekilmez oluyor.Iste o psikolojisi bozulmus kadincagiz biraz baskalarini mutlu etmekten once kendi istediklerini yaparsa psikolojisi duzelir.Bozmayin planinizi ,onceliginiz kendiniz olsun.
Yerinizde olsam yarın eşimin izinli olduğunu ve program yaptığımızı söylerdim. Bakarız demek doğru değil. Sık sık görüşemiyor olsanız amenna ama anladığım kadarıyla sık görüşüyorsunuz,dert edilecek birşey yok. İstemiyorsanız gitmeyin,programınıza sadık kalın.Dert değil tabi nereye açacağımı bilemedim ama konuyu deşince derinlerde kuyunun dibinde evde oturmaktan psikolojisi bozulmuş bi kadıncağız görebilirsiniz :))
niye kaynanana planınızdan bahsetmedin?Arkadaşlar eşimin bugün ve yarın 2 gün tatili var ve bugün artık bişeyler yaparız diye konuştuk ailecek yani ben eşim ve bebeğim üçümüz. Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz ya da evde oturuyor oluşumuz. Artık aile olarak bişeyler yapmak istiyorum. Dün eşim dedi ki Aquarium'a mı gitsek. Olabilir dedim valla başka şeyler de düşünelim bunun yanında. Neyse yarım saat sonra whatsapimda bi mesaj kayınvalidem yazmış
"Linam yarın müsaitsen babana aĺdırayim seni ( taksi soforu ) bize gel (eşimin izinli olduğundan haberi yok) aşure yaptım" falan demiş.
Bende söz vermiyim anne bakarız dedim eşime de söyledim gideriz ederiz demedi ne aşuresi dedi geçti gitti. Napmaliyim ? Bi yanım diyor ki eşimle konuşayım gel sizinkilere gidelim diyeyim orda 1 saat oturup ( genelde akşamı buluyor bu saat 6,7 saat ) çarşıya çıkalım ya da sahile inelim. Çarşının içinde oturuyorlar çünkü.
Diğer yanım da diyor ki hiçbir yere gitme evde oturun ya da hiç ailesini karıştırmadan başka yere gidin.
Yanlız annesi de biraz alıngan. Bi ara İstanbula gidip gelmiştim normalde eve gelicekken babamla döndüğüm için bizde kalın dedi tamam dedim ertesi gün sabahtan bırakırsın neyse paylaşım yaptım o da sanmış ki evime geldim. Eşimi aramış torunu özledik gelelim demiş eşim de anne daha gelmediler babasında diyince oğlum sadece bi görecektik demiş yani ben istemiyorum sanıyor.
Ya kısaca napayim işte sizce ? Aklıma da bişey gelmiyo
Sabah erken kalkin gezmeye gidin aksam donuste de asure yemeye gidersiniz bir saat oturup evinize donersiniz:)Arkadaşlar eşimin bugün ve yarın 2 gün tatili var ve bugün artık bişeyler yaparız diye konuştuk ailecek yani ben eşim ve bebeğim üçümüz. Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz ya da evde oturuyor oluşumuz. Artık aile olarak bişeyler yapmak istiyorum. Dün eşim dedi ki Aquarium'a mı gitsek. Olabilir dedim valla başka şeyler de düşünelim bunun yanında. Neyse yarım saat sonra whatsapimda bi mesaj kayınvalidem yazmış
"Linam yarın müsaitsen babana aĺdırayim seni ( taksi soforu ) bize gel (eşimin izinli olduğundan haberi yok) aşure yaptım" falan demiş.
Bende söz vermiyim anne bakarız dedim eşime de söyledim gideriz ederiz demedi ne aşuresi dedi geçti gitti. Napmaliyim ? Bi yanım diyor ki eşimle konuşayım gel sizinkilere gidelim diyeyim orda 1 saat oturup ( genelde akşamı buluyor bu saat 6,7 saat ) çarşıya çıkalım ya da sahile inelim. Çarşının içinde oturuyorlar çünkü.
Diğer yanım da diyor ki hiçbir yere gitme evde oturun ya da hiç ailesini karıştırmadan başka yere gidin.
Yanlız annesi de biraz alıngan. Bi ara İstanbula gidip gelmiştim normalde eve gelicekken babamla döndüğüm için bizde kalın dedi tamam dedim ertesi gün sabahtan bırakırsın neyse paylaşım yaptım o da sanmış ki evime geldim. Eşimi aramış torunu özledik gelelim demiş eşim de anne daha gelmediler babasında diyince oğlum sadece bi görecektik demiş yani ben istemiyorum sanıyor.
Ya kısaca napayim işte sizce ? Aklıma da bişey gelmiyo
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin sende mutlu ol inşallahKonudan bağımsız olacak ama söylemek için fırsat kolluyordum
Abla siz çok samimi çok güzel bir insansınız yatanımadan çok sevdiğim nadir insanlardansınız hep musmutlu olun :)))) NightStalker
Gunduz planiniz neyse onu yapin gezin tozun. Aksam da 1 saat ugrayin bence.Ya hem öyle hem evden eve evden eve gitmekten sıkıldım artık gezelim dedikçe ev ortamına giriyoruz. Ailesiyle görüşmeyi teklif etme sebebim eşimi de hoşnut etme isteğimden çünkü ailesiyle onun ya da benim problemimiz yok.
Öyle denmicegini düşündüm çünkü.Neden kv.niz davet ettiğinde , bakarız diyeceğinize planımız var demediniz ?
Valla mı ?Konuyla çok alakasız ama bi an resimde benim burda ne işim var dedim.
Çok benziyoruz
Mantıklı. Bakalım yarına kaldı bizim iş artık. Çıkarsak dediğiniz gibi olur bi de akşama kalmayizGezip tozduktan sonra biraz uğramanız uygun olur.Arada Bebek var çünkü görmek isterler.Hem de gönlünü almış olursunuz.Gezmeye gitmeden önce uğrarsanız nolur nolmaz birşey çıkar gezme işiniz iptal olur.O yüzden ziyaret kısmını işiniz bittikten sonra yaparsanız uygun olur gibi geldi.
Niye denmesin? Planınız yok mu? Yalan mı söylüyorsunuz sanki?Öyle denmicegini düşündüm çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?