Değişik bir konu

Iste o psikolojisi bozulmus kadincagiz biraz baskalarini mutlu etmekten once kendi istediklerini yaparsa psikolojisi duzelir.Bozmayin planinizi ,onceliginiz kendiniz olsun.
Bunu neden soyluyorum evliligimin ilk on senesi , o ne der bune dusunur,aman kimse uzulmesin onlarda mutlu olsunlarla gecti .Son on senesi de kendi dusuncelerime oncelik vermekle , sonuc simdi daha mutluyum .Bazen bencil olmak gerekiryor ,yoksa hayat cekilmez oluyor.

Dert değil tabi nereye açacağımı bilemedim ama konuyu deşince derinlerde kuyunun dibinde evde oturmaktan psikolojisi bozulmuş bi kadıncağız görebilirsiniz :))
Yerinizde olsam yarın eşimin izinli olduğunu ve program yaptığımızı söylerdim. Bakarız demek doğru değil. Sık sık görüşemiyor olsanız amenna ama anladığım kadarıyla sık görüşüyorsunuz,dert edilecek birşey yok. İstemiyorsanız gitmeyin,programınıza sadık kalın.

karar senin eşinle gezmek istiyorsan gez
annesine gitmek istiyorsan git
ama ben olsam eşimle gezmeye giderdim

niye kaynanana planınızdan bahsetmedin?

Sabah erken kalkin gezmeye gidin aksam donuste de asure yemeye gidersiniz bir saat oturup evinize donersiniz:)

Eşin Yok illa gitcez dememiş kaynananda yok illa gelceksiniz dememiş sorun ne?

Bişey yapmadık evde oturduk film faln. Annesi aradı yarın geliriz dedi. Yarın gidersek eğer çok oturmadan başka bi yere geçeriz.

Gunduz planiniz neyse onu yapin gezin tozun. Aksam da 1 saat ugrayin bence.

Neden kv.niz davet ettiğinde , bakarız diyeceğinize planımız var demediniz ?

Gezip tozduktan sonra biraz uğramanız uygun olur.Arada Bebek var çünkü görmek isterler.Hem de gönlünü almış olursunuz.Gezmeye gitmeden önce uğrarsanız nolur nolmaz birşey çıkar gezme işiniz iptal olur.O yüzden ziyaret kısmını işiniz bittikten sonra yaparsanız uygun olur gibi geldi.

Mantıklı. Bakalım yarına kaldı bizim iş artık. Çıkarsak dediğiniz gibi olur bi de akşama kalmayiz

Bu şekilde nasil hayat geciriyorsunuz sasiriyorum bazilariniza cidden. Her hafta kaynanaya gitmeler, kaynana cagirinca plan bozmak, gitsem mi, gitmesem alinir filan gerginligi.
Ben düzenli olarak hickimseye gitmem. Canimizin istedigi, musait oldugumuz zaman gideriz kime istiyorsak. Onceden planim varsa ve yapmak istiyorsam bunu bozmam önemli bir durum yoksa.
Azcik bir bagimsiz olun, nefes alin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…