Deforme bir yüz hayatımı kararttı

Yorumlarda ve mesajlarda benzer fotoğraf paylaşmamı isteyenler için konudaki ana mesajı editleyerek paylaştım. Göz atabilirsiniz ama tabii tıpatıp benim sorunumu yansıtmıyor.

5d9d7db2ae298b3d1df3c315.jpg

Bunlar da dünyaca ünlü modeller. Gucci'yle falan çalışıyorlar.

İç güzelliği falan türkülerinden tutturmayacağım. Hangi ortama girersek girelim güzelliğimiz (aptal olmadığımız durumlarda) toplum içindeki statünüzden tutun, size duyulan ilgi, işlerinizde sağlanan kolaylık, erkekler tarafından sürekli takip edilmenin ve hemcinslerinizin bakışlarından duyulan tatmin hissiyle gelen özgüven gibi birçok faktörü doğrudan etkiliyor .. Uzar gider. Haklısınız üzülmekte. Ama yerinizde saymayın bir tane hayatımız var araba çarpsın öleyim diye beklemek sağlam ve güzel olan diğer organlarınızı da hiçe saymanıza sebep olmasın. Devlet hastanelerinin estetik cerrahi bölümüne gidip önce en az ücretle ne yapılabilir onu öğrenin. Birkaç il bile gezebilirsiniz. Doktor herşeydir arkadaşım. Birinin bu düzelmez dediği şey bil ki ben yapamam elimden gelmez yapamazsam adımın eserimle anılması ihtimalinden korkarım demektir. Devlette çalışan cesur bir doktor aramaya başla önce. Devletin imkanları tükenince özelde şansını aramaya başla. Kendine daha fazla yüklenmemeye çalış lütfen. Kalbin sağlam ve güzel. Onu da boşuna yorma 🧚

benim de bacaklarim cok zayif hatta carpik ve kaynanam esimin yaninda milletin kizlarinin bacaklarini övup durur cok canimi yakti cok kirildim bu arada biz gorucu usulu evlendik ve mini etekle ciktim karsilarina ama kadin bana surekli bunu yapti sonuc bir gunde felc oldu o dolgun duzgun yapili bacaklarini asla kimildatamiyor beton gibi o zaman cok sukur dedim bu haliyle yine ovmeyi ihmal etmiyor ama eskisi gibi takmiyorum.evet zor kendinizi begenmemek ama kendinizi ve ailenizi mahvedecek sekilde olmayin once saglik

Artik o eski guzellik algilari kalmadi inanin bana..Yani yeni ve hatta farkli yuzlerinde cok guzel bulundugu bir cagdayiz..Size tavsiyem Gucci markasinin yeni yüzüne bir bakin..

Ben abarttığını düşünüyorum ama sen kendini nasıl hissedersen karşındakiler de öyle görür. Mesela benim bir arkadaşım vardı hep kiloluyum kiloluyum diyordu aslında kilolu değildi bir süre sonra ben de onu kilolu görmeye başladım. O aklıma gelince kilo aklıma geliyordu o derece. Bu arada kiloma dikkat ediyorum demişsin, biraz kilo alsan yanaklardan iyi olabilir.

Benim çevremde mesela güzel bulmadığım ama bakımlı, özgüvenli, güler yüzlü olan sonradan güzel bulduğum insanlar o kadar çok ki. Ne hissediyorsan çevrene onu hissettirirsin.

Yalnız bu modeller güzel oldukları için değil tuhaf göründükleri için gucciyle çalışıyorlar zaten.
Benim anlatmak istediğim standart bir güzellik algısına uymamalarına rağmen belli bir noktaya gelebilmeleri. Artık güzellik algıları değişiyor.

Konudaki bazı yorumlara verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla çok nahif birisin. Nedense fiziksel görüntüden şikayet memnuniyetsizlik gibi algılanıyor bizim toplumda. Halbuki bunun yarattığı ruhsal bunalım da çok ciddi bi sorundur eminim.

Güzellik önemli değil önemli olan iç güzelliği zırvalarından bahsetmeyeceğim yeterince duymuşsundur zaten. Tek söyleyeceğim bunun için hayatı kendine zehir etme içine kapanma hayatı en güzel şekilde yaşamaya çalış kendini soyutlama. Estetik için de Türkiye içine sinmezse Asya ülkeleri bu konuda muazzam bence. İmkanın varsa zorla ben düzelmeyecek durumda oldugunu düşünmüyorum estetik derya deniz ve çok çok ilerledi üstelik. Umarım bi yolunu bulur ve içsel olarak da bunu halledip önüne bakabilirsin.

Benim anlatmak istediğim standart bir güzellik algısına uymamalarına rağmen belli bir noktaya gelebilmeleri. Artık güzellik algıları değişiyor.
Zaten konu bi noktaya gelebilmek değil standart olabilmek. Konu sahibi gucci modeli olmak değil standart görünümde olmak istiyor sadece.

Bu arada yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındayım beni yanlış anlamayın. Ama yüzümüzde yara, sivilce tarzı bi şey çıksa saklamaya kapatmaya çalışan bi cinsiz. Kız küçükken düşmeye bağlı yüzünde deforme oldugunu söylüyor. Bak senin gibi başka insanlar gucci modeli demek pek teselli gibi durmuyor objektif bakınca.

Zaten konu bi noktaya gelebilmek değil standart olabilmek. Konu sahibi gucci modeli olmak değil standart görünümde olmak istiyor sadece.

Bu arada yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındayım beni yanlış anlamayın. Ama yüzümüzde yara, sivilce tarzı bi şey çıksa saklamaya kapatmaya çalışan bi cinsiz. Kız küçükken düşmeye bağlı yüzünde deforme oldugunu söylüyor. Bak senin gibi başka insanlar gucci modeli demek pek teselli gibi durmuyor objektif bakınca.
Doğru, benim yüz tipini tarif edince aklıma bu kızlar geldi.

Kendisine destek veren mesajım zaten mevcut ilk sayfada. Amacım kendisiyle barışabilmesiydi, bu kızlar da standart bir yüze sahip olmasalar bile kabul etmişler bu durumu ve model olabilmişler..

Sevgili W weeaboo kendinizi ifade edişiniz anlatımız o kadar güzelki hayran kaldım açıkcası.
Kendini böyle düzgün ifade eden insanlara bayılıyorum 🥰

Ben de size Dr Mehmet Mutaf ı tavsiye edeceğim.
Abartıyorsunuz kesin şöylesiniz böylesiniz demeyeceğim. Sizi üzen bir sorun varsa abartmıyorsunuzdur. Diliyorum sizi memnun edecek sonuçlar alacağınız şeyler yaşarsınız.
Maddi ve manevi bütün kapılar açılsın ve siz "ben böyle iyiyim" diyebilecek duruma gelin.
Sağlıcakla🙋🏻‍♀️

Güncel dizilerden birinde bir kız var. Güzel değil.Rol icabı biraz da çatlak mı diyeyim, saf mı öyle biri. Komik ve sempatik ama güzel değil işte.
Geçenlerde aklıma düştü, normalde nasıl bu kız diye. İnstagramda baktım. Evet kız yine aynı kız. Ama giyimi olsun, reeldeki tarzı tavrı olsun, sen gözüme bir güzel göründü😉
Üstelik gitar çalıp şarkı da söylüyor sesi harika.
Bambaşka bir gözle görür oldum artık kızı.
İnsanı giyim kuşam ortam da değiştiriyor baya.

Sevgili konu sahibi. Sadece estetik için mi gittin Dr kara.
Senin konunun muhatabı ortognatik cerrahi.
Ben ortodonti uzmanıyım.
Çok siddetli vakalarda inanılmaz değişimler yapılabiliyor. Ülkemizde bu konuda basarılı drlar da var. Malum foto paylasım sitesinden ortognatik cerrahi olarak aratır bak neler bulursun. Mandibularsurgery mandibular setback vs gibi kelimelerle arat benzer vakalar cıkacak. Alt cene darsa o da genişleyebilir. Mutlaka cözümü vardır.
İstanbulda ortognatik konusunda iyi olarak korkmaz sayınsu yu duymuştum.
Arastır bak vakalarına. Murat çaglaroğlu var yine. Bu kişiye de git danış.
Baska iyi drlar da vardır. Ankarada ise haluk işeri de bu konuda tanınır. Üniversitede olursan belki ücret daha makul olur.
Çözüme odaklan bence.
Bu arada benim için erkek olsun kadın olsun kişiyi güzelleştiren de çirkinleştiren de tarzıdır. Kibar ve kendini geliştirmiş bir insan konuşunca zaten karsısında kişide iyi intiba bırakır.

Konu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Bana hiçte kötü gelmedi gayet güzel bir yüzünüz ve burnunuz var.

Herkes böyle ufak kusurlarını düşünürse dünyada güzel kalmaz 😊

Sen nerde oturuyorsun canim bana ozelden bir resim atarmisn sana bir doktor ismi verecegim 19 yasinda gevridigim trafik kazasinda yuzume camlarin nasil battigini polislerin kucaginda tasindigimi yuuzmun nasil mahvoldugunu ama o kadinin beni nasil duzelttigini sana bir bir anlatacagim. Ufak dokunuslarla alistira alistira cok guzel yapti hatta gorenler der yani eskiden nasildin simdi nasil. Ama ben cirkinkende senin kadar aglaniyodum uzulmuyodum benimde geri cevrildiklerim oldu laf soyleyen oldu ama tıp estetik cok ilerledi. Ben herzman esttikten yanayim.kazadaki halimi anlatsam tahmin dahi edemessin.emin ol bak benim kadar kotu degil ayrica cenene dolgu yaptrp yuvarlaklastirabilirsin. Yuz egzersizleriyle yuzune kilo aldirabailirsin.ooo benim tum gunlerim yutubda geciyorm kaldiki o kadar guzellestim suan her erkekgin donup iki kere bakabilachi kadar guzelim.o saclarimi uzattim belime kadar sariya boyattim.harika bir fizigim var.elim yuzum cok duzgun oldu
Mutlu bir evlililigim vardi. Ve sonra bil bakalim ne oldu. Kanser oldugumu ogrendim.burda cogu arkaaslar biliyo benle oturup agladilar dualar ettiler.teselli verdiler. Demem o ki bir zamanlar guzellesmek icin dua eden ben simdi yasamak icin dua ediyoeum. Saclarim ilaclardan elime geliyo. Yemisim guzelligi. Sagligina sukret
😪cok üzüldüm insallah atlattiniz

Benide neslican tay in hikayesi cok darmaduman atmisti youtube da olmayan bacagini gösterip sol bacaginizi benim icin sevin demisti her hayat bir örnek aslinda şükür etmek icin bazen ne sacma şeyleri dert ediyoruz diyorum yok odenmemis faturqlar ay sonu hic cikilamayan tatil emann saglik onemli saglik Allah saglik versin

X