Arkadaslar hepimizin cevabi belli aslinda ama lutfen kınamayalım bu durumu,hepimizin basina gelebilecek bir durum. isleri ne kadar sağlama alıp devamli enselerinde olsak da.. insanlarin kinadigi seyler baslarina gelmeden ölmezmiş... allah korusun,incitmeden yorumlar yapalim lutfen..
Ben de evliyim,esim boyle bisey yapsa asla affetmem,boşarım derim. Ama gercekten basima gelse bu kadar guzel yasanmislik varken son bir sans versem derim.. ama oyle bir adamla bir daha eskisi gibi olamayip, zamanla elini tutmak bile icimden gelmeyecegi sevgim onceden biter.. sonuc bosanmak..
Ben en cok cocuga uzuldum, ona yazik. onunde babasi gibi bir ornek varken ileride baska bir adama nasil guvenebilir? Psikolojik destek almanizi, uzman esliginde durumu cocugunuza anlatmanizi tavsiye ederim. Siz buyuksunuz atlatirsiniz, cocuk ne olacak? Simdiden tek kolu kanadi kırılmış.. cocukta enkaz birakmayin lutfen,siz guclu olun ki onu da ayakta tutun, egitimini saglayin, kendinizi ona adayın. Zaten cocugunuzla ilgilenmekten esinizi dusunmeye, uzulmeye vaktiniz olmaz.. bir yardim alin ve avukata danisin.
Buarada bi yakinimin esi aldatti karisini, inkar etti adam vs. 10 yasinda kiz cocuklari var ama adam hala akillanmamis, kadin yine yakaladi ve bosanma davasi acildi... yani arada gecen emek verilen zamana yazik.. kadin bin pisman. Cocuk icin sabrettim dedi ama sonuc husran. Simdi 1 damla yaş bile gelmiyor gozlerinden. bence karar verme vaktin geciyor bile ne dersin??