defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

Hep ayni laf, bidaki en ufak hatasinda gözünün yasina bakmam, nedense hep sözde kaliyor... Yada belkide sizler ufak hata bekliyorsunuz adam büyük hata yapinca olmaz tabii birakmak, söz ufak hata icin... Allah askina daha ne yapayim diyorsunuz, bosiycaksiniz ne yapicaksiniz, korkuyorsanizda sessiz terk ediceksiniz bulasmiycaksiniz, babanizada izah ediceksiniz, sizi ve torunu düsünüyorsa o adamdan kurtulduguna dua eder ve size destek cikar, kaybolan on yili ödecekmis, böyle yaparak size daha biton kaybolan yillar katiyor... Vurun masaya yumrugunuzu, ne babaniz ne kocaniz, siz bir bireysiniz, yetiskinsiniz ve sorumlu oldugunuz kiziniz var, kararlarinizi kendiniz vermelisiniz ve herkese buna saygi duymalarini ögretmelisiniz... Ailenizi öldürür diye bosanmiyorsunuz, ya yarin öbürgün sizi ve kizinizi öldürürse??? Yapmayin allah askina...

Kafama takilan baska bi sey daha var.bana gecenlerde bi tartismamizda ben gucumu kadinlarla test ettim diyor.acaba ozguven eksikligi oldugu icin mi boyle davraniyor.

Defalarca aldatildigina gore aliskinsindir aldatilmaya. Insan aliskin oldugu seyden neden korkar ki. Alismissiniz. Korkacak birsey yok.

eğer şimdi görmezden gelip olanları sindirmeye çalışırsan iki üç ayda bir aynı konuyu burada tekrar açman büyük ihtimal..aynı şeyleri yaşayıp duracaksın kısır bi döngüde gibi.. ne senin cibiliyetsiz kocan seni aldatmaktan vazgececek nede sen içine düşen şüphelerden kurtulacaksın. sana tavsiyem bir an önce çık ve git bu adamın hayatından.

Kafama takilan baska bi sey daha var.bana gecenlerde bi tartismamizda ben gucumu kadinlarla test ettim diyor.acaba ozguven eksikligi oldugu icin mi boyle davraniyor.

O test edilen kadınlardan biri olarak, neden testten kaldığınıza dair bahane mi arıyorsunuz? Özgüven eksikliği olan bir insansa, öyle bir koca, öyle bir baba, öyle bir damat, öyle bir çalışan. Etkilenen kim? Dişini geçirebildiği kişiler, başta da siz ve kızınız. Karşılığını yeterince aldığı yerlerde iş yerinde mesela bunları yapabilir mi, yapamaz.

Babam olecegimi bilsem i bizim on yilimizi caldi bende onu bitiricem diye konusuyor ve cok kararli.onlarda istiyor bosanmami ve destekler.zaten bundan sonra yaoacagi en ufak hata da gozunun yasina bakmiycam

ben size mutluluklar diliyorum herşeyi sineye çekip kabullenmişsiniz en ufak hata ne ya,adam kadınlarla msjlaşıyor

o çocuğa çok üzüldüm sizin gibi iki insan arasında heba oluyor

bu arada korkmana gerek yok. Emin ol Canın çok acımayacak..En azından Eşinin aldattığını bilip buna rağmen onunlar hergün aynı yatağa girmek kadar değil.

Kizim bes yasinda ama babasinin baska kadinlarla gorustugunu malesef biliyor

yani şu konulara fazla yazmayayım diyorum
büyük konuşmayayım diyorum ama

arkadaşım siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına? nasıl biliyor 5 yaşındaki çocuk bunu? hadi kendin katlanmayı seçiyorsun da çocuğa niye yansıtıyorsunuz bu derece?
o çocuğa yazık günah değil mi? o çocuk biraz daha aklı erince nasıl bir psikoloji içine girecek?
küçük masum bir çocuğa böyle birşeyi nasıl layık görüyorsunuz karı koca???????

ben size mutluluklar diliyorum herşeyi sineye çekip kabullenmişsiniz en ufak hata ne ya,adam kadınlarla msjlaşıyor

o çocuğa çok üzüldüm sizin gibi iki insan arasında heba oluyor

en güzel yorumlar "artık karşına alıp konuşma zamanı gelmiş" tarzı yorumlar..

konu sahibi, en ufak hatada çizgi falan çekmeyeceksin.. nette konuşma, özelden aranma ufak hata kapsamına girmiyor belli ki.. Ne diyeyim evladınıza üzüldüm ben..

Kizim bes yasinda ama babasinin baska kadinlarla gorustugunu malesef biliyor

Yavrum ya en çok ama en çok ona üzüldüm...siz boşanır gidersiniz hayatınıza devam edersiniz babası da öyle....
Ama kızınız küçücük yüreğiyle ne yapsın...bu yaşında şahit olduğu şeylere bak şiddet aldatma vs. boşansanız da bunları unutamaz
Eşiniz olacak adam kızından da mı utanmıyor...muhtemelen kızının bildiğini biliyordur

Bu iğrenç şeyleri yapan bu lafı söyleyebilen bir adamla NEDEN HALA EVLİSİNİZZ??
Maddi sebepler diyeceğim ama aileniz de yanınızdaymış, hiçbir b.k da yapamaz korkmayın bu kadar yaa, yakın başını gitsin intikamınızı alınnnnn. Kızınızı düşünün bari.
Özgüven eksikliği tabii heeee onu çözerseniz kesin her şey hallolur sorun kalmaz...
Sizin gözünüzde onu vaz geçilmez yapan ne? Kariyeri mi? Başarılı olması mı maddiyatı mı ne?
Bu adamdan hiçbir halt olmaz aslaa düzelmez....
Şikayetçi olun başını da yakın ya ne bu gücünü kadınlarla test etmişmiş ne basit utanç verici bir durum

Arkadaslar hepimizin cevabi belli aslinda ama lutfen kınamayalım bu durumu,hepimizin basina gelebilecek bir durum. isleri ne kadar sağlama alıp devamli enselerinde olsak da.. insanlarin kinadigi seyler baslarina gelmeden ölmezmiş... allah korusun,incitmeden yorumlar yapalim lutfen..

Ben de evliyim,esim boyle bisey yapsa asla affetmem,boşarım derim. Ama gercekten basima gelse bu kadar guzel yasanmislik varken son bir sans versem derim.. ama oyle bir adamla bir daha eskisi gibi olamayip, zamanla elini tutmak bile icimden gelmeyecegi sevgim onceden biter.. sonuc bosanmak..

Ben en cok cocuga uzuldum, ona yazik. onunde babasi gibi bir ornek varken ileride baska bir adama nasil guvenebilir? Psikolojik destek almanizi, uzman esliginde durumu cocugunuza anlatmanizi tavsiye ederim. Siz buyuksunuz atlatirsiniz, cocuk ne olacak? Simdiden tek kolu kanadi kırılmış.. cocukta enkaz birakmayin lutfen,siz guclu olun ki onu da ayakta tutun, egitimini saglayin, kendinizi ona adayın. Zaten cocugunuzla ilgilenmekten esinizi dusunmeye, uzulmeye vaktiniz olmaz.. bir yardim alin ve avukata danisin.

Buarada bi yakinimin esi aldatti karisini, inkar etti adam vs. 10 yasinda kiz cocuklari var ama adam hala akillanmamis, kadin yine yakaladi ve bosanma davasi acildi... yani arada gecen emek verilen zamana yazik.. kadin bin pisman. Cocuk icin sabrettim dedi ama sonuc husran. Simdi 1 damla yaş bile gelmiyor gozlerinden. bence karar verme vaktin geciyor bile ne dersin??

Son düzenleme:
ailesi arkasında olup maddi durumu da uygun olup hala aldatılmayı kabul eden kendini ezdirmeyi kabul eden insanları anlamıyorum yazıkk bundan sonra müstehak size

O yazıyı görünce çaprazına al konuş diyesim geliyor.
Konuşmakla düzelseydi 7 sene heba olmazdı.

Eşin bence hasta. Evlilik terapistleri var.duymuşsundur sanırım. Bence önce ona gitmeli, değişmiyorsa hayatına yön vermelisin. Kendine güven ! Güvenini görünce tedavi olmak isteyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…