defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

Arkadaslar dun eski sevgililerinin biriyle telefonda gorustum.bana oyle seyler soylediki inanamadim.biz ikinci kez biraraya gelmeden once doktor biriyle ask yasamislar.esim ona dini nikah bile teklif etmis.kadin kabul etmemis ve bizim ayrilmamizi bekliyormus.bahsettigim olay bir yil once yasanmis.bunu esime sordugumda durumu yalanladi.iyce allak bulak oldum.ya peki birine asik adam bir suru kadinla ayni anda gorusur mu.

Canım sende gerçekten bu evliliği devam ettirmek mi istiyosun..?

Babam bir ay sonra erzurumdan gelicek.bu isi bi kez daha birlikte konusacagiz.babam het seye hazirlikli ol gerekirse birlikte doneriz diyor.bir ay daha sabredicem..bana dua edin

Lutfen beni kinamayin yasadiklarim o kadar agirki artik tasiyamiyorum.ailemde ben de perisan olduk.beyefendiye sorsan artik duzeldim diyor.aldatmiyorum biraktim o isleri diyor.gercekten de isten eve evden ise.ama gecmisi unutamiyorum.bu kadar tlfnla hasir nesir olmasi hosuma gitmiyor.ya bi daha yaparsa hep acabalarla yasiyorum.basimi yastiga rahat koyamiyorum

neden hala o evde duruyorsun. al kızını git babanın evine

şu an yapmaması,yaptığını yok edermi.

Zambak ya bizimle dalga geciyorsun ya da Sinirlerimize oynuyorsun değil mi

Tek dileğim inşallah kızın senin gibi bir anne ve eşin gibi bir baba elinde sağlıklı bir çocuk olarak büyüyüp kendini sizden kurtarabilir.

ben neyin konuşulacağını anlamıyorum yada beklemeyi. şiddet var ,aldatma var,adam bir doktora imam nikahı teklifi yapmış ki bunu başka sevgilisinden duyuyorsun. konu sahibi onurlu ol artık.
konuşma. seni hiçe saymış bu adam. iğrenç ötesi bu olaylar

Konuyu okudum

Ne yalan soyleyim ne sana nede eşine üzüldüm hoş eşinin uzulecek bir şeyi yok

Kızına üzüldüm dilerim aklını başına alır ve bir kizin olduğunu hatırlar onu sağlıklı ve huzurlu büyütürsün

Tek basima sanki ustesinden gelemiycem diye korkuyorum.en mantiklisi babamin bir ay sonra gelisini beklemek olacak

İki yil gecerli degil ayrilmak icin.uc yilin dolmasi gerekiyormus evliligin gecersiz sayilmasi icin arkadasim

Yuvayı dişi kuş yapar sabırlı ol eşine güzel görün onu evine bağla sürekli pohpohla çok şefkatli davran..

Sanırım böyle bir yorum istiyorsun

Onun yaptığı o şey neyse unut yargıya taşıma o zaman
Siz boşanmaktan ziyade intikam istiyor gibisiniz
Boşverin kendi pisliğinde boğulsun siz sadece kızınızı alıp gidin

Tek basima sanki ustesinden gelemiycem diye korkuyorum.en mantiklisi babamin bir ay sonra gelisini beklemek olacak

Suan cesaretin yok ama inan o yokken nasi yasiosan yine oyle yasarsın dunyanin sonu degil ya? Bir de elaleme ne dicem,beni aldattigini nasi soylerim,simdi uzerimde alayci bakislar olacak,uzerimdeki mahalle baskısıyla nasil bas edecegim, cocukla birlikte ne yapacagim artik diye dusunuyorsun. Milletin ne dedigini birak, anlasamadik ayrildik dersin . Tek evlenen sen olmadigin gibi tek bosanan da sen degilsin, hersey insanlar icin , herkesin hayattaki imtihani farkli. Suan da esini ozledigin icin degil de milletle bas etmeye korktugun icin cikamiyorsun o evden!?

Biraz CESARETINI TOPLA, PISIRIK OLMA, maddi durumum iyi diyorsun ne diye seni aldatan,döven birini CEKIYORSUN HALA?? sizin is bitmis artik telafisi yok, duzelmezsiniz siz. KENDINI EZDIRME. Kimki o adam neyden korkuyorsun? Pekala yawrunu da alip aslanlar gibi donebilirsin ailenin yanina. Birak ugrasma,ne hali varsa gorsun. Sen cik git evden, adami da ustune salmadan git tabi. Beceremiyorsan da git destek al, haklarini bil, kendine yazik edip daha fazla kuculme adamin karsisinda..
ACILEN TOPARLANMALISINNN !!???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…