Canım sende gerçekten bu evliliği devam ettirmek mi istiyosun..?Arkadaslar dun eski sevgililerinin biriyle telefonda gorustum.bana oyle seyler soylediki inanamadim.biz ikinci kez biraraya gelmeden once doktor biriyle ask yasamislar.esim ona dini nikah bile teklif etmis.kadin kabul etmemis ve bizim ayrilmamizi bekliyormus.bahsettigim olay bir yil once yasanmis.bunu esime sordugumda durumu yalanladi.iyce allak bulak oldum.ya peki birine asik adam bir suru kadinla ayni anda gorusur mu.
neden hala o evde duruyorsun. al kızını git babanın evineArkadaslar dun eski sevgililerinin biriyle telefonda gorustum.bana oyle seyler soylediki inanamadim.biz ikinci kez biraraya gelmeden once doktor biriyle ask yasamislar.esim ona dini nikah bile teklif etmis.kadin kabul etmemis ve bizim ayrilmamizi bekliyormus.bahsettigim olay bir yil once yasanmis.bunu esime sordugumda durumu yalanladi.iyce allak bulak oldum.ya peki birine asik adam bir suru kadinla ayni anda gorusur mu.
şu an yapmaması,yaptığını yok edermi.Lutfen beni kinamayin yasadiklarim o kadar agirki artik tasiyamiyorum.ailemde ben de perisan olduk.beyefendiye sorsan artik duzeldim diyor.aldatmiyorum biraktim o isleri diyor.gercekten de isten eve evden ise.ama gecmisi unutamiyorum.bu kadar tlfnla hasir nesir olmasi hosuma gitmiyor.ya bi daha yaparsa hep acabalarla yasiyorum.basimi yastiga rahat koyamiyorum
Zambak ya bizimle dalga geciyorsun ya da Sinirlerimize oynuyorsun değil miArkadaslar dun eski sevgililerinin biriyle telefonda gorustum.bana oyle seyler soylediki inanamadim.biz ikinci kez biraraya gelmeden once doktor biriyle ask yasamislar.esim ona dini nikah bile teklif etmis.kadin kabul etmemis ve bizim ayrilmamizi bekliyormus.bahsettigim olay bir yil once yasanmis.bunu esime sordugumda durumu yalanladi.iyce allak bulak oldum.ya peki birine asik adam bir suru kadinla ayni anda gorusur mu.
amin...Zambak ya bizimle dalga geciyorsun ya da Sinirlerimize oynuyorsun değil mi
Tek dileğim inşallah kızın senin gibi bir anne ve eşin gibi bir baba elinde sağlıklı bir çocuk olarak büyüyüp kendini sizden kurtarabilir.
Ben de oraya takıldım.2 yıl ayrı kalıp bosanmadınız mı?
Ben de oraya takıldım.
Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama evliliğin geçersiz sayılması için yeterli bir süre değil mi?
Evet arkadaslar malesef siddette goruyorum.en son polis cagiracaktim ama telefonumu zaptetti.sonra sacma sapan ozur.bilmediginiz bi sey daha eger bosanirsam onun yaptigi bi seyi de yargiya tasiycam isinden ve her seyden olacak ve sirf onun icin hapis yatacak.ailemde bu konuda kararli defalarca dile geldi ama o da hayatimi bitirseniz hepinizi oldururum diye tehdit ediyor.isin acikcasi cikmazdayimm
Tek basima sanki ustesinden gelemiycem diye korkuyorum.en mantiklisi babamin bir ay sonra gelisini beklemek olacak