defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

eşin ailesine inat olmaz bence canını çok yakmışlar çünkü.onları güldürmemek adına kendi ağlamayı tercih ediyor.

bazı kadınlar bazı yaşadıklarını bilerek yaşıyor
değişik bir psikoloji olmalı. birilerine acı vermek için acı çekmek,ömür boyu

Evet arkadaslar malesef siddette goruyorum.en son polis cagiracaktim ama telefonumu zaptetti.sonra sacma sapan ozur.bilmediginiz bi sey daha eger bosanirsam onun yaptigi bi seyi de yargiya tasiycam isinden ve her seyden olacak ve sirf onun icin hapis yatacak.ailemde bu konuda kararli defalarca dile geldi ama o da hayatimi bitirseniz hepinizi oldururum diye tehdit ediyor.isin acikcasi cikmazdayimm

Evet arkadaslar malesef siddette goruyorum.en son polis cagiracaktim ama telefonumu zaptetti.sonra sacma sapan ozur.bilmediginiz bi sey daha eger bosanirsam onun yaptigi bi seyi de yargiya tasiycam isinden ve her seyden olacak ve sirf onun icin hapis yatacak.ailemde bu konuda kararli defalarca dile geldi ama o da hayatimi bitirseniz hepinizi oldururum diye tehdit ediyor.isin acikcasi cikmazdayimm
hayatını bitirme. al bavulunu git ailenin yanına. uğraşma o zaman onla. sadece çek git

Kizim bes yasinda ama babasinin baska kadinlarla gorustugunu malesef biliyor

bu durumda ileride kızın büyüyüp böyle bir erkekle evlenmesini mahsur görmezsin o zaman? veya kızın damadın yiyeceği nanelere göz yumar. annemde göz yumdu diye öyle mİ?

Kizim bes yasinda ama babasinin baska kadinlarla gorustugunu malesef biliyor

ben burada şu yazacaklarımdan çok farklı şeyler yazmak isterdim ama bana yakışmaz.

kimsenin anneliğini ve babağlığını sorgulamam ancak siz o çocuğa ne yaşatıyosunuz ya?! nasıl iğrenç bi hayat bu.bu adamdan boşan tehdit falan hepsi bahane.girmeyin 5 yaşındaki masumun günahına.

o kız senin devamlı üzüldüğünü aldatılığını şiddet gördüğüne tanık. kendini değil,kızını düşünüyorsan onun ruh sağlığı için ayrılacaksın

Babam olecegimi bilsem i bizim on yilimizi caldi bende onu bitiricem diye konusuyor ve cok kararli.onlarda istiyor bosanmami ve destekler.zaten bundan sonra yaoacagi en ufak hata da gozunun yasina bakmiycam

Babam olecegimi bilsem i bizim on yilimizi caldi bende onu bitiricem diye konusuyor ve cok kararli.onlarda istiyor bosanmami ve destekler.zaten bundan sonra yaoacagi en ufak hata da gozunun yasina bakmiycam
dua edinde o hata şiddet içerikli olmasın ve hastanelik olmayın

aldatılan aldatılana... sadık erkek kaldı mı onu merak eder oldum...

X