defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

Konusulacak seyler düsünülecek seyler o 2 yılda konusulup düsünülmüstür zaten.Pismanlık yasanacaksa yine o 2 yılda yasanmalıydı.Olmuyor demek ki.En iyisi bosanmaya kaldıgınız yerden devam

bence de boşan bu 2.bi şans vermişsin zaten ki çorap söküğü değil ki bu sürekli yama tutsun yani

Alışmışsınız sanki artık boşanmayacaksanız bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz yapacak bişey yok

Ayril ya sonra cocugun olck bde onun

Ayril ya sonra cocugun olck bde onun

Defalarca aldatılıp defalarca eyvallah demişsin nesinden korkuyorsun?
Hiç mi hayatının kıymeti yok senin?
Hiç mi değer vermiyorsun kendine?
Muhtemelen benden yaşca da çok büyüksün hani benden daha mantıklı da düşünürsün ama neden böyle yaşamaya devam ediyorsun otur bir düşün.
Ve geç kalma diyeceğim ama geç kalmışsın yeterince.Bir an önce yolunu çiz.Allah yardımcın olsun.

28 yasindayim kizlar doguluyum.bizim oralarda ask mesk isleri olmaz.ilk elini tutan esindir.onunla acarsin gozunu onunla kapatirsin.aciki hic hak etmedigim seyleri yasadim.hayalimde bile aldatmadigim kocam turlu turlu kadinlarla dusmus kalkmis.nalet olsun torelerimize.en acisisida ben her gun erirken uzuntuden o baskalarina gonul bile vermis. Hic hazmedemiyorum hic..ailesi herkes simdi arkandayiz o sana zarar veremez bu evlilik bitmiycek diyolar ama ben gecmisi unutamiyorum.kendiside hepsi gecmiste kaldi diyor ama guvenmiyorum

Ben de her sevgılın tarafından defalarca aldatıldın sandım..Madem kocan aldattı , bır daha aldatmaması ıcın terk et gıtsın ..

Adam aldatmak istiyor ve aldatsa da bosanmayacagina emin. Aldatmamak icin sebebi yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…