defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

Niye korkuyorsunuz ki digerleri ilki kadar caninizi yakmamistir zaten. Ben olsam ayrilmiyorsam umursamamaya alismaya bakardim. Ayrılık gibi bi seceneginiz soz konusu degil heralde? Bari bilmiyormus gibi salağa yatin da gurursuz gozukmeyin.

Allah yardımcınız olsun ama ya katlanacaksınız gözünüzü yumup kulağınızı tıkayarak yada kendinize onsuz bir hayat kuracaksınız
Düzelir mi bilmiyorum keşke düzelse

Eşinizin acayip egosundan bu evlilikte sizinkine hiç yer kalmamış anlaşılan, uçup gitmiş. Napıcaksınız çekiceksiniz mecbur aklınıza başka çare gelmiyorsa. Geceleri özelden siz de arayın, sizle de konuşur belki. Muhabbetle daha kolay çekilir çile.

Bence eşinin sana yaşattıklarından sen ders almamışsın ki,hala devam ediyorsun bu evliliğe.Adam sana bir de pişkin pişkin arkadaşlık muhabbeti diyor.

yapacak çok şey var;
kızgın yağ dökebilirsin.
gözlerini oyabilirsin.
parmaklarını kesebilirsin ve en temizi BOŞANabilirsin.

arkadaşım birincisi eşininki ego değil "yüzsüzlük, edepsizlik"

diyorsun ki:
2 yillik bi ayriligimiz oldu.bosanma asamasina geldik ama esim bu durumdan hic ders almamis
sence sen ders almış mısın?

yani vallahi billahi anlamıyorum, beynim almıyor, bu yazdıkların karşısında nasıl çekip gitmiyorsun, nasıl katlanıyorsun? arkadaşım hiç mi gururun yok? hiç mi kendine saygın yok? hiç mi kendi gözünde ucundan kıyısından kendi değerin yok?

maden boşanmayacaksın, bence bu durumda samantha 'nın önerisi tam yerinde
Ayrılık gibi bi seceneginiz soz konusu degil heralde? Bari bilmiyormus gibi salağa yatin da gurursuz gozukmeyin.

Hepinize tessekkur ederim.aslinda yapilacak tek sey var biliyorum.ama kizim babasini cok seviyor boynumu buken tek mesele bu.esim denen kisi ankara siyasal bitirmis sozde kulturlu bi insan.simdi de istanbul hukuk okuyor.biz ayriligimizda darp raporu almistim ben.o da kaymakam olamamasini benim sikayetime bagladi.halbuki ilk girdiginde 5 inci oldugu halde mulakattan elenmisti.onun kiniyle cok daha acimasiz.onun ailesi bosanma acmama izin vermemisti.ayrilik sebebimiz ailesinin zamaninda esime beni cok sevdigi icin baski yapmasiydi beni onun gozunde sifirladilar.simdi de ayrilik olmaz....canimi cok yaktilar.

bahanelere sığınmayın..önce kızınız şimde eşin ailesi bahaneniz olmuş.adam sizi defalarca aldatmış artık o kadar takmıyor ki alaya bile alıyor.

o zaman tek önerim var gözlerinizi kapatın görmezden gelin en azından ona karşı gurursuz konumuna düşmezsiniz.boşanmayacaksanız neden eşinizin ne yaptığını merak edip kendinize acı çektiriyorsunuz?değişen ne oluyor? adam biliyor ki karşısında ki kadın ne yaparsa yapsın bir yaptırımı olmayacak.

eşiniz istediği fakülteyi bitirsin bir söz vardır;eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.

Halbuki sizi darp etmese rapor da almanıza gerek kalmayacaktı, hukuk okumadan da sebep sonuç ilişkisi kurulabiliyor. Bilmiyorum intikamınız nasıl sürer ama kızınızın babaya ihtiyacı olduğu kadar kafası rahat ve huzurlu bir anneye de ihtiyacı var. Gelecekte ikiniz sebebiyle ayrı ayrı utanmasını/nefret etmesini/hor görmesini/yoktan yere üzülmesini umursamıyorsanız aynen böyle devam edin.

Son düzenleme:
defalarca aldatılsam ve sizin gibi affetsem ve artık eşim pişkince arkadaşlık muhabbeti ya takılma sen dese evet bende korkardım.

ne yapmanız konusunda verilecek cevap belli aslında.
canım hiç korkmazdım. çünkü alışkanlık olmuş olurdu. nitekimde olmuş.

ha şiddette var.
yorum yok.

Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuz?

Dayak yemiş, aldatılmışsınız ama ayrılık sebebiniz şu muydu yani?

ayrilik sebebimiz ailesinin zamaninda esime beni cok sevdigi icin baski yapmasiydi beni onun gozunde sifirladilar.

Sizi aldatmasın da ne yapsın bu adam? Dövmesin de ne yapsın?

Kızınız babasını çok seviyormuş. Ne alakası var? İleride sizin yüzünüzden utanacak kızınız,haberiniz olsun.

Ama tekrar ediyorum, sizin gibi kaldırabilecek insanların dayak yemesini ve aldatılmasını makul görüyorum. En azından eşinizin gururlu bir kadınla evlenmesine engel olmuşsunuz diye düşünüp teselli buluyorum.

neden ayrılık olmuyor.

çocukların çoğu babasını sever zaten.
bu boşanmamak için bir bahane olamaz..
çocuğa bu psikolojiyi yaşatmaktansa ( annesini döven, ilerde aklı erdiğinde aldattığını bilen fark eden bir baba...) şimdi biraz üzülmesine katlanmak çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…