- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
Evhamli bir yapım var yasamayi sevmeyen biriyim çoğu kez ölmek istedim ben de ama görüyorsun ki bunlari söylemek bile o kadar ic karartici kiAllah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ama kısa sürüyor meşguliyetlerim çabuk pes ediyorum. Sizin anksiyeteniz ne yönde? Atlattınız mı?
ben de intihar gibi bir seçenek yokmus gibi kabullendim mücadele etmeliyim sonunda basaramazsam bile ben cabaladim demeli yim dedim
önceden umursamadigim egitimime dört elle sarıldı m çevremdeki insanlara karşı daha duyarli oldum faydali olmak insanı mutlu ediyor
bir de hayvan sevgim çok fazla onlara olan ilgimi arttirdim onlarla dost olmak insanı çok mutlu ediyor üstelik allah bana bir yavru hediye etti şimdi ona bakıyorum o kadar güzel bir duygu kiki
belediyenin son derece uygun fiyatlarda spor Etkinlikleri var bence onlara da katilabilirsin
Anksiyete beni oldurmedi surundurdu ama beni gerçekten güçlendirdi
Bir de şu dunyanin haline bakıyorum savaşlar acliklar derken bizim dertlerimiz ne ki diyorum
üstelik ailemiz yanimizda ki bu çok büyük bir arti
Iyilesmeye gelince iki yıl oldu sanırım emin değilim ama eskisi gibi berbat değilim yalnız yüzde yüz bir iyileşme olmuyor
Hayatı kaliteli dolu dolu yasmaya çalış intihar için acele etme canım zaten olucez
bu arada kaliteli hocalardan sohbetlere dersler e katilmak da insana moral oluyor bunları da denemelisin
Ben çok karışık şeyler yaşadım o yüzden bu konuda da zihnim karışık bu nedenle cumlelerim düzenli olmamış olabilir mazur gorr lütfen
Allah sifalar versin varsa eğer gunahlarina Kefaret olsun bu cektiklerin