- 11 Mart 2015
- 30
- 1
- 13
- 32
- Konu Sahibi justalittlegirl
-
Bunda gulunecek ne var? Üniversite de evlenmek istiyorum diye neden burada çocuk ilan edildim ben? Bunu yapan deneyen,basaran bir cok insan var.şaka mı bu evliliği çocuk oyuncağı sanıyorsun
evlilik bu evlilik evcilik değil
Emin ol yurtdışı hayali bende de var.ama ben her seyi onunla yapmak istiyorumBen de çok şaşırıyorum, o yaşlarda ne bileyim yurtdışı hayali olurdu, ülkeyi kurtarırdın, okulunda kantin keyfi yapardın, sevgilinle gezerdin, en kötü kütüphanede sabahlardın filan. Yeni nesile bakıyorum bodoslama evlilik hayaline dalıyorlar. O yaşlarda öyle hayaller vardı ki evliliğe yer kalmazdı akla gelmezdi. Vallahi şaşırıyorum.
Emin ol yurtdışı hayali bende de var.ama ben her seyi onunla yapmak istiyorum
ve buna gulemezsin yorum yapmak (bu anlamda)sana dusmez!
Hakaret etmeden gayet güzel dalga gecebiliyorsunuz.Insanlari dalgaya almayi birakin aartik.Kucuk hanim demene de gerek yok.Küçükhanım buraya konu açmışsın, ben de istediğim yorumu yaparım. Ben orada gülmüş müyüm bir bak bakalım. Gülmekten ziyade daha çok sana üzülmüşüm. Burada konu açıp beğenmediğin yorumlara böyle cevaplar yazamazsın. Düşünceler paylaşılsın istemiyorsan açmasaydın konu, hangi konuya nasıl yorum yapacağımı sana sormayacağım, saygı terbiye çerçevesinde istediğim yorumu yaparım. Yaptığım yorumlarda da bir saygısızlık yok.
Olamaz miBu evlilik merakı da yeni mi çıktı yahuSürekli bir evlenme hevesi, şaşırarak izliyoruz
Sizinkisi olmayabilir o yüzden öznel konuşun benceEvlilik o kadar toz pembe değil canım...Pembesi gitti tozu kaldı :)
Size çocuk muamelesi yapilma sebebi "evlenmek istiyorum GEREKİRSE calisiriz" diyecek kadar pembe gözlüklü, hayatin gercekleriyle tanismamis, her şey hadi istiyorum olsun diyebilecek kadar kolay saniyor olmaniz.
Eğer biraz olsun olgun olsaydiniz ve hayati tabisaydinz bu cümleyi kurmazdiniz.
İkincisi de bu kadar niyet var "istiyorummmmmmm" diye haykiracak kadar ama devlet ne veriyor bir kira ne kadar onu bile arastirmadan küçük cocuklarin oyuncak ister gibi "istiyorummm, dayanamıyorumm" diye haykiriyor olusunuz..
Ki buraya "dayanamıyorum evlenecegim" yazmanizda ki amaç nedir düşünceleri istemiyorsaniz. buyrun gidin evlenin ne yapalim ki.. evi biz mi doseyecegz ki haber veriyorsunuz konu acarak anlamadim.
Not: Evlenen öğrencilere ev de vermiyorlar isterseniz kız ve erkek yurtlarında ayrı ayrı kalıyorsunuz.http://www.ensonhaber.com/okurken-evlenenlere-mujde-2013-11-01.html
On bin lirayı hibe etmiyorlar yanlış anlamışsınız. Bir yıl ödeme yapmıyorsunuz ama sonra üç yılda on bini geri ödüyorsunuz. Diğeri de toplamda 13 bin liralık bir kredi oda bildiğiniz öğrenci bursu. Üç yüz lira beş yüz lira verecek devlet. Bu parayla iki kişi nasıl evlenip nasıl geçineceksiniz? Ev kurmak o kadar basit değil. Beyaz eşyası koltuğu yatağı ufak tefekleri... Her ay gelen faturalar, ev işleri ve dersler ne olacak?
Gerekirse calisirizdan kastım devlet 10 bin tl veriyor
her seyi en ince ayrintisina kadar arastirdim
evet gerekirse yanlis bir kelime oldU
hem o parayi alip hem calisiriz demek istedim ben orda
ailesinin dort tane evi Varhttp://www.ensonhaber.com/okurken-evlenenlere-mujde-2013-11-01.html
On bin lirayı hibe etmiyorlar yanlış anlamışsınız. Bir yıl ödeme yapmıyorsunuz ama sonra üç yılda on bini geri ödüyorsunuz. Diğeri de toplamda 13 bin liralık bir kredi oda bildiğiniz öğrenci bursu. Üç yüz lira beş yüz lira verecek devlet. Bu parayla iki kişi nasıl evlenip nasıl geçineceksiniz? Ev kurmak o kadar basit değil. Beyaz eşyası koltuğu yatağı ufak tefekleri... Her ay gelen faturalar, ev işleri ve dersler ne olacak?
Olamaz mi
Hic mi dayanamiyorsun? Yani sanki okulu bitirip evlenseniz daha iyi olucak. E zaten evleniceksin sevgili olmanin tadini cikarin. Ev isi okul calismak ev gecindirmek isin icine girince yipranirsiniz. Ela demisti dersinDevlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
sen ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten anlamadım. Yorumumu yazmışım, saygısız hiç bir şey yok. Küçük yaşta evlenmek isteyenlere yazılan şeyler, senin üslubun ise hiç hoş değil. Bence evlenmeden önce üslubunu düzeltmeyi öğren tıpkı yetişkin insanlar gibi.
Yorum yapmama ozgurlugun var...sen ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten anlamadım. Yorumumu yazmışım, saygısız hiç bir şey yok. Küçük yaşta evlenmek isteyenlere yazılan şeyler, senin üslubun ise hiç hoş değil. Bence evlenmeden önce üslubunu düzeltmeyi öğren tıpkı yetişkin insanlar gibi.
ailesinin dort tane evi Var
ona iki tane verecekler
ikimizde calisacagiz
devletren gelen az bir rakam
ve ananem bana ayda 200-300 tl veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?