Düsündügüm istedigim gibi bir evlilik olmayacak gibi geliyor bana . Bunları bile bile neden inatla sürdüyorsam S:
Bırakın herkes istediği gibi yorum yapsın,eğer 3-5 yorumla soğuyabiliyosa nişanlısından hiç evlenmesin zaten.Hayır bide neye göre yorum yapıcaz,tabiki konu sahibinin anlattığına göre..Ve bence anlattıklarına göre nişanlının inanılmaz derecede özgüven problemi ve parayla sorunlu bir ilişkisi var,her an senin onu aldatmandan korkuyor,başarı=para gibi bir algı var kafasında ve bencil.. Ve insanlar ASLA değişmezler,bu da aklında olsun,sadece sen buna katlanabilirmisin onu ölç,biç..
Konusuyo iste yani tamam dese bile gene yapıyo bu bahsettigim olay bugün yasandı zaten kontör olayı o kadar cagrı atmasa benim suan msj atma sansım olacaktı onay beklerken, onun attıgı ödemelilere dayanamadıgımdan hala yolda oldugumdan msj atmak zorunda kaldım mesela.
İnsanlar yanımda arkadasımın annesi ve arkadasım elimde poset hepimiz iceri giriyoruz birsey oldu mu sen birsey aldın mı? Bunları sonra da konusuruz ne acelen var sonra unutmadan askım oraya gidecegine benim yanıma gelebilirdin?
Hep sey der eve alınacak esyalar konusulunca. Ya hersey esya mı? Benim yanımda sen olunca esya hic umrumda degil diyor? İcimden sen alacagın icin olmasın diyorum..bilmiyorumkismile
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
erkek arkadaşının arkadaşı yok ve seninde arkadaşlarınla olan ilişkine hem karışıyor, hemde onlarla görüşmendense kendisine vakit ayırmanı istiyor!! bu çok büyük bir problem... çünkü bunun devamı sadece ikinizin olacağı bir dünya...hayatında sadece kendisinin olmasını istiyor . ileride arkadaşsız kalırsın ben söyleyeyim... bunları açık açık konuşun bence. mesaj atmaya, telefonda konuşmaya sınır getirin. çağrı atmayı yasaklayın.... ikinizin birbirinden ayrı hayatları olmasını kabul etsin... yoksa çok zorlanırsınız.. bu kadar baskı şimdiden sıkmış sizi.. ilerisini düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?