ufacik seyleri sorun ediyosun
ilerde daha büyük bi problem yasarsaniz napcaksin?
simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana
çok sinir bozucu durumlar ya kendi ailelermiz en iyisi en kalitelisi olsun eksiksiz olsun die uğraşıyo karşı tarafa bak
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
canım sen param yok dediğinde nişanlına çıkarıp vermiyormu sana para...
hiç harçlık vermezmi???
canım onun sana yaptığını aynen sende ona uygula..
hoşuna gidecekmi bakalım beyefendinin...
Yoo tamam onun benim lafı olmaz.. Ortak veririz genelde ama benim param yok dedigim halde dün'de yoktu ama sunun icin var demesi deli ediyor benii.. Calısıyor diye her haftasonunu beraber gecirelim istiyor. Kırkyılın bası cagırdı arkadasım gittim hemen hani paran yoktu görüsürdük iste askım diyor. E daha dün görüsmedik mi biz?mafoldumben
sanki nişanlından sıkılmış gibisin yoksa insan her dk yanında olsun ister şahsen ben öyleyim:S
canım sen nişanlından baya baya soğumuşsun...
iyi düşün taşın derim ben...
evlilik kolay değil..şimdi yaşadıklarının kat be katını yaşayabilirsin evlenince...
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
"simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana"
ne anlama geliyo buboshayallersmile kaldiramayacaksan bitir demisim dimi sengözlerimebaksanab
ayrica buraya konu aciyosan olumlu olumsuz cevaplara kendini hazirlamalisin
yorumlara acik degilsen acmasaydin konuyu
ayrica benim yorumum gayet normaldi, hemen atlamana gerek yok
doktora.. evet iyi gelicektir sana şakkıdı
neyse kal saglicakla..
benim nişanlım da devamlı ne yaptığımı bilmek ister.ben de aynısını ona yapıyorum. o beni sıkıyorsa ben de onu sıkıyorum.sonra herkes birbirini anlıyor o sağ ben selamet geçinip gidiyoruz.
hadi tamam nerdesin napıosun demesini anlarım da sen neden onun iş görşmesi için arıyorsun anlamadım yaşı kaç bu çocuğun.
ayrıca bi erkeğe bu kadar merak garip duruyor. telefon konuşmanı dinlemek de ne oluyor
işin çok zor canım.böyle durumlara katlanmak bazen çok zor oluyor.uzun bi beraberlikten sonra nişanlanmışsın bence iyi düşünüp karar vermelisin. alışkanlık mı yoksa gerçekten seviyor musun...
Hic kendimi düsünmedim ki bu zamana kadar ..
Arkadasım bazen sahit oluyor bir kac seye. Ya bu cem nasıl cocuk diyor? Ama o kadar kızmana ragmen sert laf söylemene telefonu kapamana ragmen tekrar tekrar arıyor. Yada ne bileyim ask dolu msjlar atıyor.
Sucunu biliyor o suclu olmasa ararmıydı hic?..
tekrar tekrar aradığı zaman hatasının farkına varıp da telafi etmek için bir şeyler yapıyor mu? yapsa bile aynı hatayı tekrarlıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?