• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farazi konusuyorsunuz. Basiniza gelmeyen seyi nasil bilebilirsiniz? Yaşamadığı hayati eleştirebiliyor bazilari. Gercekten inanamiyorum. Siddet bu dunyanin malesef ki gerçeği. Milyonlarca kadin bu sekilde magdur olduguna gore kimsenin "birinin sana vurmasına nasil izin veriyorsun" deme hakki yoktur. Demek ki bir gerçek var. Demek ki gücü yetmiyor.
Bak senin de eşin polis bende polisim bu ülke de kullanmasını bilirsen bir çok hakkın var buyur sor eşine anlatsın kardeşim.
Dayak mi yiyor ?
Hukuki mercilerde hakkını arayacak.
Konu sahibi yediği dayaklara ses etmeyen biri ne diyelim ?
Tebrik mi edelim?
Değil polise sormak yahut gitmek, google a bile sorsa bir çok site onun yapması gereken şeyler hakkında bilgi ve fıkır verir.
Lakin bu bayan SES CIKARTMIYOR .

Genç arkadaşım bu adam bebek üç aylıkken birdenbire mi şiddet uygulamaya başladı?
Madde kullanımı, içki-kumar bağımlılığı var mı?
Durduk yere mi vuruyor size/çocuğuna,
yoksa sinirlenince mi?
Evden ayrılmayı göze alabilir misin?
Birikmiş paran var mı?
Sana yardımcı olabilecek bir yakının, merhametli bir akraban var mı?
Bu soruların cevabı önemli.

Ben esiniz size vurabilir mi işiniz geregi karsiligini verebilir misiniz diye konu açmadım ne yapabilirim diye fikir istedim
Fıkır istemeye ne gerek arkadaşım gideceğin yol belli bu adam nikahlı karısına el kaldıran hatta çocuğuna bile şiddet uygulayan biri ..
Allah aşkına sen düşün bi ne yapmalıyım diye..
Benim.agresifligim senin dayak yemen ve yediğin halde o evde kalman sana falan değil.
Ezilmen, ezilmene ses etmemen beni agresif yapıyor yoksa amacım seni burada üzmek eleştirmek değil

Bak senin de eşin polis bende polisim bu ülke de kullanmasını bilirsen bir çok hakkın var buyur sor eşine anlatsın kardeşim.
Dayak mi yiyor ?
Hukuki mercilerde hakkını arayacak.
Konu sahibi yediği dayaklara ses etmeyen biri ne diyelim ?
Tebrik mi edelim?
Değil polise sormak yahut gitmek, google a bile sorsa bir çok site onun yapması gereken şeyler hakkında bilgi ve fıkır verir.
Lakin bu bayan SES CIKARTMIYOR .
Kadin siginma evinin ne oldugunu bile bilmiyormus anlattım ogrendi. Siz neden böyle biri olmayi sectiniz? Isin ehlisiniz anlatin ogretin madem.

Sen niye gidiyorsun 2 cocukla. O defolsun gitsin.
Cocuk zaten sıkılmıs bi de ustune anne bagirmis baba dövmüs. Yaziktir yahu. Neden engel olmadin cocugu alip ciksaydin baska bir odaya
Engel oldum zaten hemen anne yardim et diyo o kadar üzgünüm ki ve babasini cok seviyor yinede ona şirinlik yapıyor. Babasi normalde en pahali oyuncaklari aliyo her dediğini yapiyo her gün gezdirir yüksek geliri olmamasina rağmen kendini zorlayip her dedigini yapiyo böyle şeyler yaptigini kimse bilmiyor

Sığınma evine başvurun. Elinizde kalın bir tava olsun. Eğer sizi öldürmeye vs çalışırsa can havlinizle vurun, acımadan. Hemen çocukla darp raporu alıp, polise gidip şikayet edin ve bir sığınma evine başvurun. Çocuğunuza yazık. İleride kız çocuksa sizin gibi dayak yeme ihtimali, erkek çocukta da öfke nöbetleri ve dövme ihtimali var. Böyle olmasını ister misiniz? Allah yardımcınız olsun. Korkmayın.

Elin adamında dayak yiyeceginize ailenizin yanına gidin. Söylediklerini duymazdan gelin. 3 5 kere söylenip illa ki kabul edecekler. Daha iyidir zaten aileden laf yemek kocadan dayak yemekten. Illa gitmeyeceğim diyorsanız da polisi arayın.
Eskiden şiddet gören bir komsumuz 2 çocuğunu alıp karşı binaya saklanıp polisi aramış. Geldiler aldılar kadını ve çocuklarını. Birdaha o sigirin yanina geri dönmedi.

Engel oldum zaten hemen anne yardim et diyo o kadar üzgünüm ki ve babasini cok seviyor yinede ona şirinlik yapıyor. Babasi normalde en pahali oyuncaklari aliyo her dediğini yapiyo her gün gezdirir yüksek geliri olmamasina rağmen kendini zorlayip her dedigini yapiyo böyle şeyler yaptigini kimse bilmiyor
Cocuk sıkıldıysa cocukla oyun oynasaydi, hoplatip ziplatsaydi kostursaydi. Evde ne ise yariyor esin? Aksama kadar yan gel yat mi? Cocuk mizmizlandi diye dövülür mü?

Kadin siginma evinin ne oldugunu bile bilmiyormus anlattım ogrendi. Siz neden böyle biri olmayi sectiniz? Isin ehlisiniz anlatin ogretin madem.
2015ten beri buraya üye biri (bir çok kez bdvde kadın siginmaya giden birilerinden bahsedilirken hadi bu siteyi geç televizyonlardan bile bangır bangır buralar hakkında bahsedilirken bilmemesi bana ilginç geliyor ) O yüzden buraya gelip duyar kasmayın.
Ben konu sahibine de açıkladım benim.agresifligim ona değil dayak yemesi halinde susmasina yani buraya siz neden böyle olmayı seçtiniz vs demeyin konuyu okuyun benim.gibi yorumda bulunan kişileri sizde göreceksiniz.
Elinde ki imkanları ay ben bilmiorumlarla gecistirenlere bende şaşırıyorum.

Kendine acımıyorsun bari çocuklarına acı ve boşan. Kurslara gidip sertifika alabilirsin kolaylıkla bu sayede çalışan insanlar var. Belediyelerinde kursları oluyor. Gerçekten boşanmak istiyorsan her türlü iş bulunur. Marketlerde, mağazalarda vs çalışabilirsin

Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu

Bugünde bende oğluma bağırdım şu anda okuyunca bunları içim sızlıyor. Dövmek ne demek ya :/

Genç arkadaşım bu adam bebek üç aylıkken birdenbire mi şiddet uygulamaya başladı?
Madde kullanımı, içki-kumar bağımlılığı var mı?
Durduk yere mi vuruyor size/çocuğuna,
yoksa sinirlenince mi?
Evden ayrılmayı göze alabilir misin?
Birikmiş paran var mı?
Sana yardımcı olabilecek bir yakının, merhametli bir akraban var mı?
Bu soruların cevabı önemli.
Hicbi kötü alışkanlığı yok. Obsesif ve hiperaktif ilaç kullaniyor ama bilmiyorum artıyor mu sıkıntıları. Kendisi bunalinca vuruyor oğlum cani sag olsun çok şımarık bi çocuk eşim demek istemedigim adam da sabırlı değil fevri sinirli belliki öfke kontrol sorunu var. Akrabalarim beni 1 hafta bile durdurmazlar anca iyi gün dostu. Birikmis param da bi kac ufak tefek ceyrek var en fazla 1500 lira. Bu nedenlerden dolayi evden ayrilmaya cesaret edemiyorum zaten.

Mesaj sahibi kardesim canim benim. Moraran acıyan bütün yerlerinden öpüyorum. Kalbinden öpüyorum. Sen kötü bir anne degilsin. Bazilari cocuklarin dayak yerken izliyorsun sansalar da ben ne kadar çaresiz olduğunu goruyorum. Ve sana elimi uzatıyorum. Sen cok güçlü bir annesin. Bir kere daha bu gücünü goster ve polisi ara ekipler gelsin zile bassin hicbir sey yok gibi kocan kapiyi açar. Onlar kocani tutar çantalarını toplarsin. Götürürler seni. Koruyup kollarlar. Evin yuvan olur. Lütfen beni dinle.

Mesaj sahibi kardesim canim benim. Moraran acıyan bütün yerlerinden öpüyorum. Kalbinden öpüyorum. Sen kötü bir anne degilsin. Bazilari cocuklarin dayak yerken izliyorsun sansalar da ben ne kadar çaresiz olduğunu goruyorum. Ve sana elimi uzatıyorum. Sen cok güçlü bir annesin. Bir kere daha bu gücünü goster ve polisi ara ekipler gelsin zile bassin hicbir sey yok gibi kocan kapiyi açar. Onlar kocani tutar çantalarını toplarsin. Götürürler seni. Koruyup kollarlar. Evin yuvan olur. Lütfen beni dinle.
Cok guzel sefkatlı sevgı dolu yorumlar yapmissınız hepsini okudum, mutsuzken keske boyle teselli edilsem bende kalbimden opseler sızın gıbı.
Ama bu zamana kadar polise Sıkayet etmemıs esini sız su saatten sonra edeceğine inanıyor musunuz?

Cocuk sıkıldıysa cocukla oyun oynasaydi, hoplatip ziplatsaydi kostursaydi. Evde ne ise yariyor esin? Aksama kadar yan gel yat mi? Cocuk mizmizlandi diye dövülür mü?
hic yan gelip yatmiyor bana yardim eder cocuklarla oynar cocuklara bakar ama bazen birden böyle oluyor 2 kere dovdu beni bu 3.tokat o arala dönemlerde ornek es ornek baba gibi geziyor millet duysa inanmaz bile bana

Hay allah sizden razı olsun . Tam olarak bende bunları yazacaktım .
Polisi görünce akli başına gelir düzelir belki

Bir insan sebepsiz değişmez bakın öyle vahiy geldi birden dayak mı başladı
Dayağın şiddetin her turlusu kötü ve asla haklı olamaz da

siz adama vahiy geldi de dayak atmaya başladı gibi anlamışsınız
Ben en çok çocuklara üzüldüm çocuk dövmek nedir 3,5 yaşındaki çocuk dovulur mu?

doktora gittiniz mi?
Babam bana bir kere tokat attı ha onda da ben bir haltlar yemiştim ama annem kafasına djjddj kumanda atmıştı

Ya ben bu karantina sürecinden esra erola sardıgımdan sıgınma evlerinin iyi olduguna kanaat getırdım sizin hakkınızda bilgi alamıyorlarmış mesela

bir araştırın gidin
İş bulmayı beklersenız bu böyle devam eder bir de bazı gerçekler var şuan iş bulmanız zaten imkansız

Darp raporu alın yalnız bu çocugu siz koruyamıyorsunuz babası zaten ilginç sosyal hizmetler alsa yeridir

Bu acizliğiniz yüzünden ileride çocugunuz sizi suçlayacak
Sığınma evi derim

ya da en azından anne evıne gidin de 1 2 hafta kalın çocuklar bari huzur gorsun yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back