- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Hanimefendi konuya ilk yorumum , anneliginize laf etmeyecegim ancak ben de anneyim , kocam kilina zarar verse cocuklarimin dunyayi yikarim basina , aklıma buraya konu acmak bile gelmez , sokakta kalacagimi bilsem yine yikarim o evi@Kazen @Mune konumu kapatir misiniz yeterince aşağılandım herkeste egosunu tatmin ettiyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ben cok iyi bi anneyim bundan herkes emin olabilir çocuklarım içinde en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz ki bu bazilarinizi da hic alâkadar etmez. Saçma sapan yorumlarda bana kocami öldürmemi yaralamamı suç işleyip vahşice şeyler yapmamı tafsiye edenler olduğu gibi bide benim yasama sebebim olan cocuklarimi sosyal hizmetler alsin diyenler çıktı pes doğrusu sosyal hizmet uzmanlari evime gelse tebrik ederim bu cocuklara ne kadar emek vermişsiniz yaşının ilerisinde gelişim gösteriyor der.
O yuzden pek cogumuzun sizi anlamasi ve empati yapmasi cok zor , ortada dayak yiyen bir bebek ve buna musade eden bir anne gozukuyor konuyu okuyunca
Yani yetiskin bir kadin siddet gormeye razi gelip evliligine devam edebilir ama bir anne bebeginin siddet gormesine razi gelmemeli , siz bir annesiniz ne ananiza ne babaniza ne baskasina ihtiyaciniz yok , polisi arayin sikayetci olun , cocuk dovmek bir suctur cezasini ceksin kocaniz