- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi ciceklientari
-
Ay kıyamam yaaa ye hemenCanım konunu sabote etmek istemiyorum ama pişmaniye kısmına gelince bana bir şey oldu. Markette pişmaniye var mıdır acaba
Ay noldu bana.
Giyinip bi çıkayım bakayım var mı.
Konuna cevap da yazayım da ayıp olmasın.
O arkadaşınla yavaş yavaş ilişkini kes. Nasıl yaparım diye düşünme. Senden daha değerli kimse yok . Olmamalı da. Kadına ben sinir oldum.
Ben gitsem iyi olur hamilelik başıma vurdu. Market market pişmaniye arayacağım. Ay hiç de asermezdim ama.
Kusura bakmayın nolur hiç düşünemedim formda hamileler var canı çeker diye üzüldüm şimdiCanım konunu sabote etmek istemiyorum ama pişmaniye kısmına gelince bana bir şey oldu. Markette pişmaniye var mıdır acaba
Ay noldu bana.
Giyinip bi çıkayım bakayım var mı.
Konuna cevap da yazayım da ayıp olmasın.
O arkadaşınla yavaş yavaş ilişkini kes. Nasıl yaparım diye düşünme. Senden daha değerli kimse yok . Olmamalı da. Kadına ben sinir oldum.
Ben gitsem iyi olur hamilelik başıma vurdu. Market market pişmaniye arayacağım. Ay hiç de asermezdim ama.
İnanın dumur oldum ne denir ne cevap verilir o an hiç düşünemedim ama bundan sonra cevaplarım hazır olacakyakınlıkta olsa arkadaslar arasında r sınır olmalı ve o sınırı siz belirlemelisiniz .ortam gerilecek birileri kırılacak diye susarsanız yada rahatsız oldugunuz seyi söylemesseniz böyle içinize oturur.
mesela neredesin söyle plan yapakım dedğinde bakayım ben karar verirsem yada yogunum canım istemiyor ben istersem söylerim gibi seyler.
döktün diyince olabilir insan hali ne var bunda . diyip sert tonda onun hissetmesini saglayabilmelisiniz.
siz hiç farketmesin diye yüzünüzü saklamayın farketsinki anlasın hatasını. cocuk degilim böyle uyarma deseydiniz.
Eşim eşini sevdiBelliki sizin frekanslar uyuşmamış, peki eşlerinizin durumu ne ? Onlar anlaşabildi mi? veya bu anlattığınız konuları eşiniz de fark etmiş mi?
Açıkcası bu tarz aile görüşmelerinin sonunda eşim ve ben o görüşmenin kısa bir değelendirmesini yaparız eğer rahatsız olduğum veya onun olduğu bir konu varsa konuşur ölçer tartar o doğrultuda karar alır uygularız.
Ay kıyamam yaaa ye hemen
Hemen hazırladım çıktım ama yok. Bulamadım. Bimden alacağım ama on beş dakika yürüme mesafesinde. Maalesef ben o kadar yuruyemiyorum. Düşüp kalıyorum. Komşuya sordum onda da yokmuş. Eşim akşam alır artık napim.Kusura bakmayın nolur hiç düşünemedim formda hamileler var canı çeker diye üzüldüm şimdi
Bulup yerseniz yazın bana olur mu
Sende ye tatlımhamile değilim, inanılmaz canım istedi:) markete uğrayacağım bende. inşallah vardır:)))
Ben genel olarak gerginlikten hoşlanmayan biriyimCanım ya sanırım sen böyle alttan alan birisin o yönünü çok sevmiş.Belkide hiç arkadaşı yok.cok patavatsız bı kişi ama.inan. Ben bile önlük getireyim lafına çok gıcık oldum.niye karı koca aynı ortamda gorusuyorsunuz ben hiç rahat edemem rahat gulemem başka bı erkeğin yanında.ne gerek varki kadinsal mevzularda açılıyor doğum konusu emzirme bilmemnne.asla rahat olmaz.Bence zamanla azalt mesafe koy
Tamam ozaman demekki bu bayan arkadaşın eşi tarafından da fark edilmiştir.Eşim eşini sevdi
Onun bu tarz davranışları yok daha anlaşılır biri gibi daha doğrusu bu kadar yolçk diyeyim
Eşimde farketmiş ama çok takılma dememesi gerekirdi densizlik etti dedi o kadar
:))) ben bulamadım. Eşimi yollayacagim artık. Inşallah bu arkadaş bulur da yer :)Sende ye tatlımNeyse ki bulunamayacak bir şey değil
Evet tam teşhis bu patavatsızTamam ozaman demekki bu bayan arkadaşın eşi tarafından da fark edilmiştir.
Aldırmadan ilişkinizi devam ettirebiliyorsanız ettirceksiniz, baktını olmuyor olay anlarında herkesin içinde doğru tepkileri verirsen emin ol o kendini toparlamak zorunda kalacaktır..daha dikkatli davranmaya başlaycaktır..
Sanırım bu kişinin sıkıntısı biraz patavatsız olması..
Ben yemez olaydım o pişmaniyeyihamile değilim, inanılmaz canım istedi:) markete uğrayacağım bende. inşallah vardır:)))
:))) ben bulamadım. Eşimi yollayacagim artık. Inşallah bu arkadaş bulur da yer :)
Kendi evinde dökülene de laf etti benim evde dökülene desizi mutlu etmiyorsa en iyisi bitirmek
eşinizle yalnız takılmaya başlayın
en sinir olduğum insan tipi ay döküldü ay saçıldı diyen
dökülür de saçılır da..
en iyisi bu gözüküyor
Çok teşekkür ederim. Inşallah bulur. Hayır işin enterasan yanı kakaolu pişmaniye istedi canımEşin bulur canım hiç olmadı otobüs terminallerinde kesin oluyor oraya baksın
Çok teşekkür ederim. Inşallah bulur. Hayır işin enterasan yanı kakaolu pişmaniye istedi canım
Sağol Allah raZı olsun.
Evet fazla arkadaşı yok belkide samimi arkadaşı çok yokCanım ya sanırım sen böyle alttan alan birisin o yönünü çok sevmiş.Belkide hiç arkadaşı yok.cok patavatsız bı kişi ama.inan. Ben bile önlük getireyim lafına çok gıcık oldum.niye karı koca aynı ortamda gorusuyorsunuz ben hiç rahat edemem rahat gulemem başka bı erkeğin yanında.ne gerek varki kadinsal mevzularda açılıyor doğum konusu emzirme bilmemnne.asla rahat olmaz.Bence zamanla azalt mesafe koy
ben bazen evdekilere kızarım yalan değilKendi evinde dökülene de laf etti benim evde dökülene de
Ben ev halkına bile kızmam ki
Döküldüyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?