- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi ciceklientari
-
Yani? Ne istersin anlamak içinIkınızden de bısey anlamadım
Daha net nasıl anlatabilirim bilemiyorumNe sizin tam olarak neden rahatsız oldugunuzu , tam olarak onun ne yaptıgını bır turlu anlamadım
Zor biri ama yalnız pek arkadaşı yok birazda bu yüzden napacağımı bilememiştim yoksa daha kolay kestirir atardım. Haklısınız, çok teşekkürlerGörüşmek size eziyet geliyorsa,keyif vermiyorsa ki alenen belli bu,görüşmeyin derim. Sonuçta göbek bağınız bir kesilmedi.
Yada konuşun açıkça,rahatsız olduğunuz şeyleri belirtin,bunları yapmaya devam edecekse görüşmek istemediğinizi açıkça belirtin.
Allah o ince düşünme hastalığını bildiği gibi yapsın zatenYani o size alınır mı kırılır mi diye düşmeden yorum yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz !!
Oldugunuz gibi olun derim bi yerde dur demeniz gerektiğinde daha büyük sıkıntı cekersiniz ince düşüneyim,kırmayım derken..
Birde böyle deneyeceğim sağolunArkadaşın arkadaş edinmede sorun yaşıyor gibi
Gerçi böyle bir karaterle kim sorun yaşamaz
Mesafenizi koruyun sizin yönlendirmeniz ile yürüsün arkadaşlığınız belki oda birşeyler öğrenir:))))
Hep böyle olsa çekmiycem ama acayip bi sevgi gösterisi de yapıyor aynı zamanda o da beni ikilemde bırakıyorAyyyy cok vicik vicik. Boyle insanlar konusmaya kalkinca kirilir senin butun sistemini de bozar, o yuzden kirmadan mesafeyi acacaksin. Telefonu duymadim, o gun musait degiliz vs.gibi bahaneler uret gorusmek istedigi zaman. Ben olsam o gereksiz muhabbeti yaptiktan sonra evine gitmem evime de almam.
İnanın annesini ondan çok seviyorumgörüşmek istediğinde, müsait olmadığınızı söyleyin, yada farklı bir plan yaptık bu hafta diyin.
kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla politikasını yapın madem açıkça konuşamayacağınız biri,
alıngan olduğunuzdan bahsedin, aranızdaki konulardan farklı birikeriyle ilişkilendirin, kendine pay çıkarır heralde ..
o değilde çok yorucu bu gibi ilişkiler, nasıl sabrediyorsunuz anlamıyorum..
Rica ederim. Sizi kaybetmek istemiyorsa ona göre davransın. Bu tip görüşmeler keyifli vakit geçirmek için yapılmalı,keyif alınmayacak hale geldiyse ve düzelmiyorsa kestirip atmak en doğrusu. Zorunluluk değil en nihayetinde. Tahammülde sabırda bir yere kadar. Frekans tutmadıysa yapacak birşey yok. İyi elektrik almadığım kişilerle ikinci kez görüşmeyi tercih etmiyorum genelde kendi adıma.Zor biri ama yalnız pek arkadaşı yok birazda bu yüzden napacağımı bilememiştim yoksa daha kolay kestirir atardım. Haklısınız, çok teşekkürler
Kesinlikle görüşmeyi keserim diyorsunuz yani. Benim biraz daha baskın olmam gerek galiba bu arkadaşlıktaAyyyy cok vicik vicik. Boyle insanlar konusmaya kalkinca kirilir senin butun sistemini de bozar, o yuzden kirmadan mesafeyi acacaksin. Telefonu duymadim, o gun musait degiliz vs.gibi bahaneler uret gorusmek istedigi zaman. Ben olsam o gereksiz muhabbeti yaptiktan sonra evine gitmem evime de almam.
Değer vermek sofrada arkadaşı bozmak değildir bence lafla çok değerlisin demekle de olmuyor değerKötü niyet göremedim.
Bence size fazla değer vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?