• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranışlarıyla beni ikilemde bırakan arkadaş

sevgi gösterileriyle beni susturup istediği gibi iletletiyor bu arkadaşlığı gibi hissediyorum
Başbaşayken söylese ayrı belki bu kadar bozulmazdım ama daha yeni tanıdığım eşi ve eşim vardı orda
Bitirin gitsin arkadasligi.Patavatsiz demek ki.Annemin de vardi boyle bir arkadasi.Annem ne yapsa alinirdi.Konusma düzelmez anne dedim kac kez.Defalarxa dinlemedi beni.Simdi de onca yila ragmen kadin anneme sirt cevirdi.Sebebi de tasindiginda annemin onu gormeye gelecek vakit bulamamasiymis.Annem ariyor aksam gelebilirim diyor.Kadinsa yok o zaman misafirim var vs.E annemin de vakti yok dedigi saatte.Kadın kendi kendine iliskiyi kesti.Cok da umurumuzdu zaten.Boyleleri degismez.Canını sıkacağına birak inceldigi yerden kopsun.

İş dışındaki hayatım adına konuşacak olurrsam bana keyif vermeyen görüşmeleri asla yapmam. İş dışındaki vaktim çok değerli saçmasapan kişilere asla harcayamam. Yanlarında kendim gibi olabildiğim,muhabbetinden keyif aldığım kişilerle görüşürüm. Önemli bişey olmadığı sürece her haftasonu görüştüğümüz arkadaşlarımız var.. dört kişi birlikte bişeyler yapmaktan fazlasıyla keyif alıyoruz.yıl içinde bazı tatillerimizi beraber yapıyoruz. Kimsenin kimseye laf sokma,hava atma çabasıda yok. Herkes herkesin ne olduğunu kim olduğunu gayet iyi biliyor. Benim eşimde şöyledir böyledir muhabbeti yapılsa gülmekten durduramayız kendimiZi :)
Size bu tiplerden arkadaş olmaz,görüşme sıklıklarını azaltın derim.

İş dışındaki hayatım adına konuşacak olurrsam bana keyif vermeyen görüşmeleri asla yapmam. İş dışındaki vaktim çok değerli saçmasapan kişilere asla harcayamam. Yanlarında kendim gibi olabildiğim,muhabbetinden keyif aldığım kişilerle görüşürüm. Önemli bişey olmadığı sürece her haftasonu görüştüğümüz arkadaşlarımız var.. dört kişi birlikte bişeyler yapmaktan fazlasıyla keyif alıyoruz.yıl içinde bazı tatillerimizi beraber yapıyoruz. Kimsenin kimseye laf sokma,hava atma çabasıda yok. Herkes herkesin ne olduğunu kim olduğunu gayet iyi biliyor. Benim eşimde şöyledir böyledir muhabbeti yapılsa gülmekten durduramayız kendimiZi :)
Size bu tiplerden arkadaş olmaz,görüşme sıklıklarını azaltın derim.
Ettafındaki birçok kişi elini eteğini çekmiş kendilerinden öyle diyor. Üstün körü anlatıyor , biz kime napıyoruz falan dediğini hatırlıyorum öncelerden. Belki de bu sebeplerden. Bizimde bahsettiğiniz gibi arkadaşlarımız var hiç böyle kötü hissettirmeyiz birbirimizi, sıkmayız. Bu tuhaf geldi bana. Teşekkür ederim.

Akraba ziyareti disinda gorusmekten zevk almadigim tum insalari hayatimdan cikardim.Cok huzurluyum aradiklarinda bahane bulmak zorunda kalmiyorum.

Ettafındaki birçok kişi elini eteğini çekmiş kendilerinden öyle diyor. Üstün körü anlatıyor , biz kime napıyoruz falan dediğini hatırlıyorum öncelerden. Belki de bu sebeplerden. Bizimde bahsettiğiniz gibi arkadaşlarımız var hiç böyle kötü hissettirmeyiz birbirimizi, sıkmayız. Bu tuhaf geldi bana. Teşekkür ederim.
Keyif vermiyorsa uzak dur. Hayat kısa,can sıkıcılara ayıracak vakit yok bence. Onlara vakit harcamaktansa eşinizle film izleyin sarıla sarıla :)

Keyif vermiyorsa uzak dur. Hayat kısa,can sıkıcılara ayıracak vakit yok bence. Onlara vakit harcamaktansa eşinizle film izleyin sarıla sarıla :)

Haklısınız
Ve ben o davete sırf söz verdik geri çevirmeyeyim diye hasta hasta gittim hazırlık yaptı diye hemde istanbulun bir ucundan bir ucuna
Bi kusurum olduysa da can sağlığı olsun demek yerine yersiz bi şaka yapılmadaydı keşke

Kendisi alıngan bir insan ama size de lafları sokuşturuyor öyle mi? Yok öyle bir dünya. Kendisine yapılmasını istemediği davranışı başkasına da yapmacayak o zaman. Bir iki defa sizde onu bozuverin bakın nasıl farkediyor yaptığı yanlışı. Farketmez de yüzsüzlüğe vurursa da görüşmeyin bir arkadaşınız onlar mı var...

Haklısınız
Ve ben o davete sırf söz verdik geri çevirmeyeyim diye hasta hasta gittim hazırlık yaptı diye hemde istanbulun bir ucundan bir ucuna
Bi kusurum olduysa da can sağlığı olsun demek yerine yersiz bi şaka yapılmadaydı keşke
Ben samimiyetinizden ötürü böyle şakalar yapabiliyor diye düşünmek istiyorum. Ama o kadar samimi olsanız sizde bozulmazsınız zaten bu duruma. Ortada bir tezatlık var.

Haklısınız
Gerçek arkadaşlar arasında kusur aranmaz kusuru varsa kapatılmaya çalışılır.
Arkadaşımın iki çocuğu var ve çok yaramazlar.. bazen çocukla geliyorlar evime bırak diyorum yesinler döksünler kırsınlar temiZlenir.. biz keyfimize bakalım.. ev savaş alanına dönüyor ama olsun,sonra temizleniyor..

Kendisi alıngan bir insan ama size de lafları sokuşturuyor öyle mi? Yok öyle bir dünya. Kendisine yapılmasını istemediği davranışı başkasına da yapmacayak o zaman. Bir iki defa sizde onu bozuverin bakın nasıl farkediyor yaptığı yanlışı. Farketmez de yüzsüzlüğe vurursa da görüşmeyin bir arkadaşınız onlar mı var...
Bende bunu anlayamıyorum. Bende biraz kırılganım ama bin düşünüp bir konuşurum gibi bi durumum da yok zaten kolay kolay kırıcı laf söz şaka çıkmaz ağzımdan. Çıkıyorsa ben çığrımdan çıkmışımdır. Laf sokma huyum yok çok düz bi insanım. Sanırım, benim o sözlerini kaldırabileceğimi düşünüyor

Bende bunu anlayamıyorum. Bende biraz kırılganım ama bin düşünüp bir konuşurum gibi bi durumum da yok zaten kolay kolay kırıcı laf söz şaka çıkmaz ağzımdan. Çıkıyorsa ben çığrımdan çıkmışımdır. Laf sokma huyum yok çok düz bi insanım. Sanırım, benim o sözlerini kaldırabileceğimi düşünüyor
Olabilir ama artık yeter diyorsunuz belli ki... Konuşmayı deneyin onu da yapamam derseniz biraz soğuk davranın, eğer merak eder de sorarsa konuşursunuz

Ben samimiyetinizden ötürü böyle şakalar yapabiliyor diye düşünmek istiyorum. Ama o kadar samimi olsanız sizde bozulmazsınız zaten bu duruma. Ortada bir tezatlık var.
Yani şöyle anlatayım; uzak akrabayız ama ailelerimiz sık görüşür birbirlerini severlerdi hala da öyle annesini cok severim. Çocukken bu sayede görüştük gençkkende. Evlendik , bir iki aile ortamında bir iki ev oturması çocuk görmesi derken uzunca bi süre arada tekefonlaşarak devam etti . Daha sonra onun bılusalım görüşelim gidelim gelelim baskılarıyla bugüne geldik

Canım konunu sabote etmek istemiyorum ama pişmaniye kısmına gelince bana bir şey oldu. Markette pişmaniye var mıdır acaba :cry:
Ay noldu bana.
Giyinip bi çıkayım bakayım var mı.

Konuna cevap da yazayım da ayıp olmasın.
O arkadaşınla yavaş yavaş ilişkini kes. Nasıl yaparım diye düşünme. Senden daha değerli kimse yok . Olmamalı da. Kadına ben sinir oldum.

Ben gitsem iyi olur hamilelik başıma vurdu. Market market pişmaniye arayacağım. Ay hiç de asermezdim ama.:KK23:

yakınlıkta olsa arkadaslar arasında r sınır olmalı ve o sınırı siz belirlemelisiniz .ortam gerilecek birileri kırılacak diye susarsanız yada rahatsız oldugunuz seyi söylemesseniz böyle içinize oturur.

mesela neredesin söyle plan yapakım dedğinde bakayım ben karar verirsem yada yogunum canım istemiyor ben istersem söylerim gibi seyler.

döktün diyince olabilir insan hali ne var bunda . diyip sert tonda onun hissetmesini saglayabilmelisiniz.

siz hiç farketmesin diye yüzünüzü saklamayın farketsinki anlasın hatasını. cocuk degilim böyle uyarma deseydiniz.

bende aynı böyleyim ama yasadıkca baskası kırılmasın dedikce olmuyor . belli edeceksin gerekirse buz olsun ortalık

Canım ya sanırım sen böyle alttan alan birisin o yönünü çok sevmiş.Belkide hiç arkadaşı yok.cok patavatsız bı kişi ama.inan. Ben bile önlük getireyim lafına çok gıcık oldum.niye karı koca aynı ortamda gorusuyorsunuz ben hiç rahat edemem rahat gulemem başka bı erkeğin yanında.ne gerek varki kadinsal mevzularda açılıyor doğum konusu emzirme bilmemnne.asla rahat olmaz.Bence zamanla azalt mesafe koy

Belliki sizin frekanslar uyuşmamış, peki eşlerinizin durumu ne ? Onlar anlaşabildi mi? veya bu anlattığınız konuları eşiniz de fark etmiş mi?
Açıkcası bu tarz aile görüşmelerinin sonunda eşim ve ben o görüşmenin kısa bir değelendirmesini yaparız eğer rahatsız olduğum veya onun olduğu bir konu varsa konuşur ölçer tartar o doğrultuda karar alır uygularız.

Back
X