Davetiye

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.171
12.475
448
Kızlar büyük bir dert değil ama yinede yardım ederseniz sevinirim. Nişan için davetiye sözü bulamıyorum. Aranızda orijinal söz bilen varmı

bence klasik şey yazıp geçin. absürt absürt maniler yazıyor millet ve biz onlara gülüyoruz.
nişanımızda/bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz iyidir. ayrıca nişan davetiyesi diye bişey hiç duymadım. düğün gibi nişan mı nedir yani?

Evet salonda yapacağız nişanı duymamanıza şaşırdım

katılıyorum.
sadelikten şaşmayın. orijinal bir şeyler yazacağım diye rezil ediyor millet kendini
nişan için davetiye olur da bence de gereksiz.
parasından masrafından değil ama dugun gibi nişan yapıp, sonra dugunde ne yapacaksınız?

Herkese telefon açıp adres yer şura demektense davetiye daha mantıklı geldi bana.

Herkese telefon açıp adres yer şura demektense davetiye daha mantıklı geldi bana.
o davetiyeleri de yine sizin ulaştıracağınızın farkındasınız değil mi?
ya gidip elden vereceksiniz, ya birine verip, senin davetiyeni şuna verdik o sana ulaştıracak diye arayıp yine haber vereceksiniz :)
telefonla anneniz, babanız da devreye girer, haber edilir.

Şu noktalara dikkat edin..

-Nişanlınızla aranızdaki bağlılığın derecesini kimse merak etmiyor. Değinmeyin bu konuya..

-Maniler komik oluyor. Yazdırmayın..

-Son olarak fikrim klasik ve sadelikten şaşmayın derim..

Ayrıca düğün ne zaman bilmiyorum da aynı sene içindeyse hem nişana hem düğüne katılmak davetlilere sıkıntı. Nişana gelenler düğüne gelmeyebilir. Çünkü insanlar tekrar tekrar takı takmak istemiyor. Buna hazırlıklı olun..
Mutluluklar..

O yüzden bir gün davetiyeye ihtiyaç duyarsam wwf.org tan bağış yaparak bastırmak istiyorum.
Evliyim de gerçi

Şimdiki aklım olsa inan bende öyle bir şey yaptırırdım, tohum falan daha değerli kalıcı bir şey.
O kadar masraf yapıyorsun herkes atıyor ki

Nişan için değil de nikahımız için Tegv’e bağışta bulunduk biz. Hem çocuklarımızın eğitimine ufak da olsa bir katkıda bulunduk hem de absürt yazılı davetiyelerin arasından bir tane seçmek zorunda kalmadık Siz de öyle bir şey yapabilirsiniz. Davetiyelerin üzerindeki yazılar çok tatlı ayrıca.

Şimdiki aklım olsa inan bende öyle bir şey yaptırırdım, tohum falan daha değerli kalıcı bir şey.
O kadar masraf yapıyorsun herkes atıyor ki

Benim 6 yıl önce pek bilgim yoktu bu konularda. Toplum olarak çok gerideyiz zaten.

Tek derdimiz en süslü davetiye, en güzel gelinlik, en güzel nişan/doğum/mevlüt masası, en güzel ev, en güzel 1 yaş doğumgünü..

Gider bağış yapar bir caretta carettayı evlat edinirdim daha iyiydi. Hem davetiye işim de görülmüş olurdu..

Benim düğün davetiyemde "sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" yazıyordu sadece. Bazı davetiyeler beyin yakan cinsten oluyor. Kurandan sözler paylaşıp yerdeki ve gökteki tüm yaradılmış canlıların bu özel günü beklediğini ima edenlerden, tanıştığı günden ilk Fransız öpücüğünü verdiği güne kadar izah etmeye meyledene kadar çeşit çeşit davetiye var. Ama en sevdiğim sünnet davetiyesi. Bayılıyorum onlara. Bir pipinin haşmetine övgüler yağdırıp o pipinin kesileceğini söyleyip derin üzüntülere sebep oluyorlar. Hayır yani pipi o kadar kıymetli ise kesmeyin madem demek istiyorum ama kesiyorlar Allah inandırsın.

İlla farklılık olsun istiyorum diyorsanız da "bol tartışmalı, senin anan böyle dedi, benim anam beyaz eşya alacak seninki mobilya alsın. Bohçada beyaz don yok konularının bolca konuşulacağı sürece giriyoruz. Buyurun siz de gelin" yazın. Gerçekçi olur en azından.

Üzgünüm ama klasik davetiye yazıları dışında okuyup da beğendiğim hiç olmadı şimdiye kadar. Pek tarzım değil. Sempatik gelmiyor.

Ay benim başıma komik bir şey gelmişti benim düğün günümde uzaktan bir arkadaşımın da nişanı vardı ve nişan davetiyesi çok komikti kuaför de bu davetiye ile ilgili bayağı dalga geçerken ordaki müşterilerden bir tanesi demesin mi dediğin kişi X mi diye meğerse akrabasıymış nasıl da denk geldiysek ama cidden yazı çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…