- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Ahhaa dun birine ayni tavsiyede bulundum , bende bir daha evlenirsem oyle yapicam gerci Allah korusun diyim de suraya
bizde öle.Gereksiz zaten
Evde yapalım dedik eşimin tarafı 50 kişi geldi. Şimdiki aklım olsa ne nişan ne düğün
Kızlar büyük bir dert değil ama yinede yardım ederseniz sevinirim. Nişan için davetiye sözü bulamıyorum. Aranızda orijinal söz bilen varmı
bizde öle.
niye çagirmadiniz diyolar ..
evde olmaktan salon yerine cafede yapmakdaha mantıklı olduğu düşünüyorumnişan isteyenlere.
Ahhh orasi kesin , valla benim cocuklar mumkunse dugunsuz evlensin , gitsinler belediyede nikah kiysinlar , ben buradaki konulari okudukca cok tirsiyorum karsima nasil bir gelin cikar acaba diye , simdiden isliyorum ogluma bak burada kizlar daha iyi cocugum diyeArtık çocukların düğününe inşallah milanacım..
Gerçi o zaman da akıl verirsem "kv adayım her şeyimize karışıyor" diyebilir müstakbel gelin
Nişan olayını salon tutup yapıp üstüne bir de davetiye bastırmasını saçma bulan insanların davetiye yazısı hakkında da fikir üretmemeleri çok normal. Çünkü gerçekten şu yazdıklarınız artık belli bir görgü düzeyindeki insanların yapmadığı şeyler, bir de şu yeşil, kırmızı, mor renklerde olup gelinlikten daha kabarık olan nişan kıyafetleri yok mu gerçekten tam bir skandal. Konu sahibi elbette çok mutlu olsun zaten şu yazılanların o kişinin mutluluğuyla hiçbir alakası yok. KalpleeerrrYorumları okudum bir kaç yorum gözüme ilişti, konu sahibi bize nişan gerekli mi ya da vs gibi bir şey somamış.. Davetiye için söz sormuş. Neden gereksiz, saçma vs gibi yorumlar yapıyorlar anlamıyorum. Neden gereksiz olsun ? Veya bizim gerekli gördüğümüz şeyler de ona gereksiz gelebilir vs..
Nişan yani bu, benim annem babam 35 sene önce yapmış bu olayı. Gayette gerekli, durumun varsa seviyorsan ailen istiyorsa nişan yapılır. Ben evlenirken benim babam oğlum yok, kızımın nişanını davullu zurnalı yapmak istiyorum dedi. 450 kişi ağırladık salonda.. Gayette güzel oldu. Bize de söylendi nişan ne gerek var, ne toplanacak ki vs diye.. ama düğünden bile çok toplandı. eğer salonda vs yapacaksan tabiki de davetiye bastırılır en az 200-250 kişi davet ediyorsun her birini arayıp haber verecek halin yok.
Canım herşey gonlunce olsun şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah. Davetiye sitelerine girip bak orada yazan taslaklar var. bene klasik bir şey yazdırmıştım. Mutluluğa ilk adımı attığımız nişan törenimizde falan gibi birşeydi geçmiş zaman çokta hatırlamıyorum, bu tarz birşeyler olabilir. Mutluluklar tatlım
Ahhh orasi kesin , valla benim cocuklar mumkunse dugunsuz evlensin , gitsinler belediyede nikah kiysinlar , ben buradaki konulari okudukca cok tirsiyorum karsima nasil bir gelin cikar acaba diye , simdiden isliyorum ogluma bak burada kizlar daha iyi cocugum diye
Tabi ki, bu tercih meselesi..Nişan olayını salon tutup yapıp üstüne bir de davetiye bastırmasını saçma bulan insanların davetiye yazısı hakkında da fikir üretmemeleri çok normal. Çünkü gerçekten şu yazdıklarınız artık belli bir görgü düzeyindeki insanların yapmadığı şeyler, bir de şu yeşil, kırmızı, mor renklerde olup gelinlikten daha kabarık olan nişan kıyafetleri yok mu gerçekten tam bir skandal. Konu sahibi elbette çok mutlu olsun zaten şu yazılanların o kişinin mutluluğuyla hiçbir alakası yok. Kalpleeerrr
bide baby slower çiktiTabi ki, bu tercih meselesi..
Bu nişan için salon tutmanın, davetiye bastırmanın, görgü ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Zira siz öyle düşünüyorsanız bunu bir sorgulamak gerek :)
Kendi açımdan düşünüyorum, Üniversiteyi bitirmiş, üzerine yüksek lisans yapmış, Özel bir şirkette , satınalma müdürü olarak çalışan birinin bence görgü düzeyi gayet yerindedir diye düşündüm şuan da içten içe :)
Hali hazır da bununla beraber, mesela dediğiniz gibi gelinlikten kabarık nişan kıyafeti seçmektense, balık model tercih etmiştim şahsım adına ..
1 kere oluyor böyle şeyler, bence hepsi tam anlamı ile yapılmalı yani ben herşeyi mi yaparken bu şekilde düşünüp yola çıkıştım. bekarlığa veda, gelin hamamı, söz, nişan, kına , düğün, after party vs vs ..
tabi ki dediğim gibi tercih meselesiii
Baby Shower'e bende karşıyımbide baby slower çiktiherşeyin bi partisi oluyor milletin dertleri hiç bitmez ki:) yapsınlar bence heves :)
instagram olmasaydi millet baby slower yaparmiydi bekarlık partisi olurmuydu..
Baby Shower'e bende karşıyım
ama saçma bulmuyorum, ya da greksiz görmüyorum mesela, çünkü herkes istediği, heveslendiği şeyleri yapmanın peşinde. içimde kalmasın diyor, görüyor, özeniyor vs.. kendine ya da ileride çocuğuna bir anı bırakmak istiyor belki.. veyahut başka bir şey bilemeyiz ki. Bence herkes istediğini yapsın, nasıl mutlu olacaklar ise..
Sonuçta gerçekten 1 kere yapılan şeyler, yani ben böyle düşünüyorum. tabiki de herkesin düşüncesine, kararına saygı duyuyorum
bende kararlarina saygı duyuyorum ama bu tür parti yapmam.;Baby Shower'e bende karşıyım
ama saçma bulmuyorum, ya da greksiz görmüyorum mesela, çünkü herkes istediği, heveslendiği şeyleri yapmanın peşinde. içimde kalmasın diyor, görüyor, özeniyor vs.. kendine ya da ileride çocuğuna bir anı bırakmak istiyor belki.. veyahut başka bir şey bilemeyiz ki. Bence herkes istediğini yapsın, nasıl mutlu olacaklar ise..
Sonuçta gerçekten 1 kere yapılan şeyler, yani ben böyle düşünüyorum. tabiki de herkesin düşüncesine, kararına saygı duyuyorum
Mesela Baby Shower, Diş Buğdayı, 6.ay Kınası vs bunları mesela bende yapmam.. Tabi şuan çocuğum yok :) belki de ondan böyle düşünüyorum.. ama olsa da yapmam herhalde ya bilmem fazlalık gibi geliyor. renkli güzel şeyler tabi kii ama, işte dediğim gibi tercih etmem sanırım.bende kararlarina saygı duyuyorum ama bu tür parti yapmam.;
yabancilardan geliyo o türler..
türk örf ve adetlerimize göre yapsak.
herkes unuttu türk olduğumuzu.
instagram bi dünyayı buluşturdu ki milleti bi hal aldi.
ben girmiyorum Allahtan böle şeylere özenmek istemiyorum.:)
Kızlar büyük bir dert değil ama yinede yardım ederseniz sevinirim. Nişan için davetiye sözü bulamıyorum. Aranızda orijinal söz bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?