Davetiye

Ahhaa dun birine ayni tavsiyede bulundum , bende bir daha evlenirsem oyle yapicam gerci Allah korusun diyim de suraya

biri mi olduk milana hanımmm

Artık çocukların düğününe inşallah milanacım..

Gerçi o zaman da akıl verirsem "kv adayım her şeyimize karışıyor" diyebilir müstakbel gelin

şahsen ben diyorum şu an hatta konu bile açmayı düşünüyordum nişan nedir nasıl yapılır diye yeni öğrendim nişanda hediyelik dağıtıldığını, daha önce hiç nişanda bulunmamıştım. Milana22 nin önerisi de kayınvalide adayından “çok sade, o olsa bile insanlara hatıra kalacak bir şey gerek” diye veto yedi... bennnn nerelere gideyimmm çok dertliyim nişan konusunda patladım gitti

konu sahibi benim nişanım da salonda vs olmayacak ama ben de davetiye yaptıracağım. babam, annem vs kendi davetlilerini arayıp söyleyemezler tabi ki davetiye gerekli. organizasyon şirketi için LCV gerekli. neden eleştirildi anlamadım sanki davetiye uzaydan tıp diye düşüverdi.

Teşşekkür ederim cevabı ız için. Önerilerinizi dikkate alacağım

Biz yazdığınız gibi tercih meselesi deyip geçelim herkes mutlu olacağı şekilde yaşasın elbette

Teşşekkür ederim yorumunuz için. Bu sitede aklı başında yorum okumak çok mutlu ediyor

Ahhaa kuzum valla yazarken bende rahatsiz oldum ama ozellikle ismini vermedim belki burada paylasmak istemezsin diye
O kv hakkindaki yorumumu da wpden yaparim ama sen nisanlaniyorsun o karisakaz ne verecegine

Ahhaa kuzum valla yazarken bende rahatsiz oldum ama ozellikle ismini vermedim belki burada paylasmak istemezsin diye
O kv hakkindaki yorumumu da wpden yaparim ama sen nisanlaniyorsun o karisakaz ne verecegine

ya en son kadının üstüne annemi salıcam o olucak birkaç şey göndericem sana hangisi olsun bakalımm

Merak ettim, yurtdisindami yasiyorsun?

Ahhahhah,ne hatırlattın bana şimdi:))
10 yaşındaydım,arkadaşım ablasının davetiyesini göstermişti sevinerek,bak ne kadar güzel ve değişik demişti.
Aa Çok saçma bu be demiştim
Aklımd kalmış,şöyleydi
"Güllerin arasında tanıdım onu,
Bana dikenim olurmusun dedi,
Hemen kabul ettim evleniyoruz,
Bu mutlu günümüze sizleri de bekliyoruz"

ne alakaaa ya cidden çok kötü

davetiye aşırı gereksiz de ille yaptıracaksan yer zaman bekliyoruz yaz yeter.maniler , kalıp sözler falan aşırı komik ve zırva oluyor.zaten okuyan da yok direkt çöpe atılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…