- 4 Şubat 2015
- 6.171
- 12.475
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar büyük bir dert değil ama yinede yardım ederseniz sevinirim. Nişan için davetiye sözü bulamıyorum. Aranızda orijinal söz bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet salonda yapacağız nişanı duymamanıza şaşırdımbence klasik şey yazıp geçin. absürt absürt maniler yazıyor millet ve biz onlara gülüyoruz.
nişanımızda/bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz iyidir. ayrıca nişan davetiyesi diye bişey hiç duymadım. düğün gibi nişan mı nedir yani?
duydum da gereksiz.Evet salonda yapacağız nişanı duymamanıza şaşırdım
Ben gerek gördümduydum da gereksiz.
katılıyorum.bence klasik şey yazıp geçin. absürt absürt maniler yazıyor millet ve biz onlara gülüyoruz.
nişanımızda/bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten memnun oluruz iyidir. ayrıca nişan davetiyesi diye bişey hiç duymadım. düğün gibi nişan mı nedir yani?
Herkese telefon açıp adres yer şura demektense davetiye daha mantıklı geldi bana.katılıyorum.
sadelikten şaşmayın. orijinal bir şeyler yazacağım diye rezil ediyor millet kendini
nişan için davetiye olur da bence de gereksiz.
parasından masrafından değil ama dugun gibi nişan yapıp, sonra dugunde ne yapacaksınız?
o davetiyeleri de yine sizin ulaştıracağınızın farkındasınız değil mi?Herkese telefon açıp adres yer şura demektense davetiye daha mantıklı geldi bana.
Emin ol kimse okumuyor bile onları düğünden sonra da çöp oluyor
O yüzden bir gün davetiyeye ihtiyaç duyarsam wwf.org tan bağış yaparak bastırmak istiyorum.
Evliyim de gerçi![]()
Şimdiki aklım olsa inan bende öyle bir şey yaptırırdım, tohum falan daha değerli kalıcı bir şey.
O kadar masraf yapıyorsun herkes atıyor ki
Ahhaa dun birine ayni tavsiyede bulundum , bende bir daha evlenirsem oyle yapicam gerci Allah korusun diyim de surayaO yüzden bir gün davetiyeye ihtiyaç duyarsam wwf.org tan bağış yaparak bastırmak istiyorum.
Evliyim de gerçi![]()
bence klasik şey yazıp geçin. absürt absürt maniler yazıyor millet ve biz onlara gülüyoruz.
nişan bana çok gereksiz geliyor.ne bilim.:/