- Konu Sahibi Eylulsonbahar
-
Konu sahibine ayrı bu konuya ayrı üzüldüm. Elleri kırılsın inşallah nasıl vicdansızlıktır insan anlayamıyor.O kadar korktum ki konuyu okurken. Uzak akrabamin bebeği darbe almıştı bir yaşındayken kucakta. Babası annesini dövuyormus arada. Çocuk o kadar tatlı zekiydi 1 yaşına gelmişti konuşuyordu renkleri söylüyordu 5 e kadar sayiyordu. Şu an maalesef liseyi zor bitiriyor hastanede kaldı vs bisey oldu diye korktum. Zeka geriliği mevcut cocukta
Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycam
Şu zihniyette bir adamdan çocuk yapmak bile doğru değilmiş aslında.
Çok geçmiş olsun.
Asiri derecede yalanci bir aile benim bu konudan evlendikden sonra haberim oldu tabikide avukatimla gorustum zaten elimden gelen herseyi yapicam bana yaptiklari yanina kalmasin
Tesekkür ederim iyi olmaya calisiyorumNasıl oldun? Biraz daha iyisindir inşallah.
Olan hep cocuklara oluyor zaten malesef allah yardimcisi olsun onlarindaO kadar korktum ki konuyu okurken. Uzak akrabamin bebeği darbe almıştı bir yaşındayken kucakta. Babası annesini dövuyormus arada. Çocuk o kadar tatlı zekiydi 1 yaşına gelmişti konuşuyordu renkleri söylüyordu 5 e kadar sayiyordu. Şu an maalesef liseyi zor bitiriyor hastanede kaldı vs bisey oldu diye korktum. Zeka geriliği mevcut cocukta
Mahkememiz falan olmadi henuz bizimbu size hiç bir şey anlatmadı mı
bayılmıştır bile oh sefam olsun diye,ama kazın ayağı öyle değil
ee öğrendikten sonra aksiyon aldınız mı mesela
eski eşe mahkemeye vs söylediniz mi sahtekar olduğunu
Tesekkür ederim insallahGeçmiş olsun. Bundan sonraki hayatınızın güzel geçmesini dilerim.
Mahkememiz falan olmadi henuz bizim
Ben kendime yapilan haksizliklari ortaya cikaramiyorum daha onunkini nasil cikaricameski eşinden bahsediyorum
bu haksızlığı ortaya çıkardınız mı
Çok haklısınız bu tip insanlar dışarıdan bakıldığında çok iyi duyarlı efendi karakterli gibi görünürler. aile de aynı izlenimi verir. Disaridan kendilerini cok iyi pazarlayan tipler olurlar. O kadar iyi oynarlar ki kimse onların kötü olduğuna inanmaz aralarına girip neyin ne olduğunu oyle anlarsınız. bakın bende boşanma aşamasındayım geçen aysonu şiddete ugradim hatta esim tutuklu bu yuzden. Ustelik eşim denen adam p. Mesleği var düşünün artık durumun ciddiyetini. Bende çok affettim şiddetin dozu arttı ve en son olayda gözünden sakındığı kızım vardı kucağımda sizde olduğu gibi her seferinde affetmenin aman mesleği gitmesin diye sabırlı olmamın karşılığında fiziki ve psikolojik şiddetin dozu arttı şimdi benden boşandiktan sonra aile ve kendisi beni kötüleyip bir başka bayani evlenmeye ikna edecektir sizde oldugu gibi sonra o kadının sonu aynı olacaktır emin olun boşanmış erkeklerin geneli hatalı taraflardir.Bu yorumunuz pek olmamis sanki bi yargilama sezdim ben kolay olani yapmissiniz yargilayarak her insan hata yapabilir.hata oldugunu bilse zaten yapmaz ve ayrica hic bir insanin bir gün siddet görmeyeceginin garantisi yoktur kimse benim basima gelmez demesin.Ben gercek yuzunu gormeden anlayamadim ne mal oldugunu siz insanlari ilk goruste yada kendini farkli tanitirken anlayabiliyo musunuz ne mal oldugunu
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz keske benim esimde tutuklansaydi belki biraz icim rahatlardi ama elini kolunu sallayarak geziyor malesef.Ailesi ve kendisi simdiden beni kötülemeye baslamislardir buna eminim hersey karsilikli olur tek tarafli olmaz gibi laflar ediyolarmis hatta benim kendi kendime zarar verdigimi bile söylüyolarmis.Tam sizin dediginiz gibi cok iyi oynuyolar.Cok üzülüyorum bunlarin hic birini haketmedim ben ama hayatim altüst oldu.Allah sizinde yardimciniz olsun insallahÇok haklısınız bu tip insanlar dışarıdan bakıldığında çok iyi duyarlı efendi karakterli gibi görünürler. aile de aynı izlenimi verir. Disaridan kendilerini cok iyi pazarlayan tipler olurlar. O kadar iyi oynarlar ki kimse onların kötü olduğuna inanmaz aralarına girip neyin ne olduğunu oyle anlarsınız. bakın bende boşanma aşamasındayım geçen aysonu şiddete ugradim hatta esim tutuklu bu yuzden. Ustelik eşim denen adam p. Mesleği var düşünün artık durumun ciddiyetini. Bende çok affettim şiddetin dozu arttı ve en son olayda gözünden sakındığı kızım vardı kucağımda sizde olduğu gibi her seferinde affetmenin aman mesleği gitmesin diye sabırlı olmamın karşılığında fiziki ve psikolojik şiddetin dozu arttı şimdi benden boşandiktan sonra aile ve kendisi beni kötüleyip bir başka bayani evlenmeye ikna edecektir sizde oldugu gibi sonra o kadının sonu aynı olacaktır emin olun boşanmış erkeklerin geneli hatalı taraflardir.
Benim es de kapıya gelen polislere bile gösteri yaptı dövdüm diye. Karakolda da eşim kendi kendini dövdü demiş aynı şekilde ama darp raporu yalanını curutuyor attılar içeri dava açıldı hakkında hemde 3 dava hakaret silahla tehdit ve darp umarım güzel bir ceza alır sonrasında. Sizin içinde dua edeceğim hakkettiği cezayı çeksinHemen hemen ayni seyleri yasamisiz keske benim esimde tutuklansaydi belki biraz icim rahatlardi ama elini kolunu sallayarak geziyor malesef.Ailesi ve kendisi simdiden beni kötülemeye baslamislardir buna eminim hersey karsilikli olur tek tarafli olmaz gibi laflar ediyolarmis hatta benim kendi kendime zarar verdigimi bile söylüyolarmis.Tam sizin dediginiz gibi cok iyi oynuyolar.Cok üzülüyorum bunlarin hic birini haketmedim ben ama hayatim altüst oldu.Allah sizinde yardimciniz olsun insallah
Insallah hepimiz icin hayirli olan neyse onu nasip etsin tabbim cok tesekkür ederim.Umarim hakettigimiz hayatlari yasariz bundan sonraBenim es de kapıya gelen polislere bile gösteri yaptı dövdüm diye. Karakolda da eşim kendi kendini dövdü demiş aynı şekilde ama darp raporu yalanını curutuyor attılar içeri dava açıldı hakkında hemde 3 dava hakaret silahla tehdit ve darp umarım güzel bir ceza alır sonrasında. Sizin içinde dua edeceğim hakkettiği cezayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?