- Konu Sahibi Eylulsonbahar
-
Böyle durumlarda duygular ağır basıyor ama birazda mantığını kullanman gerekiyor.Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var
Tebrik ederim dağ ayisina hakkettigini yaşatHemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
Hayir onu korudum hic bir zarar görmedi elinden kurtulur kurtulmaz polisi aradim zatenKendin icin degilse de "kucagindaki bebek" icin polise git. Darp raporu al.
Bebege birsey oldu mu? Dustu mu? Yarasi beresi var mi? Sarsma vb bir harekete maruz kaldi mi? Basini carpti mi?
Aileni hemen ara.
Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycamBöyle durumlarda duygular ağır basıyor ama birazda mantığını kullanman gerekiyor.
Direk darp raporu al, şikayet et. Boşanma davasına kullanabileceğin deliller biriktir tazminat için.
Git davanı aç boşan.
Boşanma avukatı olarak söylüyorum birkere yapan şiddetini artırarak devam eder.
Aynen böyle devam et neyse hakkin al boşan defolsun gitsin hayatından sakin kendine olan saygını kaybetme dimdik dur karşısın da ezdirme kendini aslaHemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
Affetmek gibi bi durumum söz konusu olamaz canimi zor kurtardim elinden komsum kapiyi acmasaydi beni belkide öldürücekti
Hayir onu korudum hic bir zarar görmedi elinden kurtulur kurtulmaz polisi aradim zaten
Onun artik benim hayatimda yeri yok bir daha asla güvenip yaninda olmam keske elimde bi imkanim olsa cocugumuda görmese siddete meyilli biri belki cocugumada zarar vericek güvenememki onaBana kalırsa boşanma nedeni ama siz olmaz bosanmam diyorsanız illa olayı büyütün ki gozu korksun. Bir kere yapınca zaten susuyorsun diye gözünün üstünde kas var der yine de döver. Hele de çocuk buna şahit oluyorken. Ya o çocuğa denk gelseydi ?
Kesinlikle. Ben de onu yazacaktım.Bugünlerde burada bu konular çoğaldı. Bu mağara adamlarına ne oldu da coştular bilmiyorum.
Ekonominin hıncını güçsüz olandan da çıkarıyor olabilirler.Hava sicak, sekerleri yukseliyor. Su da icmiyor ayilar.
Bana yalan söyledigi ve bende yalanini anladigim icin biranda saldirdi banaNe oldu da size kucağınızda bebeğinizle vurabildi?
Bir sebebi var mi?
Olayin kaynağı neydi?
Derdi neymiş bunun
Elleri kırılsın kahrolasıca herif.Bana yalan söyledigi ve bende yalanini anladigim icin biranda saldirdi bana
ŞerefsizBana yalan söyledigi ve bende yalanini anladigim icin biranda saldirdi bana
Bunu yapan biriyle neden evlendinki.Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycam
Ekonominin hıncını güçsüz olandan da çıkarıyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?