Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Arkadslar bir de ben sunu anlayamiyorum. @Sedefffpare seni tenzih ediyorum.bicok kadin cok sey yasadim diyerek karsisindaki kisiyi o an birakmiyor..yahu olmayacagi belli istedgn profilde degil karsindaki, cok sey yasadim diyerek kendine yazik ettginin farkinda degilsin..yolun cikmaz sokak oldugu belli ama sirf cok sey yasadm diyerek devam ediyolar ve daha cok zarar goruyolar.o devam edip yasayacagin seyler bazen telafisi ilk duruma gore cok guc seyler oluyor..lutfen kendnize bunu yapmayin.hata yapilabilir ama neresnden donulurse kardir..evlendgnde anlasamyip ayrilsan daha mi iyi olacak.bnece nisani erteleyin gozlemleyin karsinizdakni..

Yarın konuşucam bu dediklerinizi aynen ileticem bakalım ne diycek.

Yarın bu dedikleriniz aynen söyliycem. Mesaj atmış yarın konuşuruz dedim.

Ne kadar doğru dedikleriniz

Kolay unutulmuyor işte o kadar zır zır ağlayan birisi değilim güçlü bir kızım ben ama herkes duydu bu kız nişanlanacak falan filan. Doğru karar vermem lazım.

Konu sahibesi bana sorarsan sen tayin iste uzaklaş.

Aile evinden çıkmak kurtulmak adına acele edip yanlış evlilik yapıp başını yakıcaksın yoksa. Karşındakine o evden kurtarıcı gözüyle baktığın sürece sağlıklı karar veremezsin.

Önce bir huzur bul kafanı dinle sonra evlenme niyetin varsa otur sakin kafayla karar ver derim.

Kolay unutulmuyor işte o kadar zır zır ağlayan birisi değilim güçlü bir kızım ben ama herkes duydu bu kız nişanlanacak falan filan. Doğru karar vermem lazım.
Duysun sanki millete ne millet mi ilerde sen mutsuz olduğunda gelip elinden tutacak canım ahhhhh en son düşünmem gereken şey millet canımmmm sendeeee kaldıkı nişanlılık dönrmi zaten tanışma dönemi böyle zamanlarda tanıyorsun karşındakini

Adam baştan demiş ailem ön planda diye..bile bile devam ederseniz evliliğinizde özgür olamayacaksınız şimdiden belli zamanla başka istekleri de ortaya çıkar o ailenin..ayrıca deli gibi aşık olmak evlendikten sonra devam eden bir eylem değil önemli olan karşındaki bireyin fikirleriyle uzlaşarak hayatı devam ettirmek fakat görülüyor ki senin karşındaki sana kendi fikir ve görüşlerini hatta ailesininkini empoze ediyor son olarak da 31 yaşına kadar ailesiyle yaşayan biri bundan sonra da Zihnen onlarla yaşamaya devam edecektir.Seçim sizin...

İç mi karartırım yardımcı mı olurum bilmiyorum ama bence sana sahip cıkıcak asla senı kımseye ezdirmicek çekirdek aile kavramına sahip biri olmalı hayatında seni her fırsatta şikayet eden buyrugunda yasamaya minnet ettiren biri değil işin gücün varsa biraz dik dur kesin adımlar at çizgin belli olsun güçlü olmayını ezıyolar 2 gun sonra evindeki en ufacık dert baskasının agzında dolasmaya baslıyo kendi kalesini kurup kapıyı kapatıp dısarıya biz iyiyiz diyen birini sevmelisin eğer nişanlında bu potansıyel oldugunu düşünüyosan devam et kararlı emın dur cızgılerin keskin olsun yok annesine sıkayet veya seni hakimet altında tutma gibi bi durum seziyosan bastan önlem almalısın karar vermelisin cok gec olmadan hayatını kendin kendi istediğin gibi sekillendiremezsen mutsuzluk hep kapını calar sonuç:özgüvenin yıkılır işini kaybedersin hep fedakar gurursuz taraf sen olursun önünde eğilmediğin sürece hep üstüne basarlar benim fikrim içini karartmak istemem karar senın ben söz konusu sahısları tanımıyoeum ama fikrim budur..

Ailesiyle yaşamıyor mesleği gereği hep dışarlarda.

Kızlar saçma gelebilir ama evlensem evlendiğimde boşansam sonra özgür olsam ? Nasıl fikir. En azından bu evede gelmem. Onuda paylamış olurum. Beni üzdü çünkü.
( neyse saçmaladım galiba )

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünsene ilerde mutsuz oldun anlaşamadın adam seni her fırsatta eziyo napcaksın ozaman görünüre bakılırsa annende çok sert biri evde onun sözü geçyio evine almaz bile seni yazık edersin kendine zaman tanı aceleye getirme sen kendin önce kendine değer vereceksin kendine saygı göstereceksinki başkasıda sana göstersin

Insanlarin lafina gore hayatini idame ettiren biriysenz bizim burda yorum yapmamiz boş..sonucta okuyun butun yorumlari akil ve tecrube suzgeciyle herkes hemen hemen ayni seyleri soyluyor..elalem ne der diye hareket ederseniz o elalem siz mutsuz oldugunuzda yaninizda olmayacak yada bosanmak zorunda kaldgnizda yine susmayacaklar..ayrica nisan atmak bosanmaktan daha kolay.iyi olcup tartmalisiniz ama lutfen odak noktaniz elalem ne der ailem ne der olmasn

Tamamdır

Çok mantıklı. Dediğiniz gibi düşünmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…