- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
Yarın konuşucam.Çocuk olsa bile bırakırım dediyse o adam ya ne dediğini ne yaptığını bilmiyor ya da gerçekten çok acımasız biri onunla hayat geçmez
Yarın konuşucam bu dediklerinizi aynen ileticem bakalım ne diycek.Ya klasik duygu somurusu iste..nazar degmismis gec bu isleri gec..adam gbi seven bencilce sevmeyen insan once sevdgne deger verir..gdip annene skayet etmez cocuk gbi.aileme saygisiz olursan bu is bter dio yaptgn saygisizlik deil senin sinirlarin.o sinirlarni onun aklina kazi ki curet edemesin bazi seylere.lutfen taviz verme.sartlarni acik acik ortaya koy ve bu huzurumz icin boyle olmali diye acikla..bugun baska bi konuya da yazmstm ana kuzusu cimri ve pasif bi erkek gordu mu kac kac...benm icin yok hukmunde bu güruh o kadr sevmem..karsinda da muhtmel aule duskunu biri var yakma basini
Yarın bu dedikleriniz aynen söyliycem. Mesaj atmış yarın konuşuruz dedim.De ki sevmek kadar onemli seyler var. Anlasabilmek sorunlarini konusarak halledebilmek ikili iliskiye 3. Sahislari sokmamak gibi...bence biz bunlari beceremiyoruz de.
De de...nazar degil senin olgunlasmamis biri olman bizi hale getirdi de.
Aynen bunlari de...
Ne kadar doğru dediklerinizArkadslar bir de ben sunu anlayamiyorum. @Sedefffpare seni tenzih ediyorum.bicok kadin cok sey yasadim diyerek karsisindaki kisiyi o an birakmiyor..yahu olmayacagi belli istedgn profilde degil karsindaki, cok sey yasadim diyerek kendine yazik ettginin farkinda degilsin..yolun cikmaz sokak oldugu belli ama sirf cok sey yasadm diyerek devam ediyolar ve daha cok zarar goruyolar.o devam edip yasayacagin seyler bazen telafisi ilk duruma gore cok guc seyler oluyor..lutfen kendnize bunu yapmayin.hata yapilabilir ama neresnden donulurse kardir..evlendgnde anlasamyip ayrilsan daha mi iyi olacak.bnece nisani erteleyin gozlemleyin karsinizdakni..
Kolay unutulmuyor işte o kadar zır zır ağlayan birisi değilim güçlü bir kızım ben ama herkes duydu bu kız nişanlanacak falan filan. Doğru karar vermem lazım.Arkadslar bir de ben sunu anlayamiyorum. @Sedefffpare seni tenzih ediyorum.bicok kadin cok sey yasadim diyerek karsisindaki kisiyi o an birakmiyor..yahu olmayacagi belli istedgn profilde degil karsindaki, cok sey yasadim diyerek kendine yazik ettginin farkinda degilsin..yolun cikmaz sokak oldugu belli ama sirf cok sey yasadm diyerek devam ediyolar ve daha cok zarar goruyolar.o devam edip yasayacagin seyler bazen telafisi ilk duruma gore cok guc seyler oluyor..lutfen kendnize bunu yapmayin.hata yapilabilir ama neresnden donulurse kardir..evlendgnde anlasamyip ayrilsan daha mi iyi olacak.bnece nisani erteleyin gozlemleyin karsinizdakni..
İşim gücüm yerimde şükürler olsun 25 yaşındayım. İçimi dökmeye geldim. Hiç hiç iyi değilim.
Nişanıma çok az kaldı. Bugün sevdiğim adamın ailesi yemeğe çağırdı, ailecek gittik falan neyse aileler çok iyi anlaşıyor. Bizde çok sevdik birbirimizi.
Ben kendi annemi söyliyim despot birisi bana karşı. ( Dayak yerim, hakaret gırla.. Evlenmeden bu evden gideceğimi sanmıyorum.) Tek kızım 2 erkek kardeşim var.
Kayınvalide hanımın tek oğlu var 3 kızı
( kızları evli oğlan en küçük 31 yaşında ).
Bugün kayınvalide hanım dediki köydeki evi satarım şehirdeki evide gelinimle altlı üstlü otururum. ( ben şok neyse elbette filan dedim sustum, şakasına demiş öyle dedi sonra )
Eve geldim mesaj attım nişanlı adayıma. O başka şehirde çalışıyor bende orda işimi tayin yapıp yaşıycaz bunda hem fikiriz zaten onunda fikri bu.
Dedim annenin böyle bi fikri var galiba ben anlamadım öyle bir durum mu var ben yeni duyuyorum. Oda köydeki yerleri satınca olabilir filan dedi ben küplere bindim.. Ben kendi aileme bile uzak olmak isterken nasıl oluyor anlamadım dedim. Yani gelsinler gitsinler ama birlikte yaşamak ne dedim. Oda parladı eğer böyle yaparsan bu iş biter dedi.
( beni deli gibi seviyor biliyorum eminim kızlar peşimden koşan oydu bende sevdim hatta aşık oldum sonradan )
Bende usulca resimleri kaldırdım, whatsabı kaldırdım resimleri. Annem sordu ne oldu niye kaldırdın. Bende yok bişe dedim sonra nişanlı adayım mesaj atmış anneme. - Sedef ne yapmaya çalışıyor anne, ailem ona kötülük mü etti istemiyor. Ben onu çok seviyorum ne olur böyle bişe olmasın. Moralimi bozdu falan filan.. Annem aradı bunu sen Seedefin kusuruna bakma cahilliğine ver saygıda kusur ederse taviz verme sakın. Mesajda atma ona şımarmasın filan dedi duydum.
Annem geldi bağırdı bana babam senden bi bok olmaz dedi bu iş olmaz dedi ellerini hava açtı öz kızına beddua etmeye başladı. ( Şuan ağlamaktan elim ayağım titriyor..)
Sonra o çocukla barış yoksa bitir yarın dedi annem. Gece oldu biz yazıştık bunla ama ben soğudum. Kızlar deli gibi sevdiğim adamdan soğuyorum.. Miğdem bulandı resmen. Sonra bu işte annem öyle dese bile şaka demiştir bizle yaşamaz gelir gider bişe olmaz. Sen merak etme ama aileme saygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef filan dedi. Ben yatıyorum dedim git kendi annenin gönlünü de al dedi. Onlar bizi 9 ay karnında taşıdı bla bla..
Şimdi kızlar, ablalar ve annelerbelki cahil olabilirim ama bu işin sonu nereye gidiyor.. Ben ne yapmalıyım. Her şeyi bırakıp gitsem mi, yıprandım. Cidden saygısız bir insan değilim güleryüzlüyüm tek istediğim mutluluk. Evlilik zor bir şeymiş, bu aşamalar çok zor. Ana kuzusu gibi birisi ile evlenicem korkusu var kendi ailem ayrı bir muamma. Tek mutluluğum evlendiğimizde iki aileye uzak olucaz. Oda ben uzak olmak için değil mutluluk için başka şehirde yaşamak istiyorum diyor. Ben ne yapmalıyım ? Bu yaştaki bir adam.. Neyse sonum ne olacak. Stratejim ne olmalı ? Yardım istiyorum. Çok üzülüyorum sanki beni sevmiyor yaşı gelmiş ailesine gelin arıyor gibi hissediyorum.
( Bu arada ailesi çok iyi tabi iyiler ben bişe demiyorum ama evlenince sen ben olmalı biz olmalıyız. ) düşüncem bu ama yanlış anlaşılıyorum. Açık sözlüyüm ben ne yapmalıyım kızlar ?Bana sevgisinden şüphem yok, aşık deli gibi biliyorum ama bu hareketleri kesin biter konuşmaları sonra geri bana yazması filan bilmiyorum.. Ben özgür olmak istiyorum. Sevdiğim adamla beraber özgür.. ( Görücü usulü değil severek tanıştık.)
Duysun sanki millete ne millet mi ilerde sen mutsuz olduğunda gelip elinden tutacak canım ahhhhh en son düşünmem gereken şey millet canımmmm sendeeee kaldıkı nişanlılık dönrmi zaten tanışma dönemi böyle zamanlarda tanıyorsun karşındakiniKolay unutulmuyor işte o kadar zır zır ağlayan birisi değilim güçlü bir kızım ben ama herkes duydu bu kız nişanlanacak falan filan. Doğru karar vermem lazım.
Ailesiyle yaşamıyor mesleği gereği hep dışarlarda.Adam baştan demiş ailem ön planda diye..bile bile devam ederseniz evliliğinizde özgür olamayacaksınız şimdiden belli zamanla başka istekleri de ortaya çıkar o ailenin..ayrıca deli gibi aşık olmak evlendikten sonra devam eden bir eylem değil önemli olan karşındaki bireyin fikirleriyle uzlaşarak hayatı devam ettirmek fakat görülüyor ki senin karşındaki sana kendi fikir ve görüşlerini hatta ailesininkini empoze ediyor son olarak da 31 yaşına kadar ailesiyle yaşayan biri bundan sonra da Zihnen onlarla yaşamaya devam edecektir.Seçim sizin...
Insanlarin lafina gore hayatini idame ettiren biriysenz bizim burda yorum yapmamiz boş..sonucta okuyun butun yorumlari akil ve tecrube suzgeciyle herkes hemen hemen ayni seyleri soyluyor..elalem ne der diye hareket ederseniz o elalem siz mutsuz oldugunuzda yaninizda olmayacak yada bosanmak zorunda kaldgnizda yine susmayacaklar..ayrica nisan atmak bosanmaktan daha kolay.iyi olcup tartmalisiniz ama lutfen odak noktaniz elalem ne der ailem ne der olmasnKolay unutulmuyor işte o kadar zır zır ağlayan birisi değilim güçlü bir kızım ben ama herkes duydu bu kız nişanlanacak falan filan. Doğru karar vermem lazım.
TamamdırMilletin lafi
Insanlarin lafina gore hayatini idame ettiren biriysenz bizim burda yorum yapmamiz boş..sonucta okuyun butun yorumlari akil ve tecrube suzgeciyle herkes hemen hemen ayni seyleri soyluyor..elalem ne der diye hareket ederseniz o elalem siz mutsuz oldugunuzda yaninizda olmayacak yada bosanmak zorunda kaldgnizda yine susmayacaklar..ayrica nisan atmak bosanmaktan daha kolay.iyi olcup tartmalisiniz ama lutfen odak noktaniz elalem ne der ailem ne der olmasn
Çok mantıklı. Dediğiniz gibi düşünmem gerekiyor.İç mi karartırım yardımcı mı olurum bilmiyorum ama bence sana sahip cıkıcak asla senı kımseye ezdirmicek çekirdek aile kavramına sahip biri olmalı hayatında seni her fırsatta şikayet eden buyrugunda yasamaya minnet ettiren biri değil işin gücün varsa biraz dik dur kesin adımlar at çizgin belli olsun güçlü olmayını ezıyolar 2 gun sonra evindeki en ufacık dert baskasının agzında dolasmaya baslıyo kendi kalesini kurup kapıyı kapatıp dısarıya biz iyiyiz diyen birini sevmelisin eğer nişanlında bu potansıyel oldugunu düşünüyosan devam et kararlı emın dur cızgılerin keskin olsun yok annesine sıkayet veya seni hakimet altında tutma gibi bi durum seziyosan bastan önlem almalısın karar vermelisin cok gec olmadan hayatını kendin kendi istediğin gibi sekillendiremezsen mutsuzluk hep kapını calar sonuç:özgüvenin yıkılır işini kaybedersin hep fedakar gurursuz taraf sen olursun önünde eğilmediğin sürece hep üstüne basarlar benim fikrim içini karartmak istemem karar senın ben söz konusu sahısları tanımıyoeum ama fikrim budur..
Kızlar saçma gelebilir ama evlensem evlendiğimde boşansam sonra özgür olsam ? Nasıl fikir. En azından bu evede gelmem. Onuda paylamış olurum. Beni üzdü çünkü.
Sacma fikir dedigim bu...bir seye benzetip orneklendirecem de aklima bu kadar sacma bi ornek de gelmiyor malesef...Kızlar saçma gelebilir ama evlensem evlendiğimde boşansam sonra özgür olsam ? Nasıl fikir. En azından bu evede gelmem. Onuda paylamış olurum. Beni üzdü çünkü.