Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Evlenip sonra boşanıpta daha rahat edeceğini sakın düşünme, eğer ki evlenip boşanmayı düşünüyorsan nişanlıylen boşanmak daha iyidir yıpranmazsın yaşlanmazsın o süreçte

Düşünsene aynı evde o adamla hatta o aşleyle yaşadığını boşandıktan sonra o aile seni rahat bırakırmı dicem ama boşatmazlar bile onun gibi aileler adamı

Öncelikle annenle babanin sana o gün akşamki konuşmalarını nisanlina da anlatmalisin o gün anneme msj atmiycaktin annem de babama anlatti sonra babam da ciddi değilseniz bu iş bitsin diye konuştu de birdaha ailene herşeyi söyleyemez.. Nisanlin boyle yok cocuk da olsa aileme saygisizlik yaparsan ayrilirim diyorsa daha şimdiden bu konuşmaları yapıyorsa bu alelen bir tehdit işte resmen sen bir kuklasin o zaman sen de fikirlerini belirt ..benim fikirlerime saygı duymuyorsan hic durma daha yolun başındayız kaybedecek birşey yok öyle çoluk çocuk düşünme canim şimdiden bitsin deyiver.

Senin güçlü olman lazım şu evrede sakın ezik kararsız olma onların karşısında ailene karşı bile helede annene asi de olma ama açıkla açık konuş Allah yardımccın olsun

Bence öncelikle annenizle olan saygı sorununu çözmelisiniz, sizi korumaya dahi çalışsa 25 yaşında kendi geliri olan bir bireye asla bu şekilde davranmaya hakkı yok. Anneniz olarak ortak düşüncede olmayabilir ama sizin adınıza bu kadar net konuşmamalı. Nişanlınıza gelince anneniz in aranızı bulması ümidiyle annenizi aradıysa (ki bence öyle değil) ne âla ama tam tersi annenin üzerindeki baskısından haberdar olduğu için, annesi nasılsa ona ayar çeker kafasındaysa bu adamdan koşarak uzaklaş çünkü bunu bilerek anneni arayan adam sana annenden çok farklı davranmayacaktır.

Herşey şakayla başlayıp kakayla sonuçlanır zaten

Yarın konuşalım dedim bu dediklerinizi söyliycem aynen.

Çok mantıklı. Dediğiniz gibi düşünmem gerekiyor.
Çok zor bir karar ama vicdanınla mantığın savaş vermek zorunda emeklerini sevgini cefayı zamanı bi kenara koymalı gelecegini hayatını namusunu emanet ediceğin cocuklarının babası olucak kişiliği yani ömrünü diğer kenara koymalısın faydası olur mu sacma mı gelir bilmiyorum ama basit bi formul var artı eksi
Bi liste yapmalısın önceliklerin hayallerin hedeflerin olan bi liste ve eş adayının huylarını bu sorulara göre cevapla bakalım artısı mı fazla eksisi mi gelecegi bilemeyiz ama objektif yanıt vermeye coook dikkat etmelisin

Hiç bu yönden düşünmemiştim.. Ne kadar doğru ya !

Çok mantıklı. Dediğiniz gibi düşünmem gerekiyor.
Çok zor bir karar ama vicdanınla mantığın savaş vermek zorunda emeklerini sevgini cefayı zamanı bi kenara koymalı gelecegini hayatını namusunu emanet ediceğin cocuklarının babası olucak kişiliği yani ömrünü diğer kenara koymalısın faydası olur mu sacma mı gelir bilmiyorum ama basit bi formul var artı eksi
Bi liste yapmalısın önceliklerin hayallerin hedeflerin olan bi liste ve eş adayının huylarını bu sorulara göre cevapla bakalım artısı mı fazla eksisi mi gelecegi bilemeyiz ama objektif yanıt vermeye coook dikkat etmelisin

Yarın konuşalım dedim bu dediklerinizi söyliycem aynen.
Yani sonuçta 25 gibi güzel bir yaş.. işin yerine etmiş.. O sen ayrılmak istemezsin diye düşünüyordur bence.. Kendine güvenin olduğunu belirtirsen bu konuda o yine senin peşinden koşar gibi geliyor ..

Yani sonuçta 25 gibi güzel bir yaş.. işin yerine etmiş.. O sen ayrılmak istemezsin diye düşünüyordur bence.. Kendine güvenin olduğunu belirtirsen bu konuda o yine senin peşinden koşar gibi geliyor ..
Öyle zaten..

Kimsem yok yanımda ailem bile arkamda değil bu ilişkiyi bitirip çekip gidicem.

Annen daha şimdiden ona yüz veriyor.
Damat beyi sonra tepenizden nasıl indirirsiniz bilemem.
Yazık ya üzüldüm.

Ben en çok anneni aramasından rahatsız oldum çocuk gibi o ne öyle.

Valla bitirir misin bilemem.
Ama öyle bir ayar ver, ayrıl görüşme uzun süre ki bir daha ayağını denk alsın.

Sen önce çocuk sahibi olmaya haket de sonra çoluk çocuk bakmayıp terkedersin.
Hayır küçük de değilmiş yaş 31. Benim gözüm korktu doğrusu.

Çok iyi düşünmelisin.

Kendi evinizde olan olayları karşı tarafa yüklemeyin. Siz evinizden uzak olmak istiyorsunuz diye nedem sözlünüzde ailesindem uzak olsun ki. Aynı evde olmayın tabiki ama yakın olmanın kabul edilmeyecek bir tarafı yok. Konuşun sözlünüzle ailesine saygı duyfuğunuzu asla bir saygısızlıkta bulunmayacağınızı bu durumun onlarla alakalı olmadığını yalnızca bir evin tek bir hanımı olacağını evliliğin adı üstünde ev kurmak olduğunu tatlı dille açıklayın. Böyle bir mevzu olunca tedirgin oldupunuzu ondan tepki veediğinizi yanlış anlaşıldığınızı (ailesini istemiyorsunuz sanmış sanırım) söyleyin. He cidden ailesini istemiyorum diyorsanız da haksızsınız böyle bir hakkınız yok çünkü bu hadsizlik olur.
Dediğim gibi kendi annenizle yaşadıklarınızı kv nize ödetmeyin. Onunda bir tane oğlu var gelinim olacak diye seviniyor belki. Kızları evli el kapısında derler eskiler siz kızı olacaksınız belki. Gerçek anne elbet olmaz ama kayınvalide iyiyse çok yardımı olur.kimseyi üzmeye hakkınız yok. Benim fikrim.

Aynı evde olmaya karşıyım kesinlikle bunuda belirteyim ama imsanları birbirinden uzaklaştıramazsınız

Yaa ben anlamıyorum kadının 3 tane kızı var hepsi evlenmiş evi starı onlardan birinin muhitte ev alırım kızıma yakın olurum torun torba gelirse destek olurum niye demiyor da evden evlenip çıkacak olan oglanın peşinden gidiyor. Bu Türk annelerinin bu oğulları ile ilişkileri gerçekten bir garip. Bilemiyorum valla.

Yavrum problemli bir aileden kurtulmak için evlenilir mi? Hem de başka bir problemli aileye gidilir mi? Nişanlınin annenle bir olup seni sindirmeye çalışması ne yahu

Kızım biraz aklını başına al. Annen seni bu yaşında nasıl dovebilir? Senin elin kolun yok mu? Engel olamıyor musun?

Benim Annem de küçükken bizi döverdi. Büyüdüm lise gidiyorum baktım hala ara ara tokat falan atıyor çok inciniyorum üzülüyorum sonra bir karar verdim bana daha vuramaz yoksa karşılığını görür diye. Neyse bir gün eve geç geldim daha kapıda açtı bağırmaya başladı daha eşikten adımımi atmadan vurmaya başlıyor. Tuttum elini itim içeri bir daha vurursan karşılığını alırsın dedim. Bir kaç kere daha denedi. Her seferinde tepkisi koydum bir daha vurmadi. Bana mı vuracaksin diyor evet aynen vururum dedim. Sonra bir daha yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…