Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

of of... Hep kendisi yazıyor ama ben mesela mesafe koydum yazdı yarım saat sonra.

Tayin iste ilk fırsatta o evden git kendi hayatını kur
Bu nişanıda bir bahane bul ertele erteleyebildiğin kadar baktın olmuyor o zaman resti çekersin
Önce tayin işini halletmen lazım

şimdi sen hatayı baştan yapıyosun burda durumu güzel anlattın eyvallah ta 10 kişi sana ayrıl dese ayrılcakmısın cidden yada aman çok çekmişin aç camı atlayıver kız desek hooopp aşşada mısın neyse... farklı görüşleri dinlemek ufkunu genişletir insanın başına gelenlere çok üzüldüm bende nişanlıyım daha önce bir evlilik yaptım ve ailesi yüzünden bitti ondan mütevellit bi erkek anasının azına bakıyosa kaç bacım ordan kaççç

Şimdide ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin bunu biliyosun bize nazar değdi filan diyor.

Ne
Bir karar alıcam bu karar ayrılık ya da beraberlik. Ayrılık olursa bu evdende gitmem lazım yoksa başımın etini yer annem. Evet devlet memuruyum.
Ne guzel. Devlet memuruysan hemen tayin iste baska sehire git...sen de kafani dinlersin. Ayril diyemem sana tek bir olaya bakip degerlendirme yapmak da istemem. Ama bu kadar erken karar verme evlenmek icin. Problemlerini seninle konusarak halleden biri cikar karsina belki... hayat!!!insana ne sunacagini bilemiyoruz. Ama senin durumunda olsam kesinlikle tayin isterdim.

Annen varken sen hiç uzakta kv arama. Sahip çıkması gerekirken, aman kızımı ezdirmem demesi gerekirken kendi eziyor.

Canm valla nisanlin seni cocukla bile birakirim demis o seni ailesinede ezdirir bariz belli yani canim ben sana ayril derim ama en basta acik acik konus boyle boyle ben sana diyorum ailene sevgide saygida kusur etmem ama ben kendi ailemle bile yakin otuermak istemiyorum seninkilerlede falan olmadimi gene nisani atarsan kalcak kimsen yok mu

Şimdide ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin bunu biliyosun bize nazar değdi filan diyor.
De ki sevmek kadar onemli seyler var. Anlasabilmek sorunlarini konusarak halledebilmek ikili iliskiye 3. Sahislari sokmamak gibi...bence biz bunlari beceremiyoruz de.

De de...nazar degil senin olgunlasmamis biri olman bizi hale getirdi de.
Aynen bunlari de...

Ya klasik duygu somurusu iste..nazar degmismis gec bu isleri gec..adam gbi seven bencilce sevmeyen insan once sevdgne deger verir..gdip annene skayet etmez cocuk gbi.aileme saygisiz olursan bu is bter dio yaptgn saygisizlik deil senin sinirlarin.o sinirlarni onun aklina kazi ki curet edemesin bazi seylere.lutfen taviz verme.sartlarni acik acik ortaya koy ve bu huzurumz icin boyle olmali diye acikla..bugun baska bi konuya da yazmstm ana kuzusu cimri ve pasif bi erkek gordu mu kac kac...benm icin yok hukmunde bu güruh o kadr sevmem..karsinda da muhtmel aule duskunu biri var yakma basini

Çocuk olsa bile bırakırım dediyse o adam ya ne dediğini ne yaptığını bilmiyor ya da gerçekten çok acımasız biri onunla hayat geçmez

Nişanlın hep böyle tehdit eder mi şunu yapmazsan şöyle olur falan diye?
Annen de bi tuhaf geldi açıkçası, zaten nişanlının seni annene şikayet etmesi de ayrı bi saçmalık.
Nişanlın seni dinlemeden yargılıyo.
Nişan dönemi evliliğin fragmanı gibidir.
Başını yakma derim..

Ay bu ne saçma sapan olay. Ben olsam ilk iş nişanlımın ağzına tükürürdüm, sen kimsin derdim aramızdaki meseleyi anneme açıyosun ondan destek alıyosun, benim ailemle aramı açıyosun, çocukmusun sen benimle arandaki meseleyi çözemiyor musun diye iyi bi haşlardım.

Sonra son kararı ben veririm annemden aldığın gazla anca kalırsın derdim. Annem benim fikrimi değiştiremez ben sana insanca bişey sordum, istemediğim bi durum oluştu saygısız olsam orda annene saçma sapan bi cevap verirdim ama ben seninle paylaştım vs vs diye bi güzel konuşurdum.

Adamda olgunluk yok. Bence sen onun o kalkmş havada burnunu bi al aşağı et

+1
Okurken ne salak bir adam dedim
Bu ne böyle kreş çocuğu gibi amneye şikayeyçt etme

"Sen merak etme ama ailemesaygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef"
Aslinda tum aciklama burada ,saygi kime gore neye gore yarin oburgun annem elbet gelecek kalacak da der ,bakmak zorundayimda der ,
Der oglu der ,sevmek malesef care olmuyor ,bunca yildir icini gorememissin sevdigin adamin ,bundan sana hayir gelir mi iyice dusun,
Ustelik yarin obur gun evliliginde bir sorun olsa ailende destek olmayacak ,
Madem maddi sorunlarin yok ,tek basina bir yasam sur ,tayin iste ,tek olabilecegin bir yere git ,
Hayirlisi olsun

yarın konuşucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…