- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
Önceden söylemiştim ağlayarak anlatmıştım.
utanmaz bile bile nasıl böyle davranabilir
ay o kadar sinirlendim ki anneniz size vursa o an umrunda bile değil adamn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden söylemiştim ağlayarak anlatmıştım.
of of... Hep kendisi yazıyor ama ben mesela mesafe koydum yazdı yarım saat sonra.cancağızım sen biz olalım istiyorsun da erkek arkadaşın istiyor mu?
annesi taşınınca haberin olacak neredeyse sen kızınca o konu şaka denilip geçiştirilmiş bence
seni annene şikayet ediyor o iki kişilik dünya istemiyor ki
kendi dediğinin olacağı kendini kral ilan edeceği bir dünya istiyor
Ne guzel. Devlet memuruysan hemen tayin iste baska sehire git...sen de kafani dinlersin. Ayril diyemem sana tek bir olaya bakip degerlendirme yapmak da istemem. Ama bu kadar erken karar verme evlenmek icin. Problemlerini seninle konusarak halleden biri cikar karsina belki... hayat!!!insana ne sunacagini bilemiyoruz. Ama senin durumunda olsam kesinlikle tayin isterdim.Bir karar alıcam bu karar ayrılık ya da beraberlik. Ayrılık olursa bu evdende gitmem lazım yoksa başımın etini yer annem. Evet devlet memuruyum.
Aynen öyle çok mantıklı..Tayin iste ilk fırsatta o evden git kendi hayatını kur
Bu nişanıda bir bahane bul ertele erteleyebildiğin kadar baktın olmuyor o zaman resti çekersin
Önce tayin işini halletmen lazım
Nazar mı değmis ??Şimdide ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin bunu biliyosun bize nazar değdi filan diyor.
Canm valla nisanlin seni cocukla bile birakirim demis o seni ailesinede ezdirir bariz belli yani canim ben sana ayril derim ama en basta acik acik konus boyle boyle ben sana diyorum ailene sevgide saygida kusur etmem ama ben kendi ailemle bile yakin otuermak istemiyorum seninkilerlede falan olmadimi gene nisani atarsan kalcak kimsen yok muAçık yüreklilikle soruyorum.. Ne yapmalıyım. Çok şey yaşadım bu çocukla. Yani psikolojim alt üst olacak. Nişanıma çok az kaldı. Yer tutuldu. Ne yapıcam bilmiyorum.. Biz olalım istiyorum onlar değil. Benim için zor olacak. O kararı aldığım an bu evdende çıkmam lazım çünkü annemle yaşayamam ben..
De ki sevmek kadar onemli seyler var. Anlasabilmek sorunlarini konusarak halledebilmek ikili iliskiye 3. Sahislari sokmamak gibi...bence biz bunlari beceremiyoruz de.Şimdide ben seni seviyorum sen benim her şeyimsin bunu biliyosun bize nazar değdi filan diyor.
31 yaşında adam anneye şikayet etmek nedir yani?
soğumakta çok haklısınız umarım bitirirsiniz de
kayın valideyle altlı üstlü oturmaktan daha önemli bu konu bence
her sıkıştığında sizi birilerine mi şikayet edecek
bi de ebeveynler teknolojiyi keşfetti mertlik bozuldu valla
hiç istemem annem erkek arkadaşımla mesajlaşsın
yarın konuşucam.Nişanlın hep böyle tehdit eder mi şunu yapmazsan şöyle olur falan diye?
Annen de bi tuhaf geldi açıkçası, zaten nişanlının seni annene şikayet etmesi de ayrı bi saçmalık.
Nişanlın seni dinlemeden yargılıyo.
Nişan dönemi evliliğin fragmanı gibidir.
Başını yakma derim..