Darmadağın oldum, arkamda kimse yok.. :(

Bu kadar bencil olma. Herkes için ailesi ve ozellikle annesi çok özeldir. Bi şaka yaptilar diye olayi nerelere getirmişsin..biraz aklini başina al..

Akıllı bir kızsın.Bazı şeyleri de hissediyorsun.
Bak ben sana net bir şey söyleyeyim nişanlının kumaşı sana uymaz.Yol yakınken vazgeç.Ailenin sana tavırlarını çok dikkate alma.Bağırır çağırır geçer.Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.Keşke hep baba evinde olsaydım da her gün kendi ailem bağırsaydı dersin.İşin gücün aklın var.
Nişanlı tarafı laf arasında sana birşeyi kabul ettirmeye çalışmış.Nişanlın yapılmayacak en son şeyi yapmış gidip anneni aramış.Yani annenin sana davranışlarını kullanmış.Herşeyde seni annene ona buna şikayet mi edecek.Sen geri adım atmayınca da,şu an iyi polisi oynuyor.Yani hendeği geçene kadar ayıya dayı diyor amiyane tabirle.
Senin altlı üstlü oturmak istememen için bir açıklama yapmana bile gerek yok.İstemiyorsun bu kadar net.Bu senin hayatın.İyi olmak yetmiyor.Veya birinin seni çok sevmesi de yetmiyor.Önce senin fikirlerine saygı göstermesini bilecek.Büyüyecek adam olacak.Boşver uğraşma.Senden başka sen yok

Son durumları yazıyorum.. Dün nişanlım aradı babası bana hediye alacakmış,
( babası beni çok seviyor el üstünde tutuyor ) Dedi yarın babamla görüş istersen böyle yeni altın kolyeler varya güneş gibi büyük içinde Reşat altını var. Neyse sonra bende tamam dedim. Aradım babasını sabah açmadı, annesini aradım açmadı. Sonra baktım annesi arıyor, nasılsın falan filan konuştuk kızım baban cumadan sonra 2 gibi olur ddedi. Bende tamam beklerim orda dedim. 15 dakika sonra annesi aradı ablası telefonda. Nasılsın canım, bla bla.. Canım Dedi babam çok heveslenmiş, seni götürmek istiyor ama hasta zor gelir pazara bile annem gider. Nişan alışverişine beraber çıkarız. ( Mahcup oldum falan filan ) neyse sonra bende Kerim aradı ara diye ondan aradım. Hani benlik bir durum yok zaten. Dedim. Oda zaten nişan alışverişine çıkıldığında annem vercek parayı dedi
( ne alaka ya ? ) saçmaladı telefonda.
Oda mahcup olduk kusura bakma sorun yok dedim bende. Kapattık.
Kerim aradı Can'ım aradım söyledim netleştirmeden neden aranızda karar vermiyosunuz. Dedi. Bende altın meraklısı değilim canım dedim. Babasına filan demiş annesi bi ayrı entrika zaten. Hayır Cidde'n soğuyorum artık. Annesi diyememiş bana babası tek gitmesin yapamaz diye kızına söyletmiş.
( Banada 2 de hazır olursun diyor ) hepsi gerizekalı bunların ya. Kızlar Nasıl tavır almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sen iyi misin???
Şu yazdıklarını okuyunca hani göbekli şirret mahalle karılarının sokak konuşmaları canlandı gözümde. Söz meclisten dışarı tabi yanlış anlama ama çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen kültür sahibi bir bayanın kuracağı cümleler değil sanki....

durum ortada saçma sapan bir şeyin ortasında kaldım. Ne alaka ? O zaman netleştirip bana sunsunlar fikirlerini. Saçma sapan hareketler. Önce aile arasında iletişim sorununu çözsünler.

durum ortada saçma sapan bir şeyin ortasında kaldım. Ne alaka ? O zaman netleştirip bana sunsunlar fikirlerini. Saçma sapan hareketler. Önce aile arasında iletişim sorununu çözsünler.
Bu onları geri zekalı yapar mı? Sadece düşüncesiz yapar. Bu dusuncesizlige karşılık madem kırıldın aradıkları vakit ben altın meraklısı değilim birşeyler kesinleşmeden lutfen söylemeyin aileme de ayıp oluyor de

Zaten nişanlıma öyle söyledim. Onlara söyleyemem sonra nişanlıma bize bunu bunu Dedi diyip doldurmasınlar. Nişanlım gerekeni halletmiş. Gerisi umrumda değil. Ama kırıldım.

Ben senin ilişkinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…