Saygısızca değil nişanlı adayım kayınvalide hanım bunlar rahatsız etti ama şundan dolayı bu iki kelime türüne burda zor rastlıyoruz ondan...Rahatsız eden ne saygısız bir kelime kullanmadım. Kayın valide, kendi annem ayrıca nişanlı adayım ?
Yok yok olmaz o iş. Evlenene kadar oyle der evlendikten sonra görürsün ezdirip ezdirmeyecegini ki bence ezdirecekYok yaşamak değil ben eşimin nasıl korumam gerektiğini bilirim diyor. Yani ezdirmezmiş ama aile anlamında netmiş saygısızlık olmayacakmış falan filan. ( sanki saygısız birisiyim gibi neyse..) kızlar kafam çok karışık
Böyle beylik lafları etmemesi gerektiği konusunda konuşmalısınız. Ya söylemeyecek ya da arkasında duracak. Ağzından çıkanı kulağı duysun önce.Oda parladı eğer böyle yaparsan bu iş biter dedi.
Sizi çocuk bile olda bırakıp gidecek adamın sevgisine de aşkına da güvenmeyin derim. Tabi kimse kimsenin ailesine saygısızlık yapmasın ama bu adamın saygı anlayışı bir tuhaf. Ailemle oturmak istememek onlara saygısızlıktır bile diyebilir.aileme saygısızlık hissedersem çocuklu çocuklu dahi olsam çeker giderim Sefef filan dedi
Ayrılın diyemem ama yukardaki meseleri iyice çözün. Soğuduysanız da bitirin. Anneniz de zaten barışmayacaksan bitir demiş. Bir daha da arada resmiyet olmadan bu kadar aileler iç içe olmasın. Nerede oturacağınıza kiminle oturacağınıza da siz ve nişanlınız karar versin. Ama aynı apartmanda oturma konusundaki kesin çizgilerinizi de bilsin. Olmadı siz de ona aynı apartman mevzusu olursa nikahtan bile dönerim, çocuklu bile bırakırım asabımı bozma diyin de anlasın nasıl oluyormuş.Ne yapmalıyım ?
Ayrılıyorum o Zaman..Yok yok olmaz o iş. Evlenene kadar oyle der evlendikten sonra görürsün ezdirip ezdirmeyecegini ki bence ezdirecek
Yok yaşamak değil ben eşimin nasıl korumam gerektiğini bilirim diyor. Yani ezdirmezmiş ama aile anlamında netmiş saygısızlık olmayacakmış falan filan. ( sanki saygısız birisiyim gibi neyse..) kızlar kafam çok karışık
Bence ayrıl. Evlenmeden ayrilman daha iyi.evlendikten sonra zor olur.31 yaşında ki adam da ana baba kovalıyorsa artık ben ne diyim.hayır yani huyunu suyunu da dgistiremezsin adamın. Sen bilirsin yinede.uzuleceksen pisman olacaksan ayrilma tabi o.ayriAyrılıyorum o Zaman..
nasıl ezdirmezmiş nasıl korurmuş?
sizi kendi annenizin önüne atarak mı
evlendikten sonra kahve içip sizi çekiştirirler karşılıklı
Açık yüreklilikle soruyorum.. Ne yapmalıyım. Çok şey yaşadım bu çocukla. Yani psikolojim alt üst olacak. Nişanıma çok az kaldı. Yer tutuldu. Ne yapıcam bilmiyorum.. Biz olalım istiyorum onlar değil. Benim için zor olacak. O kararı aldığım an bu evdende çıkmam lazım çünkü annemle yaşayamam ben..Yahu annenizle babaniz el oglu icin sizi nasil eziyo aileniz demek yarin evlenseniz bosansaniz kabuil dahi etmiycek bosverin ayrilin gitsin su kv anlamiyorm bosbogazlar kime soruyosunuz dip dibe otururuz diyosunuz yok abi ne kadar iyide olsalar ev ev ustune olmuyo yakinlarda oturmakta olmuyo
Gerçekten içim yanacak ama ne yapiyim ben ? Nasıl ders vermeliyim. Burnu şuan bir havada görmeniz lazım..
Bir karar alıcam bu karar ayrılık ya da beraberlik. Ayrılık olursa bu evdende gitmem lazım yoksa başımın etini yer annem. Evet devlet memuruyum.Ekonomik ozgurlugunuz varsa kimseye gebe degilseniz kimseyi cekmek zorunda da degilsiniz diye dusunuyorum. Devlet memuruysaniz tayin isteyin ailenizden biraz uzak kalirsaniz onlar da sizin kiymetinizi anlar siz de onlarin degerini anlarsiniz. 25 yasinda annenizin sizi nasil dovdugunu anlayamadim. Hani tamam kizar sover sayar anne ama belli bi yastan sonra dovmek...bilemedim.
Nisanli adayiniz ergen degil neden problemlerini sizinle konusarak halletmek yerine annenizi ya da baska 3.sahislari araya koyuyor ki? Bu da ayri bir sorun...
Icinize sinmeyen bir sey varsa lutfen kabul etmeyin. Kendi ailenizde yasadiginiz sorunlari bir noktada sindirebilirsiniz. En nihayetinde sizin anneniz babaniz onlar. Bir hata yapsaniz dahi size yuz cevirmezler. Ama esinizin ailesi oyle degil. Ne kadar iyi insanlar olsalar da son noktada kendi evlatlarinin arkasında dururlar. Ve size yapilan haksizligi sindiremezsiniz.
Anneniz de sizi bu kadar degersizlestirmesin lutfen. Bunu annenizle konusun.
Çok hoşsun gercektenAlımlı bayanmışıniz müstakbel eşinize cazibenizi kullanarak kv kp'ri ekarte edin
Ayrılıyım mı ? Cidden soruyorum ..
Önceden söylemiştim ağlayarak anlatmıştım.burnu niye havadaymış anneniz onun yüzünden kendi kızını payladı diye mi?
bir de nişanlınız biliyor mu annenizin şiddet uyguladığını sorun çıkardığını?
Açık yüreklilikle soruyorum.. Ne yapmalıyım. Çok şey yaşadım bu çocukla. Yani psikolojim alt üst olacak. Nişanıma çok az kaldı. Yer tutuldu. Ne yapıcam bilmiyorum.. Biz olalım istiyorum onlar değil. Benim için zor olacak. O kararı aldığım an bu evdende çıkmam lazım çünkü annemle yaşayamam ben..