Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

ayyyyyyyyy harikasın yaaaa çooooooooook tebrik ederim seniiiii
bu hızla sen o 5 kiloyuda en yakın zamanda verirsin muhakkak

ooo süpersin çok hızlı girmişsin vallahii, ama zaten herşey kafada bitiyor
sonrası hemen geliyor

olsun gelebilirsin bizim topiğe canım, bizimde tutmuyor kilomuz ama orayı bırakmıyoruz

çok hızlı deil yaaaa günlerdir burdaki yazıları okuyorum bandı da alacağım 1 ay öncesinden belliydi(sigarayı bıraktım da esimin sözü vardı)
sizin topiğede yazacağım

Yaaaa çok kıskandımmm

Ama maşallah sana

Ayrıca zayıflamak bi insana bu kadar mı yakışır yaaaa

ayyyyyyyyy harikasın yaaaa çooooooooook tebrik ederim seniiiii
bu hızla sen o 5 kiloyuda en yakın zamanda verirsin muhakkak

teşekkür ederimm, inşallah 5 kilomuda hayırlısıyla veririm de korumaya geçerimmm

çok hızlı deil yaaaa günlerdir burdaki yazıları okuyorum bandı da alacağım 1 ay öncesinden belliydi(sigarayı bıraktım da esimin sözü vardı)
sizin topiğede yazacağım

oo süper sigarayı da bırakman çok iyi olmuş tebrik ederim bende seni

beklerim

Yaaaa çok kıskandımmm

Ama maşallah sana

Ayrıca zayıflamak bi insana bu kadar mı yakışır yaaaa

teşekkür ederim canım

zayıflayınca çok özgür oluyosun kıyafet konusunda, seçeneğin çok oluyor ve tarzında ona göre değişiyor, bambaşka biri gibi görünüyorum dimi

Evett hemde çok başka biriiii gibii ağzım açık kaldı resmen

Keşke bende kilo verebilsemm

:93:Süper olmuşşsun ayakta alkışlıyorum seni azmin zaferi diye buna derim bambaşka bir kadın olmuşsun herşeyin değişmiş çok tatlısın tebrikler valla çok özendim

slm darkolive nasılsın senden biyardı isticem bana bi yardım et yaaaa
çok mutsusum yaaa 0kaçamakla diyet yapıyorum ve tartı verdiğimi göstermiyo daha doğrusu istikrarlı bi şekilde verdiğimi göstermiyoo bi bakıyorum vermişim bi bakıyorum geri 600-700 kilo fazla
sürekli böle yerimde sayıp duruyorum napcam bilmiyorum sanada oluyomuydu böle yoksa
herhafta 100gr bile olsa veriyomuydun hiç fazla çıktığın oluyomuydu

benim pek olmadı tatlım, yanı 1 hafta veremediysem diğer hafta verdim, ama üst üste sabit çıktığım 100-200gr artı çıktığım oldu, şimdi biraz kaçamaklarım arttı da o yüzden sayıyorum yerimde canım, spor yapıyorsan kas dokun arttığı oluyor, vücut ölçülerini bir al belki incelme vardır... :26:

ne kadar zamandır diyettesin

fotoğraflarını görünce ciddi bi şok geçirdim
yaaa nasıl güzel olmuşsunnn tebrik ediyorum canımzayıf olmak gibisi yok gerçekten nasıl narin görünüyorsun.
bende 70 kiloyum vermem gereken bi 10-15 kilo fazlalığım ver ve bugün isveç diyetine başladım..inşallah başarılı olurum...ve halaaa ağzım açık kaldı yani acaba bende zayıflayabilcek miyim

canım çok teşekkür edderim,çok naziksin, gerçekten insan çok değişiyor

ayy 70 kilo ne kii vallahii
ben bu yaz 69dum, kendimi çok zayıf hissediyordum

eşimin memleketine mersine gittik yazın tatile,
öyle bir gururla gittim kii, seferden galip dönen padişahlar gibii
o derece yanii 20 kilomu vermiştim tabii

inşallah mutlu olduğun kiloya ulaşırsın, 1-2 klo vazlalığı da olsa insanı çok rahatsız ediyor

darkolive harikasın ya maşallah diyim çok güzel olmuşsun darısı benm başıma 75 kiloyum 23 yaşındayım 2aşında bi oğlum var emziriyorum hala ama kilo veremiyorum eşimde sürekli şikayet ediyo çok kırılıyorum ama hakda veriyorum bazenn...kim istemezki çıtıpıtı bi eşi olsun dimi bende başladım diyete inşşalah başarabilirim bi 60 kilo olsam yeter bana.. yaza kadar verebilirim inşallah çok istiyorum beni senden ii kimse anlamaz..

teşekkür ederimm

ne güzel çok genç yaşta anne olmuşsun benimkide 1.5 yaşında allah bağışlasın

eşinin şikayet etmesine çok üzüldüm tatlım yaa, bu seni azimlendiredebilir, yıldıradabilir, herkesde farklı etkileri olur, ama moralinin çok bozulduğu kesin...

boyun kaç bilmiyorum ama, yaza kadar çok rahat inebilirsin 60lara, bir rahatsızlığın yoksa eğer...

bir günlük ortalama nasıl beslendiğini yaz bakalım inceleyelim...
veremiyorum demişsin ya o yüzden söylüyorum, ben uzman değilim ama kendimden yola çıkarak acizane fikir veririm sadece canım

mesela benim menüm şöyle oluyor

sabah 2 bardak ılık su

1 yumurta
yarım domates salatalık
2 dilim kepek ekmeği
biraz maydonoz
2 kaşık kadar yoğurt
1dilim peynir
şekersiz çay

1 portakal form çayı yada yeşil çay

5-6yk pırasa yanında yoğurt

belki bir elma 1 avuç leblebi

akşamda 7 gibi en geç
fırında balık ve roka maydonoz salatası(ekmek yok)

şekersiz çay yada sütlü şekersiz nescafe içerim
çok canım çekerse 1 avuç kadar kraker yada 1 kurabiye

genelde böyle canım

2-3lt mutlaka suyumu içerim... form çayı içerim

inan çok bozuk moralim boyum 1.65 kilo 75 bende sabah kalkınca su içiyorum arada bi elma yogurt akşamlarıda çok az yemeklerden tadımlık...ama daha böle yapmaya yeni başladım sence verebilirmiyim?evlenmeden önce 60kiloydum 38 bedendim o halime dönmek istiyorum şimdi 44 46 beden.inan evden cıkasım gelmiyo.eşim dersen beni yanında gezdirmekten utanıyo ben öyle hissdiyorum ama kafama koydum bu defa başarıcam ama kendim için..yaza çıtı olucam senn gibi:)ondan sonrada istedigim kıyafeti giyebilcem inşallah...buarada form çayınıda geceleri içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…