- 22 Mayıs 2007
- 598
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) vallahamı geliyom hemen topiğe, perşembe günü katılıcam. Ben genelde perşembeleri başlarım diyete filan dermişim :)) Yatılı misafirlerimiz gider gitmez 80- 89 bekle beni. Sütümü kaybetmeden de zayıflayabilirim heralde dimi ama. Eğer ek gıdayı beklersem, yaza kilolu girmiş olurum ve bilirsin yazın kilolu olmak ne zordur... Şimdi bakacam yeni resimlerine canım..
inanmıyorum sanaaaaaa... şişman halin olan resmin aynı ben... şuan benim üstümdede aynı kadife eşofmandan var.. o basenleri kalçayı nasıl erittin öylee... helal olsun sana..çok kıskandım yaa, kimbilir nekadar azmetmişindir...
İyi akSamlar bende ilk resimde kendimi goruyorum o son resim nasi bisey sanki baska biri super valla darisi basima ama 84de kaldim inemiyorum
canım benim çok acele etme, ne kadar psikolojini zorlar kafana takarsan o kadar zorlaşır vermen, gerçekten biliyorum çok zor ama başka şeyler düşünmeye çalış birde yoğun spor yapıyorsan kas dokun artmış olabilir, ilk diyete başlarken ölçülerini al, sıkılaşıp inceldiğini çok rahat görürsün bu da azimlendirir seni emin ol...cnm şimdi de ben hatmediyorum resmen ben gerçekten az yiyorum geçen ay 3 kilo vermiştim ama son 15 gün hep aynı 87-88 arası değişmiyor yürüyüşyapamıyorrum bunun yerine evde egzesiz ypyrm pilates bandı mekik aleti ve twister ile çlşyrm bol su enaz 2 ltre ama geçiyor benimki...sen de de böyle oldumu yani biran önce gitsin istiyorum kurtulayım bu kilolardan
valla çok çok tebrik ederim.benim 6-7 kilo fazlalığım var.ben onu bile veremezken sen zoru başarmışsın.harikalar yaratmışsın.çok hoş görünüyorsun...
slm öncelikle tebrik ediyorum basarını harikasın gerçekten daha öncede okumustum hikayeni ama resmini görememiştim bugün gördüm büyük değişim olmuş burayı okuyunca tamam diyorum artık baslıyacam ama sonra yine kendimi bişeyler atıstırırken buluyorum
ben belki senin olmak istediğin kilodayımdır. benim boyum kısa olduğu için bu kilo bana uygun değil.
boy 155 kilo 62 benim en az 48 felan olmam gerekiyo normal gözükebilmem için 14 kilo vermem gerekiyo ama basaramıyorum
ay valla süper benide erit yardım et basenlerim benim de çok
teşekkür ederim canım yaa, benimde 5-6 kilom kadar kaldı ama vermek daha da zorlaştı, kaçamaklarım çoğaldı eski azmim biraz azaldı ama kesinlikle bırakmıyorumöncelikle çok çok tebrikler harika olmuşsun:))benim de kafaya taktığım 5-6 kilom var vermeye çalışıyorum ve motivasyonum düştüğünde hemen senin yazdıklarını okuyorum çok iyi geliyor bana bunun içinde teşekkür ederim:))gerçekten isteyince herşey oluyor ve kilo demek yaş demek ve senin fotoğraflarındada bu çok iyi görünüyor fıstık gibi olmuşsun maşallah maşallah diyimmm:)))
darkolivecim, artık kararımı verdim ve bu sabah tartıldım bide ne göreyim şok şok şok. Senin davetin üzerine sizin 80-89 a gelecektim ya hani. o iş hayal oldu. 1 ay önce 80 kiloydum şimdi bunca aburcubura 85 olmuşumdur derken tartıda aç karnına 78 çıktım. 3-4 sefer çıktım yine aynı, inanmadım bide eşimi çıkarttım acaba tartımı bozu diye değilmiş. şimdi ben sizin topiğe nasıl katılacam ona üzüldüm.
aaaa ne güzel sen emziriyordun dimi, bu çok büyük bir şans aslında süper kalori yakıyorsun ama bir o kadar da acıkıyorsun,
ee o iş hayal oldu demişsin, 78 senin olmak istediğin kilo mu vermiycekmisin başka
bizim topiğin ismi 80-89 ama hiç o kilolarda olan kalmadı ki herkes 5li 6 lı kilolarda
başarıcam boyum 160 ideal kiloma düşücem inş. senin sayende dün başladım bu maratona ve hayat boyu sağlıklı beslenicem inş. bekle beni 80-89 topiği geliyooomm. ve çok mutluyum, çünkü son halim gözümün önüne gelio.kıyafetler, çıtı pıtı bir anne ..
darkcim canim biraz gaz ver yawrum allandir pullandir ballandir az
sürekli takip ediyorum burayi motive olmak icin
kg 87olmusum :) cok iyiii cookkkkkkkk
karbonhidratla proteini karıstırmayın diye bi kaç yerde okudum ne gibi bir zararı var canım acıklar mısın?
tebrik ederim çoook güzel olmşsun
bugün bende basladım diyete akşama da koşu bandı alıyoruz sporuda ekledim mi gitsin kilolar
canım sen çok güzel motive ediyosun insanları yaaa bende topiğinize gelmek istiyorum kilom uymuyo ama