Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

inanmıyorum sanaaaaaa... şişman halin olan resmin aynı ben... şuan benim üstümdede aynı kadife eşofmandan var.. o basenleri kalçayı nasıl erittin öylee... helal olsun sana..çok kıskandım yaa, kimbilir nekadar azmetmişindir...

İyi akSamlar bende ilk resimde kendimi goruyorum o son resim nasi bisey sanki baska biri super valla darisi basima ama 84de kaldim inemiyorum

:))) vallahamı geliyom hemen topiğe, perşembe günü katılıcam. Ben genelde perşembeleri başlarım diyete filan dermişim :)) Yatılı misafirlerimiz gider gitmez 80- 89 bekle beni. Sütümü kaybetmeden de zayıflayabilirim heralde dimi ama. Eğer ek gıdayı beklersem, yaza kilolu girmiş olurum ve bilirsin yazın kilolu olmak ne zordur... Şimdi bakacam yeni resimlerine canım..

gel bacım gell beklerim :KK64::KK64::KK64:
yazın kilolu olmak, spor yapmak sıkı diyet yapmak inanki çok zor bütün meyveler şeker bombası ve insan tutamaz kendini tazecik sen şimdi başla yavaştan :KK69::KK69:

inanmıyorum sanaaaaaa... şişman halin olan resmin aynı ben... şuan benim üstümdede aynı kadife eşofmandan var.. o basenleri kalçayı nasıl erittin öylee... helal olsun sana..çok kıskandım yaa, kimbilir nekadar azmetmişindir...

:KK30::KK30: yaaa nerden nereye kızlar :KK12::KK12::KK12:
vallahi nasıl eridi o kalça basen bilmiyorum, bana sorarsan halaa basenlerimin görüntüsünden rahatsızım :18::18::18: ama facia değil :KK64::KK64:

İyi akSamlar bende ilk resimde kendimi goruyorum o son resim nasi bisey sanki baska biri super valla darisi basima ama 84de kaldim inemiyorum

ilk resim evet diyete yeni başladığım zamanlardaydı, çok heyecanlıydım bütün diyet başarı öykülerini hatmetmiştim, sürekli okuyup azmimi tazeliyordum :KK17::KK17:

şimdi herkese yardım etmek istiyorum şişman hatun kalmasın fıstık hatunlar :KK54::KK54:

cnm şimdi de ben hatmediyorum resmen ben gerçekten az yiyorum geçen ay 3 kilo vermiştim ama son 15 gün hep aynı 87-88 arası değişmiyor yürüyüşyapamıyorrum bunun yerine evde egzesiz ypyrm pilates bandı mekik aleti ve twister ile çlşyrm bol su enaz 2 ltre ama geçiyor benimki...sen de de böyle oldumu yani biran önce gitsin istiyorum kurtulayım bu kilolardan

valla çok çok tebrik ederim.benim 6-7 kilo fazlalığım var.ben onu bile veremezken sen zoru başarmışsın.harikalar yaratmışsın.çok hoş görünüyorsun...

slm öncelikle tebrik ediyorum basarını harikasın gerçekten daha öncede okumustum hikayeni ama resmini görememiştim bugün gördüm büyük değişim olmuş burayı okuyunca tamam diyorum artık baslıyacam ama sonra yine kendimi bişeyler atıstırırken buluyorum
ben belki senin olmak istediğin kilodayımdır. benim boyum kısa olduğu için bu kilo bana uygun değil.
boy 155 kilo 62 benim en az 48 felan olmam gerekiyo normal gözükebilmem için 14 kilo vermem gerekiyo ama basaramıyorum :KK43::KK43:

öncelikle çok çok tebrikler harika olmuşsun:))benim de kafaya taktığım 5-6 kilom var vermeye çalışıyorum ve motivasyonum düştüğünde hemen senin yazdıklarını okuyorum çok iyi geliyor bana bunun içinde teşekkür ederim:))gerçekten isteyince herşey oluyor ve kilo demek yaş demek ve senin fotoğraflarındada bu çok iyi görünüyor fıstık gibi olmuşsun maşallah maşallah diyimmm:)))

darkolivecim, artık kararımı verdim ve bu sabah tartıldım bide ne göreyim şok şok şok. Senin davetin üzerine sizin 80-89 a gelecektim ya hani. o iş hayal oldu. 1 ay önce 80 kiloydum şimdi bunca aburcubura 85 olmuşumdur derken tartıda aç karnına 78 çıktım. 3-4 sefer çıktım yine aynı, inanmadım bide eşimi çıkarttım acaba tartımı bozu diye değilmiş. şimdi ben sizin topiğe nasıl katılacam ona üzüldüm.

cnm şimdi de ben hatmediyorum resmen ben gerçekten az yiyorum geçen ay 3 kilo vermiştim ama son 15 gün hep aynı 87-88 arası değişmiyor yürüyüşyapamıyorrum bunun yerine evde egzesiz ypyrm pilates bandı mekik aleti ve twister ile çlşyrm bol su enaz 2 ltre ama geçiyor benimki...sen de de böyle oldumu yani biran önce gitsin istiyorum kurtulayım bu kilolardan
canım benim çok acele etme, ne kadar psikolojini zorlar kafana takarsan o kadar zorlaşır vermen, gerçekten biliyorum çok zor ama başka şeyler düşünmeye çalış birde yoğun spor yapıyorsan kas dokun artmış olabilir, ilk diyete başlarken ölçülerini al, sıkılaşıp inceldiğini çok rahat görürsün bu da azimlendirir seni emin ol...

bu arada yemeni çok kısma, kalorilerini azar azar azalt kii sonra zorluk çekme canım :KK74::KK74:

valla çok çok tebrik ederim.benim 6-7 kilo fazlalığım var.ben onu bile veremezken sen zoru başarmışsın.harikalar yaratmışsın.çok hoş görünüyorsun...

canım teşekkürler, benim durumum çok farklıydı, giyecek bişiy bulamıyordum tarzıma göre, oturduğumda yığılan göbeğim koca bir sandalyeye anca sığan bir kalçam vardı bu çok kötü bir durum herkes için öyledir ama ben biraz süslüyümdür bakarım kendime salıvermem kendimi

işte bu durum beni yiyip bitiriyordu, herkes de senin yüzün güzel, etin sıkı kemiklerin iri diye diye bi sürü bahaneler :KK36::KK36::KK36:

o yüzden sen üstüne göre bişiyler bulabiliyorsundur şimdi belki üstünde duruşu hoşuna gitmiyordur ama ben üstüme giyecek bişiy bulamıyordum o yüzden azmettim :KK64::KK64::KK64:

akşam yemeklerini biraz erkene al 6-7 gibi bitir en az 2-3 lt su iç yeşil çay iç abur cuburu en aza indir
mesela 1 hafta 1 kilomu verdin kendine bir ödül ver, yoksa ha bugün ha yarın başlıycam diye söylenir durursun tatlım... :81::81:

slm öncelikle tebrik ediyorum basarını harikasın gerçekten daha öncede okumustum hikayeni ama resmini görememiştim bugün gördüm büyük değişim olmuş burayı okuyunca tamam diyorum artık baslıyacam ama sonra yine kendimi bişeyler atıstırırken buluyorum
ben belki senin olmak istediğin kilodayımdır. benim boyum kısa olduğu için bu kilo bana uygun değil.
boy 155 kilo 62 benim en az 48 felan olmam gerekiyo normal gözükebilmem için 14 kilo vermem gerekiyo ama basaramıyorum :KK43::KK43:

anlıyorum canım bende keşke boyum birazcık daha uzun olsaydı diyorum, daha zayıf görünürdüm verilecek kilom daha az olurdu diye ama işte,

bi yerden başlamak gerekiyor, şişman kadın mutsuzdur kafasına takan takmayan kendini kandırır aslında ne fırtınalar kopuyordur içinde kimbilir ama ben halimden memnunum der, o katlanan göbekle, tepsi kadar kalçayla kim mutlu olur şekerim :KK1:
yaz da geliyor ışıl ışıl cıvıl cıvıl elbiseleri hep çıtır hatunlar mı giyecek şekerim bizim de hakkımız, insanın kendine güveni geliyor biliyomusun istediğin görüntüye gelince :KK23::KK23:

hiiçççç durma gemen başla derim, yaza ne kaldı şurda :KK64::KK64::KK64::KK64:

ay valla süper benide erit yardım et basenlerim benim de çok

teşekkürlerr... :nazar:
ahh keşke elimde sihirli bir değnek olsa şekerim :KK69::KK69:

ama işte ne kadar cefaa o kadar sefa :KK1: :KK23::KK23:
biraz istemek gerekiyor, hadi bakalımm bir kiii, bir kiiii :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

öncelikle çok çok tebrikler harika olmuşsun:))benim de kafaya taktığım 5-6 kilom var vermeye çalışıyorum ve motivasyonum düştüğünde hemen senin yazdıklarını okuyorum çok iyi geliyor bana bunun içinde teşekkür ederim:))gerçekten isteyince herşey oluyor ve kilo demek yaş demek ve senin fotoğraflarındada bu çok iyi görünüyor fıstık gibi olmuşsun maşallah maşallah diyimmm:)))
teşekkür ederim canım yaa, benimde 5-6 kilom kadar kaldı ama vermek daha da zorlaştı, kaçamaklarım çoğaldı eski azmim biraz azaldı :KK59: ama kesinlikle bırakmıyorum :KK8:

şimdi spor salonuna başladım, orda o kadar zorlanınca hiç kaçamak yapasım gelmiyor :KK37::KK37:
bakalım 56-57ye kadar yolum var yaza çok rahat girmek oramı buramı çekiştirmeden fildir fildir elbiseler giymek istiyorum :KK12::KK12::KK12: :KK9::KK9:

hadii bakalımmm 1 adımm :82:

darkolivecim, artık kararımı verdim ve bu sabah tartıldım bide ne göreyim şok şok şok. Senin davetin üzerine sizin 80-89 a gelecektim ya hani. o iş hayal oldu. 1 ay önce 80 kiloydum şimdi bunca aburcubura 85 olmuşumdur derken tartıda aç karnına 78 çıktım. 3-4 sefer çıktım yine aynı, inanmadım bide eşimi çıkarttım acaba tartımı bozu diye değilmiş. şimdi ben sizin topiğe nasıl katılacam ona üzüldüm.

aaaa ne güzel sen emziriyordun dimi, bu çok büyük bir şans aslında süper kalori yakıyorsun ama bir o kadar da acıkıyorsun,

ee o iş hayal oldu demişsin, 78 senin olmak istediğin kilo mu vermiycekmisin başka :KK53::KK53:
bizim topiğin ismi 80-89 ama hiç o kilolarda olan kalmadı ki herkes 5li 6 lı kilolarda :KK1::KK1:

aaaa ne güzel sen emziriyordun dimi, bu çok büyük bir şans aslında süper kalori yakıyorsun ama bir o kadar da acıkıyorsun,

ee o iş hayal oldu demişsin, 78 senin olmak istediğin kilo mu vermiycekmisin başka :KK53::KK53:
bizim topiğin ismi 80-89 ama hiç o kilolarda olan kalmadı ki herkes 5li 6 lı kilolarda :KK1::KK1:

başarıcam boyum 160 ideal kiloma düşücem inş. senin sayende dün başladım bu maratona ve hayat boyu sağlıklı beslenicem inş. bekle beni 80-89 topiği geliyooomm. ve çok mutluyum, çünkü son halim gözümün önüne gelio.kıyafetler, çıtı pıtı bir anne ..

başarıcam boyum 160 ideal kiloma düşücem inş. senin sayende dün başladım bu maratona ve hayat boyu sağlıklı beslenicem inş. bekle beni 80-89 topiği geliyooomm. ve çok mutluyum, çünkü son halim gözümün önüne gelio.kıyafetler, çıtı pıtı bir anne ..

diyette hayal kurmak gibisi de yoktur, minicik bir gülümseme yüzünde:21::21: PAHABİÇİLEMEZ...

görüşmek üzere, azimli iradeli günler diliyorum... :KK71::KK71:

darkcim canim biraz gaz ver yawrum allandir pullandir ballandir az
sürekli takip ediyorum burayi motive olmak icin
kg 87olmusum :) cok iyiii cookkkkkkkk

karbonhidratla proteini karıstırmayın diye bi kaç yerde okudum ne gibi bir zararı var canım acıklar mısın?

bugün bende basladım diyete akşama da koşu bandı alıyoruz sporuda ekledim mi gitsin kilolar:KK66:
canım sen çok güzel motive ediyosun insanları yaaa bende topiğinize gelmek istiyorum kilom uymuyo ama

heepp destek tam destek hanımlarrr En Büyük KKEn Büyük KK:KK19::KK19::KK19::KK19:
hadi bakalım darısı başınızaaaa :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
86-89 arası ilk resim, diğeri de yeni çektirdim aynı yer olmasına özen gösterdim, birde nasıl olduysa üstümedeki hırka da buna benzer rengi birebir aynı :KK1::KK1:
62.8 lük belkide 63 :KK36::KK36::KK36:

darkcim canim biraz gaz ver yawrum allandir pullandir ballandir az
sürekli takip ediyorum burayi motive olmak icin
kg 87olmusum :) cok iyiii cookkkkkkkk

hhahaha sutemcim çok iyi gidiyorsun şekerim, ara ara uğrayıp cevaplıyorum ama, sen hangi topiktesin şimcik :82:

karbonhidratla proteini karıstırmayın diye bi kaç yerde okudum ne gibi bir zararı var canım acıklar mısın?

canım zararı yok da, midede yakım açısından daha zormuş, ama bazı diyetisyenler de başka ikisini birlikte yemelisiniz diyor, daha net bişiy yok...

geçen gün hülya avşarın diyetisyeni anlatmıştı, sadece kh alımlarında vücut çok çabuk acıkacağı için yannda bir miktar proteinle yiyin diyordu :26:

tebrik ederim çoook güzel olmşsun:nazar:

teşekkür ederimmm çok naziksin :KK16:

bugün bende basladım diyete akşama da koşu bandı alıyoruz sporuda ekledim mi gitsin kilolar:KK66:
canım sen çok güzel motive ediyosun insanları yaaa bende topiğinize gelmek istiyorum kilom uymuyo ama

ooo süpersin çok hızlı girmişsin vallahii, ama zaten herşey kafada bitiyor :KK31::KK31:
sonrası hemen geliyor :KK64::KK64::KK64:

olsun gelebilirsin bizim topiğe canım, bizimde tutmuyor kilomuz ama orayı bırakmıyoruz :KK53::KK53:

X