Dansöz

Dansoze kadar o hooo, o tip mekanlari bilirim gaayet seksi giyimli kadinlar kizlar zaten cok guzel dans edebiliyorlar. Yani dansoze sira gelene kadar on masadaki hatunlari dusunun
Ben kiskanmazdim. Dansoze eriyip bitmez herhalde esiniz. Siz bence kiskancliktan ziyade esinize guvenmiyosunuz ve yuzlesmekten korkuyosunuz.

Dansöz dediğinizde bir emekçi. Asıl tanımı Oryantal danscısı. Teşhir değil bir sanat icra ediyor. Açık giyiniyor çünkü dans ederken kıvrımları görünüyor böylelikle. Bazıları her bir kasını oynatabiliyor ve çok estetik görünüyor. Fas’ta izledim. Kapalı giydirmişler. Hiç zevk vermedi.
Ben izlemeyi severim. Eşim zaten gece cluplerinde çalıştığı için Asena, Didem, Tanyeli.. hepsini tanıyor zaten. Kimi, neden kıskanayım?

Güvenmediğim bir durumla karşılaşırsam aliye kısaca bir bay bay derim neden korkayım ki

Bence erkek bedeni de gayet estetik olabiliyor, kaslı geniş omuzlu, uzun boylu, bronzlaşmış bir erkeğin yarı çıplak bir şekilde vücudunu sergileyerek dans ediyor olduğu bir ortama eşim beni götürür ve hiç rahatsızlık duymazsa ben de o durumda dansöz işini olumlu karşılayabilirim tabii. ama sanmıyorum ki ülkede erkeklerin çoğunluğu buna olumlu bakıyor olsun.Geçende parkta spor yapan üstsüz erkekleri polise şikayet ediyorlardı, aile var kardeşim burada, benim karımın karşısında yarı çıplak çıkamazsın diyorlardı. Kaldı ki evet, dansözlük erkeklerin göz zevkine hitap etsin diye icra ediliyor çoğu yerde. Ben kadının her kıvrımına bakılıp, zevk alınan bir eğlence de kendimi iyi hissetmem. "kadın oynatmak" diye tabir ettikleri bir mesele bile olabiliyor bu konu. Haa gitmekten zevk alanlar da vardır elbette, saygım büyük. ama ben gideceksem bile o noktaya kadar kalmazdım sanırım ki siz de huzursuz olmuşsunuz. nasıl rahat edecekseniz öyle davranın.

İşte aynı şey olsa sadece pipisi kapalı bi adam önümüzde dans etse nasıl tepki verirler acaba
Kiviran bi adami pipili kabul etmiyorlar iste
Mesela biz efe oyunu oynayan yoresel kiyafetli bi kadin cikip oynasa sorun etmeyiz
Onlar da sadece totosu kapali oryantel yapan erkegi sorun etmiyorlar malesef

Yok artık üstsüz erkekleri polise mi şikayet ettiler ne var yani bunda

Yok artık üstsüz erkekleri polise mi şikayet ettiler ne var yani bunda
videosunu gördüm sosyal medyada, polis falan çağırmışlar, spor aletlerinde spor yapıyorlardı adamlar, erkeklere gelince hemen rakipleri eleme derdine düşüyorlar, bize gelince biraz modern ol oluyor mesele. bence bu çifte standart çok sinir bozucu.

Fesatlar ondan ya da şikayet edenler kırobenim eşim şikayet etmez sonuçta spor aletlerinde spor yapıyorlar üstsüz de olabilirler bunda bir gariplik yok

Dansöz olayını bende sevmem kadınları aşağılayan bir meslek olduğunu düşünüyorum. Ama mesleğini yapan bir hemcinsimden de rahatsız olup kıskanmam. Siz huzursuz oluyorsanız 1-2 saat oturup kalkarsınız.

Ben mesaj atmadım arkadaşım atmış bahanesiyle yarışır bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…