- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.896
Zaten yavşayamazlar adamı mekandan atarlaryavşamk ne anlamadım
dansözün ortamda bulunup bulunmamasından rahatsızlık duyulmasından bahsettim
kastettiğim yavşamak filan hiç değildi
çoğu insan zaten sadece izliyor
yavşayan tek tük çıkar
Güvenmediğim bir durumla karşılaşırsam aliye kısaca bir bay bay derim neden korkayım kiDansoze kadar o hooo, o tip mekanlari bilirim gaayet seksi giyimli kadinlar kizlar zaten cok guzel dans edebiliyorlar. Yani dansoze sira gelene kadar on masadaki hatunlari dusunun
Ben kiskanmazdim. Dansoze eriyip bitmez herhalde esiniz. Siz bence kiskancliktan ziyade esinize guvenmiyosunuz ve yuzlesmekten korkuyosunuz.
İşte aynı şey olsa sadece pipisi kapalı bi adam önümüzde dans etse nasıl tepki verirler acabaBen de kaslı bir erkekle vals falan yapayım valla çiftetelli de olur o beni seyretsin ondan sonra dansözü izlesin
Kiviran bi adami pipili kabul etmiyorlar isteİşte aynı şey olsa sadece pipisi kapalı bi adam önümüzde dans etse nasıl tepki verirler acaba
Benimki dansöz oynarken asla bakmaz bana kafasını çevirir beni izler artık nasıl korkutmuşsamİşte aynı şey olsa sadece pipisi kapalı bi adam önümüzde dans etse nasıl tepki verirler acaba
Ayy çok iyi darısı başımaBenimki dansöz oynarken asla bakmaz bana kafasını çevirir beni izler artık nasıl korkutmuşsam
Yok artık üstsüz erkekleri polise mi şikayet ettilerBence erkek bedeni de gayet estetik olabiliyor, kaslı geniş omuzlu, uzun boylu, bronzlaşmış bir erkeğin yarı çıplak bir şekilde vücudunu sergileyerek dans ediyor olduğu bir ortama eşim beni götürür ve hiç rahatsızlık duymazsa ben de o durumda dansöz işini olumlu karşılayabilirim tabii. ama sanmıyorum ki ülkede erkeklerin çoğunluğu buna olumlu bakıyor olsun.Geçende parkta spor yapan üstsüz erkekleri polise şikayet ediyorlardı, aile var kardeşim burada, benim karımın karşısında yarı çıplak çıkamazsın diyorlardı. Kaldı ki evet, dansözlük erkeklerin göz zevkine hitap etsin diye icra ediliyor çoğu yerde. Ben kadının her kıvrımına bakılıp, zevk alınan bir eğlence de kendimi iyi hissetmem. "kadın oynatmak" diye tabir ettikleri bir mesele bile olabiliyor bu konu. Haa gitmekten zevk alanlar da vardır elbette, saygım büyük. ama ben gideceksem bile o noktaya kadar kalmazdım sanırım ki siz de huzursuz olmuşsunuz. nasıl rahat edecekseniz öyle davranın.
videosunu gördüm sosyal medyada, polis falan çağırmışlar, spor aletlerinde spor yapıyorlardı adamlar, erkeklere gelince hemen rakipleri eleme derdine düşüyorlar, bize gelince biraz modern ol oluyor mesele. bence bu çifte standart çok sinir bozucu.Yok artık üstsüz erkekleri polise mi şikayet ettilerne var yani bunda
Zerrin Özer'in son şarkı klibinde dansöz oynuyor arada açarız ben varım ya eşim izlemiyor kafa çeviriyor ah dedim ben olmasam nasıl izlersinAyy çok iyi darısı başıma
Fesatlar ondan ya da şikayet edenler kırovideosunu gördüm sosyal medyada, polis falan çağırmışlar, spor aletlerinde spor yapıyorlardı adamlar, erkeklere gelince hemen rakipleri eleme derdine düşüyorlar, bize gelince biraz modern ol oluyor mesele. bence bu çifte standart çok sinir bozucu.
Bilmem. Bu konuyu neden actiginizi yani kendinizi sorgulayin. Kiskanc biri degilseniz normalde, guven problemi vardir.Güvenmediğim bir durumla karşılaşırsam aliye kısaca bir bay bay derim neden korkayım ki
Ben mesaj atmadım arkadaşım atmış bahanesiyle yarışır bu.Kızlar trip attım ya, adam gülme krizine girdi nerden aklına geldi diye. Hiç ciddiye almadı beni
Olayın üzerinden bir hayli zaman geçti, dönemin parasıyla herkes 50-100 lira para takıyordu, elime 5 lira geldi görünmesin diye içeri sakladım diyornapsaydım rızkımızı dansözlere mi yedirseydim dedi ben bi ikna oldum gibi ahahahahaha
Napayım bacım mecbur ikna oldukBen mesaj atmadım arkadaşım atmış bahanesiyle yarışır bu.