Dansöz

Bahsettiğiniz bilinç altı durumu siz de var ve söz ettiğiniz bütün ayrıştırmalar sizden çıkmış. Görünen köy🤷‍♀️

Uyarının bir kibarlığı bir kabalığı var. Siz şimdi kibar mı oldunuz öyle yazıp bir de sündürme peyniri diye uzatınca.

Haa canınız siyaset çektiyse o sayfa da hiç görmedik, sizi oraya da bekleriz.
Sündüren sizsiniz.
Gayet kibarca uyardım, siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız, siyaset kafama takılmış olssaydı oralarda gezinirdim.
Ben siyasi tek yorum yapmadım istesem yapar konuyu da siysete çekerdim , tarzım değil.

Ama anlıyorumki orada konuşulanlar her konuya yansıyor demek.
Üzücü.
Mune inceleyip baksın karar versin.
Daha fazla uzatmayacağım.

Sündüren sizsiniz.
Gayet kibarca uyardım, siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız, siyaset kafama takılmış olssaydı oralarda gezinirdim.
Ben siyasi tek yorum yapmadım istesem yapar konuyu da siysete çekerdim , tarzım değil.

Ama anlıyorumki orada konuşulanlar her konuya yansıyor demek.
Üzücü.
Mune inceleyip baksın karar versin.
Daha fazla uzatmayacağım.
Kibarlık anlayışınız takdire şayan, iyi forumlar dilerim🙌

Ahaha yani benim açımdan pek de sorun yoktu. Çok değişik bir şeymiş gibi gelmedi. Ama şu kimse kimseye bakmıyor işi bence büyük yalanmış, dışarıdan bakan biri benim için de kimseye bakmadı demiştir ama baya baya çaktırmadan baktım çevreme 😅 küçüklükten alışık olsam bakmazdım belki bilemedim. Cinsel bir olayı hiç yok diyebilirim ama insanın aklına hiç gelmiyor o ortamda.
İnsanların defolari o kadar ortadadır ki o ortamda cidden libido yukselmeyebilir 😂

İnsanların defolari o kadar ortadadır ki o ortamda cidden libido yukselmeyebilir 😂
Ben insan fiziğine hiç öyle defo diye bakmadığım için bilemiyorum. Bana sadece konsept cinsellikten uzak geldi. Çok günlük hayat akışında bir ortam olduğu için heyecan yaratmıyor. Herkes de gayet hoştu bu arada öyle iğrenç falan değildi yani ortam.

Ben insan fiziğine hiç öyle defo diye bakmadığım için bilemiyorum. Bana sadece konsept cinsellikten uzak geldi. Çok günlük hayat akışında bir ortam olduğu için heyecan yaratmıyor. Herkes de gayet hoştu bu arada öyle iğrenç falan değildi yani ortam.
Ya şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur 😂

Ya şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur 😂
32 yaşındayım da beğeniyorum yani kendimi bilemicem. Ama genel olarak bana iğrenç gelmiyor insan vücudu. Ortamın cinsellikten uzak olması şöyle, adam mesela gazete okuyor, kadın bulmaca çözüyor falan yani çok günlük hayat. Cinselligi cagristiran bir atmosfer yok 😅 en azından benim moda gireceğim bir ortam değil😅

32 yaşındayım da beğeniyorum yani kendimi bilemicem. Ama genel olarak bana iğrenç gelmiyor insan vücudu. Ortamın cinsellikten uzak olması şöyle, adam mesela gazete okuyor, kadın bulmaca çözüyor falan yani çok günlük hayat. Cinselligi cagristiran bir atmosfer yok 😅 en azından benim moda gireceğim bir ortam değil😅
Özel bölge koltuk altı kıllarını almışlar miydi bari 🤢😂

Ben çok anormalim galiba biz gidince kadın çok güzel oynayınca ya da abartılı hareketler yapınca eşimi dürter oha baksana aaa falan yaparım o da tam tersi hiç bakmaz aşırı rahatsız olur sevmez yani hahah aklıma hiç kıskançlık gelmez 😂

benim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadır
malum partilidir, ailecek öylelerdir.

ama işi gereği fuardır kongredir katılmak zorunda
ve bu tür etkinliklerde neredeyse her zaman dansöz çıkan bir gece oluyor bir akşam çıkmasa bir akşam etkinliğinde çıkıyor - ki eskiden her akşam dansözlü şov'lu etkinlikler olurmuş 90lar türkiyesinde. şimdi ekonomik olarak anca 1 kere oluyor

eşiyle, alesiyle gitmez
özel hayatında gitmez kesinlikle, alkollü yere bile gitmez
ama iş olunca gidiliyor.

kendi adıma soruya cevap dansözle yarışabilecek bir bünye olduğum için ben epey eğlenirdim. eşim de eğlenirdi bence.
90 larda yilbaşında trt de dansöz çıkardı 12 den sonra herkes onu beklerdi.
Kadınlı erkekli dansöz izlenirdi. Hatta videoya kaydedilirdi.

Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
@Mune konu dağılmasın lütfen.
yorum yapmak istemedim konu uzamasın diye ama yazmadan geçemedim.
üyenin yazdığını okudum 3-4 kez en ufak bir siyaset yok yorumda. parti üzerinden insan tarifi hepimizin hergün yaptığı bişe. hatta izlediği kanal üzerinden bile. sabah akşam cnn izliyor dersem bi tip gelir göz önüne sabah akşam halk tv izliyo desem bi tip gelir göz önüne. ben de cok kez partisini kullanarak insan tarifi yaparım, bu siyaset yapmak mı? ailecek x partiler dersin, kendisi cok muhafazakar ama ailesi full y partili dersin. gayet net bi şablon çıkar. burda parti yada seçmenine en ufak bişe denmemiş zaten.
cok alıngan yaklaşmışsınız.
her parti hem iyi hem kötü özellikleri anlatılırken hep kullanılır ben kullanmayan duymadım.
herkesin beyninde bi parti imajı var, dunyanın her yerinde olduğu gibi ve bunu günlük hayatta biz insanlar kullanırız yani.
yada malum partililer kendine tepeden bakan tiplere hemen derler xxx zihniyeti diye. bu siyaset değil, yapmayın.
ki en ufak aşağılayıcı yada parti vizyonunun dışında bi kelime ile aynı cümlede geçirmemiş. cok muhafazakar sülalace malum partili. bitti, gayet net suan benim gözümde aile. gayet güzel anlatım.
siz fazla alınmışsınız. malum partiden ne anladınız onu da bilmiyorum ama, onlarca parti var muhafazakar.
banlanacaksa bu kadarcık bi malum parti ibaresi zaten harf yazacağım kadar bi yer değil demektir burası.

Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
@Mune konu dağılmasın lütfen.
hanımefendi konuyu siyasete filan bağlamadım
bir adamı tanımladım sadece, tanımlarken de günlük hayattaki ibadet pratiğini de, alkol tercihini de, ailesiyle yaşam tercihlerini de kısaca en özet şekilde anlattım. siyasi parti tercihi de bu adamın hayatını ve duruşunu tanımlayan özelliklerinden 1 tanesi. oldukça da fazla fikir veren bir tercini günümüz koşularında...

abdesti namazı bir parti ile ilişkilendirmiyorum -ne alaka kendi ailem hatta sülalem abdestli namazlı benim. o parti seçmeni de değiller...hadi bakalım...nerede ilişkinlendirmişim. namazlı e dolayısıyla da x partili mi demişim? burada asıl ilişkilendiren sizsiniz pardon da...

gördüğünüz gibi dindar denince belli bir insan tipi filan anlaşılmıyor çünkü çeşit çeşit dindar var
herkesin farklı din anlayışı var
o yüzden tanım yapabilmek okuyunca gözü önüne belli bir prototip getirebilmek için birşeyler daha demek gerekiyor
meyhane ortamına giden alkol ortamında eğlenen dansöz seyreden kişi dindar mı şimdi??????? o nerenin dindarı derler insana! ben insanlara dindar demeyi de sevmiyorum bu arada zira elimde iman ölçen bir aygıt yok kim daha dindar bilemem. onu inandıkları yaratıcı bilir. ben anca icraatlerine bana görünen yüzlerine bakarım. belki günlük hayatlarındaki kararlarında x dini y mezhebinin pratiğine göre hareket ettiklerini gözlemliyorum, türkiyede muhafazakar denilen mahalledenler gibi şeyler diyeblirim. --konuyu uzatmamak için geçiyorum.

konuda alıntıladığım kişi de eşinin alkollü mekana filan gitmediğini söylemişti mesela, ama muhtemelen x partili olduğu için siyasi duruşla değil başka bir tercih meselesi yüzünden gitmiyordu. benim tanıdğım kişi dini tercihleri farklı olsa da ticari yönü baskın gelmiş ki gidiyor.

başka bir insanın da eşinin gitmek istemesi baskın gelir gider

daha başka bir insanın işi bu ortamdadır milyon kere gitmiştir...çeşit çeşit insanlar arasında 1 tanesini tanımladım sadece...

Ben çok anormalim galiba biz gidince kadın çok güzel oynayınca ya da abartılı hareketler yapınca eşimi dürter oha baksana aaa falan yaparım o da tam tersi hiç bakmaz aşırı rahatsız olur sevmez yani hahah aklıma hiç kıskançlık gelmez 😂
aynen benim annem babam. hatta plajda bile laf atarlar birbirlerine, aa kıza bak manken gibi der annem, babama gösterir, babam anneme başka birini gösterir. hele yurtdışında falan bizden daha güzel fizikli tipler olunca, tamamen dalga konusu yaparız.
35 yıllık evliler, en ufak bir güven sorunu, aldatma falan olmadı hani en son dert bizim evde o işler. zaten iç gıdıklayıcı hisler yoksa baktı bakmadı manken dansöz olmuyor.
ben de erkek arkadaşımla gayet öyleyim, aksini düşünemiyorum bile,
biz de ailecek anormaliz demek ki bunu anladım :))

20 yaş ile 30 yaş arasındaki çekicilikteki fark doğum ve kilo gibi unsurlar değil spor yapmamaktan hep😂

Bana da iğrenç gelmiyor size katılıyorum 👍34 yaşında biri olarak ben de kendimi beğeniyorum.

X