Dansöz

Bak şimdi yine eşimin dansöze para sıkıştırdığı anlar geldi gözümün önüne🥹 az sonra gelir işten, iyi oldu hatırlattığınız beş sene önceki olay yüzünden az trip atayım unutmuştum bu meseleyi🤣🤣🤣
baxım konu bu akşam aile faciasına dönmesin de ,herkesin bir anısı çıktı bak:)))))

Bak şimdi yine eşimin dansöze para sıkıştırdığı anlar geldi gözümün önüne🥹 az sonra gelir işten, iyi oldu hatırlattığınız beş sene önceki olay yüzünden az trip atayım unutmuştum bu meseleyi🤣🤣🤣
Valla bekliyorum, kapıdan girsin hoş geldin, sen niye dansöze para takmıştın bi daha anlat diyerek karşılayacağım🤣🤣🤣
Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarım...

erkeklerin de en sevmedikleri şey varya eski konuların açılması:)))
Bana ne takmasaydı🤣🤣🤣
Hatta şöyle oldu, kız bizim masaya musallat oldu gitmiyor, önce erkek kardeşime yapıştı, o da çıkardı parayı bana verdi ben takayım diye. Ben de askısına sıkıştırdım a aaa o da ne baktım ki eşim direkt memeye yapıştırıyor.
Aha valla geldi ben gidiyorum:sinirli:

Bana ne takmasaydı🤣🤣🤣
Hatta şöyle oldu, kız bizim masaya musallat oldu gitmiyor, önce erkek kardeşime yapıştı, o da çıkardı parayı bana verdi ben takayım diye. Ben de askısına sıkıştırdım a aaa o da ne baktım ki eşim direkt memeye yapıştırıyor.
Yuuuh ya kardeşinize helal olsun püüü :rolleyes:

Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarı
O zaman garip garip şeyler yapmasınlar :rolleyes:

Bana ne takmasaydı🤣🤣🤣
bak dedim dimi aile faciası çıkacak diye:)))))))
kız durun sakin olun

Bana ne takmasaydı🤣🤣🤣
Görünmeyen yerlere vur dışardan anlaşılmasın, yüzüyle para kazanan biriyse ekmek paranızdan olmayın 🤣

ben de akşam bu gazla gidip kocama bi oryantal yapayım:)))
ilkokul öğretmenim anneme bu kızı okutmayın dansöz yapın parayı kırar demişti:)
kınaya çağrılan yegane oryantal olarak eş,dost ,akrabaya çok iyiliğim dokundu bak:)
ama benim herif oryantale doyduğundan dönüp de bakmıyo bile garibim:)

Kızlar trip attım ya, adam gülme krizine girdi nerden aklına geldi diye. Hiç ciddiye almadı beni🤣🤣🤣
Olayın üzerinden bir hayli zaman geçti, dönemin parasıyla herkes 50-100 lira para takıyordu, elime 5 lira geldi görünmesin diye içeri sakladım diyor😂😂 napsaydım rızkımızı dansözlere mi yedirseydim dedi ben bi ikna oldum gibi ahahahahaha

Kızlar trip attım ya, adam gülme krizine girdi nerden aklına geldi diye. Hiç ciddiye almadı beni🤣🤣🤣
Olayın üzerinden bir hayli zaman geçti, dönemin parasıyla herkes 50-100 lira para takıyordu, elime 5 lira geldi görünmesin diye içeri sakladım diyor😂😂 napsaydım rızkımızı dansözlere mi yedirseydim dedi ben bi ikna oldum gibi ahahahahaha
Yaaaa hahhahha adam aile ekonomisini düşünmüş işte yine suçlu olmuş bu kadın milletine yaranılmıyor :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Neden rahatsız oldunuz? İnsanların mesleği o? İstemezseniz bakmayın. Eşiniz capkin biri mi ondan mı tedirgin oldunuz anlamadım ama dans etmek kötü bir şey değildir izlemek istemezseniz gitmezsiniz

Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Bence kıskanç olma ihtimaliniz fazla. Aman ne güzel gidin eğlenin iki kurtlarınizi dökün... giderseniz şimdiden iyi eglenceler

Dansöz olayını çok iğrenç buluyorum çok aşağılayıcı. Yanında kaslı erkekle oynayacaksa olabilir yani orada erkeklerin göz zevkine hizmet edecek biri varsa kadınların da olmalı bakalım erkekler nasıl hissedecek. !
Yani benim eşime bir kadın meme sallayacak kalça sallayacak ve benden bu durumu normal karsilamami istiyorsa ben de kaslı erkeklerin yanında oynayınca ses etmeyecek kusura bakmasın
Ben de kaslı bir erkekle vals falan yapayım valla çiftetelli de olur o beni seyretsin ondan sonra dansözü izlesin 😂😂

X