Kalın tabi, bence de eğlenin hatta iki tane de bizim yerimize atın, bebeğim büyüsün gidemediğim tüm konser, tiyatro, dansöz, meyhane, söyleşi ne varsa akın edeceğimGaliba kalıcam ya hatta dansözle göbek bile atabilirim o anki psikolojime bağlı
Ya aslında mantıken bakınca gerçekten dansöze gelene kadar neler neler var çevremizde o yüzden başta bi huzursuz hissettim bi de bugün bi video yayıldı gelin damat düğünde dansöz getirtmiş damat dansöze kucağıma gel falan yapıyo ona sinir olmuştum herhalde o yüzden dansözü duyunca modum düştü
Ayy bana gönderseniz ne makbule geçerdiiii
bilseydim amma taliplisi varmış:)Hmm hâlâ duruyor mu şişe ?
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Doğru bu arada bakmak var bakmak var. Bazıları gözüyle şey yapıyor yani ee zaten böyle bir adamsa da baştan evlenmezdikbilseydim amma taliplisi varmış:)
şimdi adını hatırlamıyorum ama o zaman bakmıştım,450 tl idi piyasa fiyatı:)
çok büyük bir oteldi, alkol alan da yarı yarıya diyeyim ama kimsenin yavşadığını görmedim mesela:)
herkes alkol alınan yerlerde alkol aldı,her akşam canlı müzik vardı mesela .
aklıma gelyor şimdi:)
1000 kişilik bir canlı müzik alanı düşünün,konser alanı gibi
herkes bir arada usulunce eğlendi.
fakat 5 kişilik en önde bir grup vardı mesela
tam yavşama öyle birşey işte
kadınların 5 i de bildiğiniz striptiz dansı gibi teşhirci şekilde dans ettiler bütün gece ve onları gören ön cenahta herkes de rahatsızdı. diğer kadınlar da dekolteli vs giyinmişti ama doğru düzgün eğlenip gittiler
yavşama aslında bir uslup meselesi,niyet meselesi,niyeti farklı olan her ortamda kendini belli ediyor
erkeklerin dansöz meselesi de aynen böyle
Ben de çok iyi oynamak istiyorum ya gitmeden evde iki video izliyim youtubedan bişeyler kapıyımÇok iyi oynuyorlar ama ya. Ben bile böyle izlerken dibim düşüyor. Rahatsız olacaksanız sahneye çıkarken ayrılın mekandan
Soeun etmezdim ben.Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
hah işte kocanda sorun yoksa sorun etmeYaa aslında gerçekten hiç kıskanç değilim eşim de öyle ama nedense bi huzursuz oldum ama sonra dedim ne alaka saçmalama git eğlen evine dön bi daha taaa ne zaman eğlenebilirsin. Eşim de aç köpek gibi kadına bakıcak bi adam değil o yüzden boşuna rahatsız olduğumu farkettim şu anAyyy alemsiniz gerçekten kızlar bazı yorumları okurken gülmekten sandalyeden düşücektim
Ben de çok iyi oynamak istiyorum ya gitmeden evde iki video izliyim youtubedan bişeyler kapıyım
Doğru diyorsunuz yarım saatlik bir olay için kırk yılın başı çıkılan bir geceyi mahvetmek saçma olur zaten bu sefer de huysuz kıskanç diye konuşurlar bi de aman aman kimsenin ağzına laf vermek istemiyorumhah işte kocanda sorun yoksa sorun etme
azıcık bakar hepsi o:)
Karı koca eşli olarakmi çıplaklar kampına gitmistiniz?Ya ben hiç sevmiyorum oryantal muhabbeti. Hem estetik gelmiyor hem de kadın bedeninin bu şekilde sergilenmesinden rahatsız oluyorum. Biz olsak gitmezdik ama kıskançlıkla ilgisiz bir bakış açısından bakıyorum. Zira öncesinde çıplaklar kampına gitmisligimiz var
Benim dengesizlik seviyemKonu rahatsiz olmakla başlayip dansözle oynamaya gelmiş.
bence kalk dansözle oyna,dansözün önüne geç,böylece kocan da dansöze bakamaz,sen de eğlenmiş olursun ,konu da kapanır.Doğru diyorsunuz yarım saatlik bir olay için kırk yılın başı çıkılan bir geceyi mahvetmek saçma olur zaten bu sefer de huysuz kıskanç diye konuşurlar bi de aman aman kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum
Valla kadını popomla itliyim ben oynıyım yerinebence kalk dansözle oyna,dansözün önüne geç,böylece kocan da dansöze bakamaz,sen de eğlenmiş olursun ,konu da kapanır.
nasıl ama iyi fikir bence:)
EvetKarı koca eşli olarakmi çıplaklar kampına gitmistiniz?
o kadar da çaktırma ,şöyle nazik nazik çaktırmadan:)Valla kadını popomla itliyim ben oynıyım yerine
Türkiye dışındami burası?
Turkiyede var mı ki ya? Evet Avrupa'da bir yerde gittik.Türkiye dışındami burası?