- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
baxım konu bu akşam aile faciasına dönmesin de ,herkesin bir anısı çıktı bak:)))))Bak şimdi yine eşimin dansöze para sıkıştırdığı anlar geldi gözümün önüneaz sonra gelir işten, iyi oldu hatırlattığınız beş sene önceki olay yüzünden az trip atayım unutmuştum bu meseleyi
Valla bekliyorum, kapıdan girsin hoş geldin, sen niye dansöze para takmıştın bi daha anlat diyerek karşılayacağımbaxım konu bu akşam aile faciasına dönmesin de ,herkesin bir anısı çıktı bak:)))))
erkeklerin de en sevmedikleri şey varya eski konuların açılması:)))Valla bekliyorum, kapıdan girsin hoş geldin, sen niye dansöze para takmıştın bi daha anlat diyerek karşılayacağım
Bak şimdi yine eşimin dansöze para sıkıştırdığı anlar geldi gözümün önüneaz sonra gelir işten, iyi oldu hatırlattığınız beş sene önceki olay yüzünden az trip atayım unutmuştum bu meseleyi
Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarım...Valla bekliyorum, kapıdan girsin hoş geldin, sen niye dansöze para takmıştın bi daha anlat diyerek karşılayacağım
O zaman garip garip şeyler yapmasınlarerkeklerin de en sevmedikleri şey varya eski konuların açılması:)))
Bana ne takmasaydıerkeklerin de en sevmedikleri şey varya eski konuların açılması:)))
Yuuuh ya kardeşinize helal olsun püüüBana ne takmasaydı
Hatta şöyle oldu, kız bizim masaya musallat oldu gitmiyor, önce erkek kardeşime yapıştı, o da çıkardı parayı bana verdi ben takayım diye. Ben de askısına sıkıştırdım a aaa o da ne baktım ki eşim direkt memeye yapıştırıyor.
Aha valla geldi ben gidiyorum
Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarı
O zaman garip garip şeyler yapmasınlar
bak dedim dimi aile faciası çıkacak diye:)))))))Bana ne takmasaydı
Hatta şöyle oldu, kız bizim masaya musallat oldu gitmiyor, önce erkek kardeşime yapıştı, o da çıkardı parayı bana verdi ben takayım diye. Ben de askısına sıkıştırdım a aaa o da ne baktım ki eşim direkt memeye yapıştırıyor.
Görünmeyen yerlere vur dışardan anlaşılmasın, yüzüyle para kazanan biriyse ekmek paranızdan olmayınBana ne takmasaydı
Ben bile sinirlendim eve gidince benimkine trip atıyımbak dedim dimi aile faciası çıkacak diye:)))))))
kız durun sakin olun
Oha resmen canım kocama trip atmak çekti. Kocam başka şehirde arayıp çatsam olur mu ki? Aynı tadı vermez.Ben bile sinirlendim eve gidince benimkine trip atıyım
Yaaaa hahhahha adam aile ekonomisini düşünmüş işte yine suçlu olmuş bu kadın milletine yaranılmıyorKızlar trip attım ya, adam gülme krizine girdi nerden aklına geldi diye. Hiç ciddiye almadı beni
Olayın üzerinden bir hayli zaman geçti, dönemin parasıyla herkes 50-100 lira para takıyordu, elime 5 lira geldi görünmesin diye içeri sakladım diyornapsaydım rızkımızı dansözlere mi yedirseydim dedi ben bi ikna oldum gibi ahahahahaha
Ya ya sormaYaaaa hahhahha adam aile ekonomisini düşünmüş işte yine suçlu olmuş bu kadın milletine yaranılmıyor
Of öyle olunca ben daha çok sinirleniyorum ya benimle çata çat kavga etmeliYa ya sormaben canını sıkmayı planlarken adamın güleceğim diye gözünden yaş geldi Allah da seni güldürsün diyerek geziyor şu an evin içinde
Neden rahatsız oldunuz? İnsanların mesleği o? İstemezseniz bakmayın. Eşiniz capkin biri mi ondan mı tedirgin oldunuz anlamadım ama dans etmek kötü bir şey değildir izlemek istemezseniz gitmezsinizMerhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Bence kıskanç olma ihtimaliniz fazla. Aman ne güzel gidin eğlenin iki kurtlarınizi dökün... giderseniz şimdiden iyi eglencelerMerhaba arkadaşlar,
Haftasonu arkadaş grubumuzdan bir kız eşi için doğum günü eğlencesi planladı. Mekanı da kendisi buldu. Yeni nesil meyhane tarzı yerlerden biri modern bir yer. Onlar daha önce benim doğum günüme gelmiştiler hem de işten çıkıp geç saatte de olsa o yüzden iade-i ziyaret olarak gitmemiz gerekiyor samimi olduğumuz insanlar. Gidecek olan herkes evli ortalama 4-5 çiftiz. Her neyse mekanı incelediğimde gece sonuna doğru oryantal de olacağını gördüm ve nedense rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım aslında kıskanç biri de değilim o kadar ama bilemedim. Siz olsanız napardınız?
Ben de kaslı bir erkekle vals falan yapayım valla çiftetelli de olur o beni seyretsin ondan sonra dansözü izlesinDansöz olayını çok iğrenç buluyorum çok aşağılayıcı. Yanında kaslı erkekle oynayacaksa olabilir yani orada erkeklerin göz zevkine hizmet edecek biri varsa kadınların da olmalı bakalım erkekler nasıl hissedecek. !
Yani benim eşime bir kadın meme sallayacak kalça sallayacak ve benden bu durumu normal karsilamami istiyorsa ben de kaslı erkeklerin yanında oynayınca ses etmeyecek kusura bakmasın