Dansöz

baxım konu bu akşam aile faciasına dönmesin de ,herkesin bir anısı çıktı bak:)))))

Valla bekliyorum, kapıdan girsin hoş geldin, sen niye dansöze para takmıştın bi daha anlat diyerek karşılayacağım
Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarım...

erkeklerin de en sevmedikleri şey varya eski konuların açılması:)))
Bana ne takmasaydı
Hatta şöyle oldu, kız bizim masaya musallat oldu gitmiyor, önce erkek kardeşime yapıştı, o da çıkardı parayı bana verdi ben takayım diye. Ben de askısına sıkıştırdım a aaa o da ne baktım ki eşim direkt memeye yapıştırıyor.
Aha valla geldi ben gidiyorum

Yuuuh ya kardeşinize helal olsun püüü

Yaaa alemsiniz cidden valla öyle bişey yapmaya kalkarsa o parayı alıp ağzına sokarı
O zaman garip garip şeyler yapmasınlar

bak dedim dimi aile faciası çıkacak diye:)))))))
kız durun sakin olun

Görünmeyen yerlere vur dışardan anlaşılmasın, yüzüyle para kazanan biriyse ekmek paranızdan olmayın

ben de akşam bu gazla gidip kocama bi oryantal yapayım:)))
ilkokul öğretmenim anneme bu kızı okutmayın dansöz yapın parayı kırar demişti:)
kınaya çağrılan yegane oryantal olarak eş,dost ,akrabaya çok iyiliğim dokundu bak:)
ama benim herif oryantale doyduğundan dönüp de bakmıyo bile garibim:)

Kızlar trip attım ya, adam gülme krizine girdi nerden aklına geldi diye. Hiç ciddiye almadı beni
Olayın üzerinden bir hayli zaman geçti, dönemin parasıyla herkes 50-100 lira para takıyordu, elime 5 lira geldi görünmesin diye içeri sakladım diyor napsaydım rızkımızı dansözlere mi yedirseydim dedi ben bi ikna oldum gibi ahahahahaha

Yaaaa hahhahha adam aile ekonomisini düşünmüş işte yine suçlu olmuş bu kadın milletine yaranılmıyor

Neden rahatsız oldunuz? İnsanların mesleği o? İstemezseniz bakmayın. Eşiniz capkin biri mi ondan mı tedirgin oldunuz anlamadım ama dans etmek kötü bir şey değildir izlemek istemezseniz gitmezsiniz

Bence kıskanç olma ihtimaliniz fazla. Aman ne güzel gidin eğlenin iki kurtlarınizi dökün... giderseniz şimdiden iyi eglenceler

Ben de kaslı bir erkekle vals falan yapayım valla çiftetelli de olur o beni seyretsin ondan sonra dansözü izlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…