Dansöz

Ayy bana gönderseniz ne makbule geçerdiiii

Hmm hâlâ duruyor mu şişe ?

Yaa aslında gerçekten hiç kıskanç değilim eşim de öyle ama nedense bi huzursuz oldum ama sonra dedim ne alaka saçmalama git eğlen evine dön bi daha taaa ne zaman eğlenebilirsin. Eşim de aç köpek gibi kadına bakıcak bi adam değil o yüzden boşuna rahatsız olduğumu farkettim şu an Ayyy alemsiniz gerçekten kızlar bazı yorumları okurken gülmekten sandalyeden düşücektim

Bi de bugün gördünüz mü bilmiyorum bi damat düğünde dansöze kucağıma gel diyo gelin hemen koşa koşa gidip oturuyor üstüne bu muhabbet olunca bilinçaltım error verdi galiba

Tamamen ciplak mi genelde öyle oluyor çünkü sizde mi çıplak gezdiniz

Ohenzi

Tamamen ciplak mi genelde öyle oluyor çünkü sizde mi çıplak gezdiniz
Evet tamamen çıplak, hatta kıyafet yasak yani yok öyle ben mayo giyeyim milletin ç.künü göreyim muhabbeti herkes gayet medeniydi, ben de çaktırmadan göz ucuyla baktım sadece

Bence abartıyosun.
Eşin zaten nerde nasıl davranacağını bilen biriyse birşey olmaz. Oryantalde sürekli sizin masada olacak değil.
Tadını çıkarmaya bak gecenin.

Rahatsız olduysanız gitmeyin tabi. Kişiye bağlı değişen bir eğlence anlayışı. Biz neredeyse her cumartesi gidiyoruz,herkes de kalkıp dansözle beraber oynuyor kadın-erkek. Bana komik geliyor ya izleyip eğleniyorum şahsen :)

Ya aslında mantıken bakınca gerçekten dansöze gelene kadar neler neler var çevremizde o yüzden başta bi huzursuz hissettim bi de bugün bi video yayıldı gelin damat düğünde dansöz getirtmiş damat dansöze kucağıma gel falan yapıyo ona sinir olmuştum herhalde o yüzden dansözü duyunca modum düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…