- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.300
- 298
Kız kıza tabiki dansöz aşırı eğlencelidir orası kesin daha eglencelisi kız kıza olup zenne cagirmaktir heraldeDansözlü eğlenceye gitmeden önce(kız kıza kına da gelmişti) dansöz olayına çok karşıydım ama baya eğlenceli bir şeymiş. Tabii dansöz peşime takılıp zorla kucağıma oturmaya çalışıp bir de çıkışta numarasını vermese tam olurdu ama yine de eğlenceliydi
Bu kadar rahatsız oluyorsanız dansöz çıkmadan ya da çıkar çıkmaz kalkarsınız kimseye de ayıp olmaz.
hayata bakış açınızda oryantal sorun değilse ki meyhane ortamına giden birini rahatsız etmeyeceğini düşündüm.
oryantal sizi neden rahatsız etti.
eşiniz hiç oralı olmazsa sorun olmaz
tutup göğsüne para yapıştıracak diye korkuyorsanız orasını bilemem:)
tamamen hayat tarzınızla alakalı bir durum bu ve biz bunu bilmiyoruz
Kız kıza tabiki dansöz aşırı eğlencelidir orası kesin daha eglencelisi kız kıza olup zenne cagirmaktir heralde
Ay ne alakası var ya. Dansöz izlenir, izleyen yavşak olmaz. Yavşamak dediğiniz şey kadına gidip yanaşması ellemes fln olur. Bunu da herhalde yanında sevgilisi eşi olan adam yapmaz. Yok artık.Ne alakası var anlamadım, yemeyi içmeyi çakırkeyif olmayı seven insanlar yvşaklıktan hoşlanacak diye bir durum mu var ... ben de gezmeyi severim, rakı balığa da giderim ama ortada kadın bedeni teşhirlenen bir eğlence varsa tabi ki istemem. Eğlenmek başka, yvşamak başka.
Ay ne alakası var ya. Dansöz izlenir, izleyen yavşak olmaz. Yavşamak dediğiniz şey kadına gidip yanaşması ellemes fln olur. Bunu da herhalde yanında sevgilisi eşi olan adam yapmaz. Yok artık.
yavşamk ne anlamadımNe alakası var anlamadım, yemeyi içmeyi çakırkeyif olmayı seven insanlar yvşaklıktan hoşlanacak diye bir durum mu var ... ben de gezmeyi severim, rakı balığa da giderim ama ortada kadın bedeni teşhirlenen bir eğlence varsa tabi ki istemem. Eğlenmek başka, yvşamak başka.
Valla ben bundan rahatsızlık duymuyorum. Vücudumuz güzel yani, erkeklerden güzeliz. Kendim de hatta kalkar oynarım yani. Gayet eğlenirim.benim pek hoşuma giden bir eğlence türü değil açıkçası, yarı çıplak bir kadın ortada dans ediyor. Ortada basbayağı kadın bedeninin sergilenmesine dayalı bir eğlence türü var, hiç hoş değil, hiç bana göre değil.
bu şekilde düşünüyorsanız tvyi kapatınbenim pek hoşuma giden bir eğlence türü değil açıkçası, yarı çıplak bir kadın ortada dans ediyor. Ortada basbayağı kadın bedeninin sergilenmesine dayalı bir eğlence türü var, hiç hoş değil, hiç bana göre değil.
Sana göre olmayabilir. Buna saygı duyuyorum ama bından rahatsız olmayan insanlara da yavşak demek hoş değil. Dansözlü ortama girip normal izleyen, eğlencesine bakan erkeğe de yavşak demeyelim artık. Yavşak demeniz için kadına asılması lazım. Bu bambaşka bir şeybenim pek hoşuma giden bir eğlence türü değil açıkçası, yarı çıplak bir kadın ortada dans ediyor. Ortada basbayağı kadın bedeninin sergilenmesine dayalı bir eğlence türü var, hiç hoş değil, hiç bana göre değil.
Ya böyle kadın bedeni diye hassas yorumlar yapılıyor da bacağımız güzelse mini giyiyoruz şort giyiyoruz. Memelerimiz güzelse dekolte seviyoruz. Düğüne gidiyoruz gayet dansöz gibi döktürüyoruz yani. Ben bu dansöz duyarını asla anlamıyorum. Valla dansözsüz eğlence mekanına git fıstık gibi gençkızlar croplar süper miniler döktürüyor yani. E o zaman da kocalarınızın gözünü mğ bağlıyorsunuz yani? Gayet normal. Kadının bedenini ilk kez görmüş gibi bakacağını da sanmam ben zaten normal bir erkeğin debu şekilde düşünüyorsanız tvyi kapatın
sosyal medyadan çıkın
heryer kadın bedeni üzerinden malesef.
evet bence de öyle.Ya böyle kadın bedeni diye hassas yorumlar yapılıyor da bacağımız güzelse mini giyiyoruz şort giyiyoruz. Memelerimiz güzelse dekolte seviyoruz. Düğüne gidiyoruz gayet dansöz gibi döktürüyoruz yani. Ben bu dansöz duyarını asla anlamıyorum. Valla dansözsüz eğlence mekanına git fıstık gibi gençkızlar croplar süper miniler döktürüyor yani. E o zaman da kocalarınızın gözünü mğ bağlıyorsunuz yani? Gayet normal. Kadının bedenini ilk kez görmüş gibi bakacağını da sanmam ben zaten normal bir erkeğin de
Katılıyorum. Striptizci kons dansöz kadının meta olarak kullanılmasına sinir oluyorum.benim pek hoşuma giden bir eğlence türü değil açıkçası, yarı çıplak bir kadın ortada dans ediyor. Ortada basbayağı kadın bedeninin sergilenmesine dayalı bir eğlence türü var, hiç hoş değil, hiç bana göre değil.
dur hele bacım ortalığı karıştırma:)Bende düğünüme dansöz çağırmayı düşünüyorum işte
Ben de dansöze bakarım ki ondan çağırmak istiyorumdur hele bacım ortalığı karıştırma:)
anacım bence iyi fikir değil neden dersen gelin olarak kimse sana bakmaz,dansözde olur herkesin gözü
bi açıdan dedikodunu edemezler dansöze bakmaktan:)
bi açıdan ise rahat edersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?