- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
- Konu Sahibi LimonluBahce
ayy canim baya motive oldum... tamam INSAALLAH yarindan itibaren markete gidip yesil cay(ki hayatimda 1 defa ictim),diyet biskuvi falan alcam ve porsiyonlarimi kucultucem ve dansima da daha dikkat edicem. INSAALLAH hedefimiz ayni bu ay (beraber) 6 kilo gelen ay da (yalniz ben)6 kilo verirsem ne ala. gel keyfim gel...
diyet bisküvi sevmiyorum aslında canım ben .. tadı tuzu olmuyo. oun yerine bir kase yoğurt yesen hepsinden iyi.
bir de her gün akşam 1 kase yoğurt bel bölgesindeki yağların gitmesine yardımcı oluyormuş gıda müh okuyan bi ark söylemişti ama düzenli olması lazımmış
aslinda 55 kilo en iyisi fazla da zayif olmak iyi deyil. canim peki dondurma yemicekmiyiz? mesela ben cekirdeyi,gazli icecekleri cok seviyorum. yemicekmiyim onleri artik?
evet canım fazla zayıflama bence de annem bana şuan 60 iyi daha verme diyor yüzlerin çöker diyor ama ben vermek istiyorum ..
dondurma tabiki yiyeceksin önceden 1 porsiyon yiyorsan( yaklaşık 5 top filan işte) şimdi 2-3 topla bitirmelisin .
ve ne sıklıkla yiyorsan mesela haftada 4 gün mü haftada 1-2 gün yapacaksın kendine ödül gibi düşün.
çekirdeği bence çıkar hayatından. ben 3 ay yemedim ki bende çok severim cildimde sivilceler bile azaldı
şöyle düşün bunu yemek bana ne kazandırıyo. şu ana kadar yedim yedim de ne oldu. bu hale geldim. peki bunu yemezsem ne kaybederim. peki bunu yersem ne kazanırım diye düşün herşeyde.
gazlı içecekleri de tamamen kaldır. ben de dayanamıyorum hele hele sıcak yaz günlerinde.
onun yerine bi maden suyu al içine biraz limon sık onu iç.
doğallarını seç yani.bi nevi sağlıklı yaşam gibi düşün..