- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
Bugün yine başladım zaten.Bir hafta kadar yapcam, 1 hafta sonunda yazcam ne kadar verdiğimi. Tabi bu sefer yediklerimede dikkat etcem. Allah'ın izniyle verecem bu kiloları.
aman aramıza hoşgeldin tatlımmm
uygulamakta olduğun bir diyet var mı
Malesef yok canım. Hem ramazan sebebiyle diyet yapmıyorum, hem de diyete başlayınca psikolojim bozuluyor.Kendimi çok baskı altında hissediyorum. Ama yediklerime dikkat ediyorum. Her şeyden yiyorum ama az yiyorum.
okudum tatlım ..[/COLOR]
Özelden yazayım canım.
ben de varım :)) kıştan beri çok yer oldum özellikle ekmek
2 -3 kilo aldım ama çok fark etti artık tehlike çanları çalıyor :))
müziğimi açayım şimdiden oturduğum yerde de olsa başlayayım alıştıra alıştıra:79:
okudum tatlım ..
öyle çok da değilsn bence boy var boooy bizim gibi değilsin
fıstık gibi olacağız inşallah inanıyorum ben
Bende denemek istiyorum banada yer varmı
Yeni evliyim 2 ayda 8 kilo aldım
Diyetisyene gitmiştim düğünden önce 12 kilo vermiştim 3 ayda bırakınca 2 ayda 8 kilosunu aldım
Olmaz mııııı?? Herkese yer var. Yeter ki kilolar gitsin.
oo ben yokkene aramıza yeni katılanlar olmus hoşgeldiniz diyorum onlara. evet kızlar yarın bir haftamız doluyo helecan varmı bakalım kim 1. olucak ;D
Ben yenilerdenim Canim neler yapıyoruz haftalık sonuc mu alınıyor hic bı Sey bilmiyor da
Ben yenilerdenim Canim neler yapıyoruz haftalık sonuc mu alınıyor hic bı Sey bilmiyor da
evet tatlım biz gecen salı baslamıstık burda toplanmaya ve kendimizce bir haftalık yarış baslatmıstık yarın bu süre doluyo bakalım göricez kim ne almış kim ne vermiş . ben kesin almıs cıkıcamda(
canım sizde kilo bildirimi yapar 2. haftaya katılırsınız .
okudum tatlım ..
öyle çok da değilsn bence boy var boooy bizim gibi değilsin
fıstık gibi olacağız inşallah inanıyorum ben
aramıza hoşgeldin tatlım ..
giderek büyüyoruz çok güzel ..
birlkten kuvvet doğar demişler..
inşallah öyle olacağız ..
Bende denemek istiyorum banada yer varmı
Yeni evliyim 2 ayda 8 kilo aldım
Diyetisyene gitmiştim düğünden önce 12 kilo vermiştim 3 ayda bırakınca 2 ayda 8 kilosunu aldım
Teşekkür ederim tAtlim hemen gitsin kilolar hemde oynaya oynaya
Neler yapıyoruz şimdi biraz yardımcı olursan sevinirim
oo ben yokkene aramıza yeni katılanlar olmus hoşgeldiniz diyorum onlara. evet kızlar yarın bir haftamız doluyo helecan varmı bakalım kim 1. olucak ;D
Neden Canim kaçamak yapıp dansları serdin mı yoksa
Bı daha ki tura bende katılıyorum o zaman dimi
Selamlar kizlarrrr....
Konunuzu okudum hosuma gitdi ve bir öneri getirdim....
Sizin bir haftaniz doldu ne tür bir dans yaptiniz ? Yarin bakalim kac kilo vermissiniz :)
Zumba diye bir dans var hem spor hem dans hem eglence ben oyun bozanlik olmasin diye Sali günü baslamayi düsünüyorum...
Ama o Zumba dansiyla... Bir video ekliyorum sadece dans türünü görün diye...
Secret Dance Lyss in Murten (Zumba) - YouTube
Bu arada utanmadan sikilmadan yaziyorum boyumu kilomu:26:
Boy 1.68
Kilo 64
Bakalim haftaya kadar ne diyisecek haydi hayirlisi :)
Kime bildiricem Canim baya fazla kilom sok olabilir ben tartıda görünce sok olmuştum çünkü