- 15 Temmuz 2012
- 125
- 0
- Konu Sahibi LimonluBahce
tamam tatlım ..
sorun değil yani ..
canm bi eczaneye uğraya orda kesin oluyo tartı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam tatlım ..
sorun değil yani ..
canm bi eczaneye uğraya orda kesin oluyo tartı.
kizlae 5 gunde 5 kilo diyetini uyguladinizmi hic? ben burdan dun okudum ben uygulamak istedim,acab bilginiz varmi?
MERHABA. kizlar bugun kalktim ve 15dk sevgili arkadasimin onerisiyle mezdeke sarkisinda bi guzel ter atdim,henuz yemek yemedim,1 tanecik galeta yedim ve cay ictim. INSAALLAH simdi ev islerinde anneme yardim edicem ve dislerim icin doktora gidicem,INSAALLAH aksamustune yine yazarim size. siz ne yediniz kalkinca? benim en zorluk cektiyim sabah yemeyi cunki ne yiyeceyimi bilmiyom ben.
sana uyguladıklarımı söyleyeyim...
5 günde 5 kio
karpuz diyeti
lahana çorbası diyeti
sağlıklı beslenme diyeti
dukan diyeti
k hidrat diyeti
canım bu 5 günde 5 kilo diyeti şok diyet. yapmanı önermem çünkü sağluıklı bi şeklde vermek varken. ben kendimi halsiz ve sürekli yiyeceklere saldırma potansiyeli olan biri olarak bulmuştum zaten 5 kilo da verilmiyor taş çatlasın 3-4 kilo bunların 2-3 kilosu zaten ödem
bıraktığımda geri almıştım haliyle ..
kastan kaybedeceğine sağlıklı beslenme yap hepsinden iyi.
üstüne de bi sporunu yap ohh miiis .. incecik olursun ..
diyet istiyorsan bi diyetisyenle görüşebilirsin devlet hastanelerinde var özele gitmene gerek yok yani
canim bizde eczanede tarti olmuyo olsa coktan tartilirdim. dislerim icin doktora gidiyorum ama bana inat sanki hic bi yerde tarti yok. mecbur alicam 1 tane daha.
canım ben daha önce patates dietini denemiştim çok güzel verdiriyo .bi haftada 5 kilo gtmişti . fikir verim dedim illa diet yapcam diosan
bu kadar sert yazmana gerek yoktu ki. bizim üstümüze vazife değil tabiki de. sen nasıl istiyorsan onu yaparsın
günaydıınn canımm ..
ben de dün dans etmedim çünkü 40 dk filan badminton oynadım halim kalmadı
ben de aktara bitki çayı yaptırmıştım onun yanında 1 dilim börek (bundan dolayı suçluluk duyuyorum )ve domates yedim ..
bende de olur o sabah kalkınca ne yesemler boş boş bakarım buzdolabına
k.bakma canım gerildim biraz özürdilerim kırdımsa.. (
yok tatlım olur mu hiç (
kızlar ben çok hamlamışım ya dünden dolayı yürürken bile çok zorlanıyorum
sanırım bugünlük dans kaldı. bugün yarın regl olcam zaten o zaman ara ara yapmaya çalışırım
geri aldın mı peki canım
canim bizde eczanede tarti olmuyo olsa coktan tartilirdim. dislerim icin doktora gidiyorum ama bana inat sanki hic bi yerde tarti yok. mecbur alicam 1 tane daha.
sana uyguladıklarımı söyleyeyim...
5 günde 5 kio
karpuz diyeti
lahana çorbası diyeti
sağlıklı beslenme diyeti
dukan diyeti
k hidrat diyeti
canım bu 5 günde 5 kilo diyeti şok diyet. yapmanı önermem çünkü sağluıklı bi şeklde vermek varken. ben kendimi halsiz ve sürekli yiyeceklere saldırma potansiyeli olan biri olarak bulmuştum zaten 5 kilo da verilmiyor taş çatlasın 3-4 kilo bunların 2-3 kilosu zaten ödem
bıraktığımda geri almıştım haliyle ..
kastan kaybedeceğine sağlıklı beslenme yap hepsinden iyi.
üstüne de bi sporunu yap ohh miiis .. incecik olursun ..
diyet istiyorsan bi diyetisyenle görüşebilirsin devlet hastanelerinde var özele gitmene gerek yok yani
yok tatlım olur mu hiç (
kızlar ben çok hamlamışım ya dünden dolayı yürürken bile çok zorlanıyorum
sanırım bugünlük dans kaldı. bugün yarın regl olcam zaten o zaman ara ara yapmaya çalışırım
canim payalasimin icin tesekkurler. 1 kac sorum var. canim patatesde nisasta var ve nisasta admi sismanlatir,yanlismi biliyorum acaba? hem 1 soru daha. sen neden simdi bu diyeti yapmiyosun canim? ve bir de bunu 1 hafta yapdiqda kac kilo gidiyor? sadece 1 haftami yapmak lazim?buyur canım bak sana diet listesinide kaptım getrdim biraz zorlayıcı ama kilolar gidiyo kesinlikle..
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
ben de aranıza katılmaya geldim :) artık kilolarım canıma tak etti okullar açılmadan bir kısmını da olsa vermek istiyorum 50 li kiloları görmek istiyorum
canim payalasimin icin tesekkurler. 1 kac sorum var. canim patatesde nisasta var ve nisasta admi sismanlatir,yanlismi biliyorum acaba? hem 1 soru daha. sen neden simdi bu diyeti yapmiyosun canim? ve bir de bunu 1 hafta yapdiqda kac kilo gidiyor? sadece 1 haftami yapmak lazim?