Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

kizlae 5 gunde 5 kilo diyetini uyguladinizmi hic? ben burdan dun okudum ben uygulamak istedim,acab bilginiz varmi?

kizlae 5 gunde 5 kilo diyetini uyguladinizmi hic? ben burdan dun okudum ben uygulamak istedim,acab bilginiz varmi?

sana uyguladıklarımı söyleyeyim...

5 günde 5 kio
karpuz diyeti
lahana çorbası diyeti
sağlıklı beslenme diyeti
dukan diyeti
k hidrat diyeti

canım bu 5 günde 5 kilo diyeti şok diyet. yapmanı önermem çünkü sağluıklı bi şeklde vermek varken. ben kendimi halsiz ve sürekli yiyeceklere saldırma potansiyeli olan biri olarak bulmuştum zaten 5 kilo da verilmiyor taş çatlasın 3-4 kilo bunların 2-3 kilosu zaten ödem
bıraktığımda geri almıştım haliyle ..
kastan kaybedeceğine sağlıklı beslenme yap hepsinden iyi.
üstüne de bi sporunu yap ohh miiis .. incecik olursun ..
diyet istiyorsan bi diyetisyenle görüşebilirsin devlet hastanelerinde var özele gitmene gerek yok yani :KK71:

MERHABA. kizlar bugun kalktim ve 15dk sevgili arkadasimin onerisiyle mezdeke sarkisinda bi guzel ter atdim,henuz yemek yemedim,1 tanecik galeta yedim ve cay ictim. INSAALLAH simdi ev islerinde anneme yardim edicem ve dislerim icin doktora gidicem,INSAALLAH aksamustune yine yazarim size. siz ne yediniz kalkinca? benim en zorluk cektiyim sabah yemeyi cunki ne yiyeceyimi bilmiyom ben.

ben bugün dans edemedim yha çarsıya felan cıktım fırsatım olmadı :KK43: sabah yarımkase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt ve bir bardakta sütle yaptım kahvaltımı bugün niyetli diildim . aynen bende de var o sorun sabah kalktım kahvaltı hazrlıcam ne yicemi bilmiyorum hiçbişede çekmiyo canm ekmek bile yemedim o yüzden . gecmiş olsun bu arada tatlım.

5 günde 5 kio
karpuz diyeti
lahana çorbası diyeti
sağlıklı beslenme diyeti
dukan diyeti
k hidrat diyeti

canım bu 5 günde 5 kilo diyeti şok diyet. yapmanı önermem çünkü sağluıklı bi şeklde vermek varken. ben kendimi halsiz ve sürekli yiyeceklere saldırma potansiyeli olan biri olarak bulmuştum zaten 5 kilo da verilmiyor taş çatlasın 3-4 kilo bunların 2-3 kilosu zaten ödem
diyet istiyorsan bi diyetisyenle görüşebilirsin devlet hastanelerinde var özele gitmene gerek yok yani :KK71:

canım ben daha önce patates dietini denemiştim çok güzel verdiriyo .bi haftada 5 kilo gtmişti . fikir verim dedim illa diet yapcam diosan

canim bizde eczanede tarti olmuyo olsa coktan tartilirdim. dislerim icin doktora gidiyorum ama bana inat sanki hic bi yerde tarti yok. mecbur alicam 1 tane daha.

aa ilginç bizim burda hangine grsen var . gerci çok pahalı bişi diil onlar tatlımya al bitane madem imkanın varsa

bu kadar sert yazmana gerek yoktu ki. bizim üstümüze vazife değil tabiki de. sen nasıl istiyorsan onu yaparsın

günaydıınn canımm ..
ben de dün dans etmedim çünkü 40 dk filan badminton oynadım halim kalmadı :KK1:
ben de aktara bitki çayı yaptırmıştım onun yanında 1 dilim börek (bundan dolayı suçluluk duyuyorum ):KK50:ve domates yedim ..
bende de olur o sabah kalkınca ne yesemler :KK1: boş boş bakarım buzdolabına :KK1:

k.bakma canım gerildim biraz özürdilerim kırdımsa.. :KK43:(

k.bakma canım gerildim biraz özürdilerim kırdımsa.. :KK43:(

yok tatlım olur mu hiç (:-)

kızlar ben çok hamlamışım ya dünden dolayı yürürken bile çok zorlanıyorum :KK50:
sanırım bugünlük dans kaldı. bugün yarın regl olcam zaten o zaman ara ara yapmaya çalışırım :KK71:

kızlar ben çok hamlamışım ya dünden dolayı yürürken bile çok zorlanıyorum :KK50:
sanırım bugünlük dans kaldı. bugün yarın regl olcam zaten o zaman ara ara yapmaya çalışırım :KK71:

sevindim ozamansa :-* . baslarda çok kötü oluyo ya bacakları agrıyo insanın. regl dönemindede bırakmamaya calış canım sporu . biyerde okumustum o dönemde daha hızlı kilo veriliyomus ki deneyip gördümde dansa basladığımda regldim bi haftada 2.5 kilo vermiştim oyüzden bu hiç aklıma gelmezdi ama bu ayki regl dönemimi sabırsızlıkla bekliyorum :KK70:DDD

geri aldın mı peki canım

ben 1 yıl önce 64 kiloydum bu diyetle basladım kilo vermeye ve 50li rakamlara indim e geriside geldi şekil A suanki halim yani hayr tatlim ki şuan sen sporunuda yapıyosun hemdaha hızlı daha cok ve daha kalıcı bi şekilde gidicek kilolar . tek diyetle tabikide alırsın geri ama spor destekli alınmass ;D

buyur canım bak sana diet listesinide kaptım getrdim biraz zorlayıcı ama kilolar gidiyo kesinlikle..
1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

Son düzenleme:
ben de aranıza katılmaya geldim :) artık kilolarım canıma tak etti okullar açılmadan bir kısmını da olsa vermek istiyorum 50 li kiloları görmek istiyorum :KK16::KK16:

5 günde 5 kio
karpuz diyeti
lahana çorbası diyeti
sağlıklı beslenme diyeti
dukan diyeti
k hidrat diyeti

iyi ki sana sordum tatlim bak soka giricekdim yoksa. benim bedenim haliyle aliskin deyil az yada 1turlu yiyecek yemeye. cok sagol canim benim.

canim yaa kiyamam,ben de ayni durumdayim. regl doneminde bence de kilo vermek kolay. yap canim sporunu.

buyur canım bak sana diet listesinide kaptım getrdim biraz zorlayıcı ama kilolar gidiyo kesinlikle..
1. Gün

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün

4. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün
Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
canim payalasimin icin tesekkurler. 1 kac sorum var. canim patatesde nisasta var ve nisasta admi sismanlatir,yanlismi biliyorum acaba? hem 1 soru daha. sen neden simdi bu diyeti yapmiyosun canim? ve bir de bunu 1 hafta yapdiqda kac kilo gidiyor? sadece 1 haftami yapmak lazim?

canim payalasimin icin tesekkurler. 1 kac sorum var. canim patatesde nisasta var ve nisasta admi sismanlatir,yanlismi biliyorum acaba? hem 1 soru daha. sen neden simdi bu diyeti yapmiyosun canim? ve bir de bunu 1 hafta yapdiqda kac kilo gidiyor? sadece 1 haftami yapmak lazim?

doğru canm bende biliyorum arastrmıştım evet nişaşta oranı yüksekmiş ama tok tuttuğu ve sindirimi kolay olduğu için verdiriyomus kiloyu .ya zaten yapıp görmesem ben yorum dahi yapmam bu konuda tatlım. ben sana ısrar etmiyorum yasadığmı anlatıyorum secim senin . ben 5 kg vermiştim ki tamda uymadım yani tam uysan bide sporla desteklesen daha bi faydası olur . nie simdi yapmıyorum ? yapmıyorum diil yapamıyorum canm maalesef . önceden dediğim gibi 64 kiloydum ailem pek kızmıyodu diet yapmama ki çaktrmamaya çalışıyodum şimdi zaten zayıfım babam sopayla kovalar vala diet yapıp hala zayıflamaya calıştığmı anlarsa ki çocuk diilim 23 yasındayım ama babam işte kendi kilolu bizim sülalede kilolu ben arada fark yarattığma yediklerime cok dikkat ediyo ya bi görseniz ondan ye bundan ye o ekmek bitcek falan filan acayip uğrasıyo yani benle o yüzden yapamam diet anlar :KK43:( yoksa hiç dert etmicem yapçam yani..

X