- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
tesekkurler canim. guzel sisman diyilsin.ben de boy 1.58 ama kilo kac bilemiyorum maalesef. INSAALLAH oyrenir oyrenmez yazicam sizlere. ama diyete devam.
bugun kalktim cayla 1kucuk dilim tatli (ama sekeri azdi) yedim. yol boyu 1 litre su icdim. eve dondum 1 kucuk parca tavuk yedim ve yarim dilim ekmek yedim. hic olmazsa her gun en az 1 dilim ekmek yemek lazim ekmekde de vitamin var bence kesmemek lazim. ha bi de 1tane elma yedim. simdi acikirsam yine elma uzum yiycem.
slm kızlar bende yapim bildirimimi. sahurdan sonra uyumadığım için gündüz uyuyorum yeni kalktım o yüzden gec kaldımboy: 1.68 kilo : 52.7 hedef : 50 uygulanan diyet : yok. yediklerime dikkat etmeye çalısıyorum . hamur işi yemiyorum.
e canım sen daha nasıl zayıf olabilirsin ki
1 deri bir kemik olmaya çalışıyorsun sanırım
slm kızlar bende yapim bildirimimi. sahurdan sonra uyumadığım için gündüz uyuyorum yeni kalktım o yüzden gec kaldımboy: 1.68 kilo : 52.7 hedef : 50 uygulanan diyet : yok. yediklerime dikkat etmeye çalısıyorum . hamur işi yemiyorum.
ben aslında 158 değilim de doktor ölçtü yani benden kısa olanlar bile boyum 160 deyiveriyo hemen.
kısa ölçüyo bu doktor yahu
evet ben de biliyorum bunu ben de 1 dilim yemiş bulunuyorum sahurda ve iftarda toplamda. ee bi ikimiz mi yapacağız diğerleri nerde
canim yaaa... 1.58 bence guzel boy. ALLAH KABUL ETSIN INSAALLAH orucunu tatlim. bizler icin de dua et olurmu?
dogru diyon nerde digerleri?
ha bi de bugun dans etdinizmi? ben henuz etmedim. hangi pop sarkilarini seciyonuz canlar? boyle kopacagimiz bir sarki bilen varmi?
ama canim sen napiyon? kiz kisin ruzgar seni ucuracak... bence 50den asagi dusmeye hic niyetlenme sakin cunki cok zayif da iyi deyil canim.
biliyodum böle bi cvp alacağımı. ama maalesef biraz iri kemikliyim ve cok cabuk kilo alabiliyorum aldımmıda bu direk yüzüme ve popoma yansıyo o yüzden kendimi ii hissetmiyorum 50 olmak istiyorum biraz takıntılı biriyim ama hedefm bu...
amiin canım amin ederim tabii...
ben daha çok inna , shakira,rihanna, avril yada mezdeke yapıyorum canım iyi oluyo
gece yapabiliyorum ben sabah hiç halim olmuyo
168 boy için ideal olan zaten 60-62 yani bunda bile zayıf durursun ama kemiklerim iri demişsin hadi ol da 55 ol .. ilerisi kötü bence ben de senin gibi düşünüyorum ayla
ama canim sen napiyon? kiz kisin ruzgar seni ucuracak... bence 50den asagi dusmeye hic niyetlenme sakin cunki cok zayif da iyi deyil canim.
çevremdekilerden farklı bişi söylemediğiniz içi n şaşırmadım ama ben daha önce 50 yi gördüm ve yine görmek istiyorum . kıyafette nasıl herkesin kendine yakıştrdığı varsa bende kiloda bu rakamı yakıştırıyorum çevrem diil benm ne gördüğüm önemli k. bakmayın . beni dışlayabilirsiniz yada bulupta bunduğmu düşünebilirsiniz ama herkesin bi amacı bi hedefi vardr kim nederse desin benmkide bu ...
amiin canım amin ederim tabii...
ben daha çok inna , shakira,rihanna, avril yada mezdeke yapıyorum canım iyi oluyo
gece yapabiliyorum ben sabah hiç halim olmuyo
ALLAH RAZI OLSUN canim sagol. dediklerini simdi indiriyom bakalim kopa biliyormuyum. opdum canim tekrar sagol.
tamam canim bi sey demedim. haddimi asdimsa af edersin,bi daha yorum yapmam. ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN.
hayrya haddini asmak ne yok öle bişi tatlım ben biraz sert konuştm sanırım özürdilerim .darılırım yorum yapmazsanda . birbirimize destek olmak için burdayız diimi. ama istenmiyosan yazmam bida ..
yok canim ne ozur,sanirim gerildin biraz ama herkesin basina gelir aldirmayalim. olmamis gibi davranalim bence. simdi dans etmem lazim canim. hadi iyi geceler. INSAALLAH GUZEL BIR GUNE UYANALIM HEP BERABER...
çevremdekilerden farklı bişi söylemediğiniz içi n şaşırmadım ama ben daha önce 50 yi gördüm ve yine görmek istiyorum . kıyafette nasıl herkesin kendine yakıştrdığı varsa bende kiloda bu rakamı yakıştırıyorum çevrem diil benm ne gördüğüm önemli k. bakmayın .
beni dışlayabilirsiniz yada bulupta bunduğmu düşünebilirsiniz ama herkesin bi amacı bi hedefi vardr kim nederse desin benmkide bu ...
MERHABA. kizlar bugun kalktim ve 15dk sevgili arkadasimin onerisiyle mezdeke sarkisinda bi guzel ter atdim,henuz yemek yemedim,1 tanecik galeta yedim ve cay ictim. INSAALLAH simdi ev islerinde anneme yardim edicem ve dislerim icin doktora gidicem,INSAALLAH aksamustune yine yazarim size. siz ne yediniz kalkinca? benim en zorluk cektiyim sabah yemeyi cunki ne yiyeceyimi bilmiyom ben.
Gunaydin guzelim. tipki ben ya azcik yemeyi kacirinca icim sikiliyo sanki sucluymusum gibi geliyo. ama 1 dilim borekcikden de bi sey olmaz...
yine buraya yazdikdan sonra gitcem ve mezdeke yapicam cok guzel kipir-kipir oluyom ALLAH SENDEN RAZI OLSUN canim bu onerin icin.
ya kizlar bi de 2 gundur diyetdeyiz ama benim karnimda hic gerileme falan yok,aksine sismis de patliycak gibi, bol bol su iciyorum diyemi acaba? bi fikriniz varmi? sizde de ayni durummu yoksa yungulluk hiss ediyonuzmu?
ne demek canım elimden gelen yardımı yaparım .. yeter ki mutlu olalım kendimizle barışalım artık
sen tartıldın mı pekii :124:
bende aynı hissediyorum. sadece hareket yaptığım için yer yerim hamlamış durumda alırışırım heralde
bol sudan dolayı değildir de regl dönemine yaklaşıyorsan yada o dönemdeysen vucudun su tutmuş olabilir
yada bağırsak sorunun varsa o da olabilir ama bol su bağırsak sorununa yardımcı olur :26:[/Q
tesekkurler tatlim. bi ara kabizlik sorunum varda ama ALLAH SUKUR her sabah 1bardak ilik su ictim ve aktivia yedim,onu asdim. tartinamadim canim yemin ederim cok uzgunum bundan dolayi evdeki tartimiz bozuk,disaridaysa bulamiyorum,qaliba yenisini almali olucam.
tesekkurler tatlim. bi ara kabizlik sorunum varda ama ALLAH SUKUR her sabah 1bardak ilik su ictim ve aktivia yedim,onu asdim. tartinamadim canim yemin ederim cok uzgunum bundan dolayi evdeki tartimiz bozuk,disaridaysa bulamiyorum,qaliba yenisini almali olucam.