- 27 Temmuz 2012
- 114
- 0
- Konu Sahibi LimonluBahce
dans derken mezdeke mi daha etkili ?
canim hangi sarkida daha cok oynaya biliyosan onu oyna ama ben oriyental tercih ediyorum. tabii karar senin canim. bol sans.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dans derken mezdeke mi daha etkili ?
baslıyalım canm çok ii olur ya destek oluruz birbirimize . bayram sonu nişanı m var 2- 3kg versem cok ii olcak . yarın kilo bildirimi yapalım yediklerimizi sporda yaptıklarımızı felan yazalım . ve bakalım bakalım bi hafta sonra ne durumdayız . olur mu herkese uyar mı??
canim iyi olur,o zaman INSAALLAH yarin hepimiz tartinalim ve yazalim buraya ve yam bir hafta sonra yine tartinalim. ayyy cok heyecanlandim ya.
ben oruç tutuyorum tatlım 8 gibi okunuyor burada o yüzden tüm yemekler 8 den sonraya denk geliyo :26:
en az yarım saat güzel gün geçtikçe yükseltiriz dün 20 dk yaptım ben bacaklarım ağrıyo
mezdeke evet etkili .. ama kolbastı tarzı da çok etkili de yarım saat yapabilir miyiz o çılgın dansı bilmem
pop müziği açıyorum hoplayıp zıplıyorum ben arada da mezdeke çümkü 1 tane parçadan sonra uyuşuyo salladığım yerler sanki
olur yarın kilo bildirimi yapalım çok geç kalmadan . her salı olsun bizim bildirimlerimiz de
sahura kalkınca hiç yatmamak gerek o zaman sabaha ne kalıyo ki o zaman
Tebrik ederim canim benim ALLAH INSAALLAH bir yastikda yaslandirsin. nisanlimin hatrina zayifliyorum ben de. hadi bakalim. ne kadar sevildiklerini anlasinlar...
olur yarın kilo bildirimi yapalım çok geç kalmadan . her salı olsun bizim bildirimlerimiz de
canim iyi olur,o zaman INSAALLAH yarin hepimiz tartinalim ve yazalim buraya ve yam bir hafta sonra yine tartinalim. ayyy cok heyecanlandim ya.
canim hangi sarkida daha cok oynaya biliyosan onu oyna ama ben oriyental tercih ediyorum. tabii karar senin canim. bol sans.
kizlar ben sabah yediyimi yazmisdim,oglen patatesi suda pisirib ezdim,icine azcik yag dokdum ekmeksiz yedim. aksamda tavuk yedim ama maalesef kizartmaydi... napiyim tavuk kizartmasina dayanamiyorum... ama INSAALLAH gidip simdi dans edicem veee yediklerimi eriticem. hadi bana bol sans. opuldunuz canlar.
eveet yarın baslıyoruz birlikte zayıflama cabalarımıza bakalım kim 1. gelicek :)
tsk ederim.amin canm sizide allah bir yastıkta yaslandrsın insallah. anlarlarsa ne alaa :)
ben de yapmak istiyorum aslında ben de başklasam sizinle belki hırs yaparım şuan ortalama 62 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. dukan diyetiyle 10 kilo kadar verdim. ramazanda da hiç ekmek yemiyorum 1 kio verdim şimdiye kadar ..
ama şuan dukan diyeti bana yasaklandı annem tarafından ..
açarım ben de müziği oynarım ..
INSAALLAH ben 1 gelirim diyoruuuum ama INSAALLAH hayirlisiyla tabii ki guzel ve saglikli zayiflariz. yarin tartilalim da gerisi gelicek ama ne yalan soyliyeyim 70 ustu gelmekden de korkdum simdi,tartilmasammi acaba? ama yok sizlere soz verdim bi kere,kilolari aticaz INSAALLAH hep beraber.
AMIN AMIN AMIN canim benim INSAALLAH. anlarlar ya aslinda INSAALLAH bu ay sonu nisanlim gelicek yanima beni zayiflamis gore nasil olur acaba?
canim nasil zayifladin dukan diyetiyle? kac zamanda 10kilo verdin? ve en eas noktasi su---annen niye yasakladi canim,benim annem de her hangi diyete oturmami istemiyo ama yasaklamiyo da. ne guzel iste 10 kilo atmisin,niye dayandirdin ki?
canım protein diyeti atak seyir filan diye 4 evresi var bunun. atak evresi saf protein yiyorsun nedir saf protein et süt balık yumurta ve türevleri
2 ayda 10 kilo verdim canım hiçbir sarkma olmadı vücudum şekil aldı. ve beni gören herkes imrenmeyle bakıyordu 2 ay gibi kısa bi sürede gayet güzel görünmeye başladı vucudum hiçbir spor aktivitesi yapmadım çünkü kışındı. eve bile yürümüyordum o derece. dersane ve ev arasında.
annem birsürü doktoru dinledi filan şuan bi zararı olmayabilirmiş ama ileride zararları yavaş yavaş çıkıyormuş ve ciddi sağlık problemleri yaratıyormuş bu doktorun söylediği..
bana yasakladı bu yüzden. çünkü bu diyet hayatında sadece 2 kez yapılabiliyormuş. aslında merak ettiysen kitabı var okumanı tavsiye ederim. burada da dukan diyeti başlığı da var.
gercekten etkili bi diyet ama işte sakıncaları varmış filan. tabi herkez yok filan diyor ama asıl içeriği tam bilen yok bi doktor tavsiye ediyo diğeri etmiyo karışık yani. onun yerine sağlıklı beslen en güzeli ..
canim tesekkurler,annen yasaklamissa bi bildiyi vardir mutlaka. ALLAH kolaylik versin hepimize INSAALLAH
kizlar yaaa moralim bozuk,bugun tartilip size yazacakdim ama yemin ederim bir terazi bulamadim ki kendimi tartiyim. Bu arada ben azeriyim ve Azerbaycanin Baki sehrinden sizlere yaziyorum. Universiteye gitmisdim erkenden ama her zaman gozume gozume giren teraziler yok olmusdu. acayip moralim bozuldu.
günaydın canımm .. bozma moralini
dün ben toplam 20 dk filan yapabildim çünkü önceki günden dolayı da bacaklarım çok ağrıyor ya
hamlamışım sanırım o kadar hareketsiz bi yaşamım var ki.
ilk bildirimi ben yapayım o zaman aç karnına tartılıyorum ben
boy : 1.58
kilo : 61.8
hedef kilo : 55
devam edilen diyet ismi (varsa) : ekmek ve hamurişlerine dikkat ediyorum karbonhidrat diyetindeki gibi sadece hesaplamıyorum yediklerimi o kadar